De beste sextoys voor vrouwen van dit moment

door Lotte

Bij LotteLust zijn we van mening dat een vrouw minstens één speeltje in haar nachtkastje moet hebben. Het liefst meer. Waarom? Niet alleen helpt het je naar een geweldige hoogtepunt, tegelijk leer je beter je lichaam ontdekken en dat maakt (solo)sex leuker! Wil jij je speeltjescollectie uitbreiden? Zorg dan dat je één van deze beste sextoys aanschaft!

Luchtdrukvibrators

De laatste jaren zijn luchtdrukvibrators door veel sexperts benoemd tot de beste sextoys voor vrouwen. Zegt deze term jou niet zoveel? Misschien doen de merknamen Womanizer en Satisfyer wel een belletje rinkelen. Dit zijn de twee grootste namen op het gebied van luchtdrukvibrators. De Womanizer is de eerste geweest die dit type speeltje met luchtdrukstimulatie heeft geïntroduceerd. Na de enorm lovende recensies van vrouwen, kwamen er al gauw meer merken die het voorbeeld volgden. De Womanizer (rechts op de foto) is vrij prijzig, de Satisfyer is net wat liever voor de portemonnee.

beste sextoys luchtdrukvibrator

Tarzan 2.0

Een Tarzan is al jaren en jaren een begrip. Voor veel vrouwen is een Tarzan-vibo één van de eerste vibrators die ze uitproberen. En dat terwijl het al een best heftige vibrator voor beginners is. De meesten bieden namelijk twee of driedubbele stimulatie: de clitoraal, vaginaal en soms anaal. Als je al een ‘doorgewinterde’ gebruiker bent, zijn er nóg betere Tarzans voor je op de markt. Tegenwoordig hebben de beste sextoys een strak en modern design en een krachtige motor, zonder de beruchte kraaltjes en tierelantijntjes. Ook zijn er modellen waarbij de schacht niet ronddraait, maar op en neer beweegt. Wat ons betreft een geweldige toevoeging, want dat voelt meer als ‘echte sex’. Satisfyer heeft recent een vibrator gelanceerd met G-spot én luchtdruk stimulatie. The best of both worlds.

beste sextoys tarzan vibrators

Magic Wand

De heilige graal onder de vibrators is de Magic Wand. Sinds Samantha Jones hem in Sex and the City op de kaart zetten, zijn de magische staven niet aan te slepen. De klassieke is de Hitachi Magic Wand, maar tegenwoordig worden ze in allerlei variaties en kleuren gemaakt. De beste Magic Wand sextoys zijn een tikkeltje aan de prijs. Hier tel je al gauw zo’n honderd euro voor neer. Gelukkig worden ze gemaakt voor elk budget. Zo heb je al een wandvibrator voor zo’n twintig euro. Het formaat van de Magic Wand schrikt vaak af, maar no worries: het is niet de bedoeling om de ‘kop’ erin te steken. Je legt deze op je clitoris, maar je kunt het ook op de rest van je lichaam gebruiken. Wel heeft de Magic Wand verschillende opzetstukken voor inwendige stimulatie van de G-spot en prostaat.

beste sextoys magic wand vibrators

Bestel de sextoys op Easytoys.nl of Easytoys.be.

 

Meer over de beste sextoys:

Sexspeeltje kopen tips: hier moet je op letten

Samen een sexspeeltje gebruiken? Dé 5 beste koppeltoys

De beste anale sexspeeltjes

Beeld: Tumblr/Instagram/EasyToys

Dit vind je ook leuk

2 reacties

T 26 mei 2018 - 10:01

Wat is er eigenlijk zo speciaal aan de magic wand? Hebben andere vibrators deze massagekracht niet? Ik bedoel dat je andere dan naast extern ook intern kunt gebruiken en deze enkel extern.

Beantwoord
Lotte 8 juni 2018 - 13:16

Beste T.
De Magic Wand heeft veel meer kracht dan andere toys, omdat de Magic Wand aan het netstroom zit. Lees hier een uitgebreide review over de MyMagicWand https://lottelust.nl/sex-body/sextoys/review-mymagicwand-sexspeeltje/

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy