5 zomerse standjes voor hete avonden

door Yentl

Het heetste seizoen is in volle gang, dit vraagt om lekkere standjes! Bezwete lijven, zo min mogelijk textiel, een sunkissed huidje. Dit alles zorgt er vaak voor dat we niet van elkaar af kunnen blijven. Resultaat: nog meer bodyheat en dat terwijl seks van zichzelf al zweterig is. Beschikt jouw slaapkamer helaas niet over een airco? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om eindelijk die fantasie met ijsblokjes waar te maken of samen de douche op te zoeken. Maar minstens net zo leuk is het om een van deze vijf zomerproof standjes toe te passen. Of alle vijf, if you’re up for it. Wat je ook doet, blijf in ieder geval weg van missionaris!

Deze standjes zijn gebaseerd op penis-en-vagina-seks, maarrr als queer koppel kun je deze natuurlijk ook gebruiken om te vingeren, misschien beffen of een strap-on te gebruiken. Wees lekker creatief en geniet!

Doggy style

Always a winner. Opwindend en weinig lichamelijk contact, ereplaats op deze lijst met standjes. De enige hitte waar jij mee te maken heb is die van jezelf. Je lief heeft niet eens door dat er charmante zweetdruppels over je voorhoofd lopen.

standje

Pretzel

Vergt wellicht iets meer lenigheid dan de andere standjes, maar zal je niet teleurstellen. Weinig werken, diepe penetratie en minimaal huid-op-huid actie. You can thank us later.

standjes

Reverse Cowgirl

Nog zo’n pareltje. Oké, eerlijk is eerlijk – er komt iets meer werk bij kijken, maar jij bent wel de boss on top! Daarbij is het ook een keer niet jouw huid dat aan het dekbed vastplakt. Win-win.

standjes

Reverse Spooning

Warning: meer zwoel zweet gevaar dan bij de andere standjes vanwege het lichaamscontact, maar maximaal genot met minimale inspanning!

standjes

Kinky spider

De wattes? Jawel, de kinky spider! Bij dit zomerse standje kun je elkaar aankijken. Zelfs met elkaar spelen als je lenig genoeg bent om op een hand te balanceren én bepalen jullie beide het ritme. Geen idee of het écht onder de categorie kinky valt, maar sexy? Hell yes!

standjes

Naast deze summerproof standjes kan je ook een ventilator in je slaapkamer zetten. Let er wel op dat je niet met je benen wijd voor de ven gaat liggen. We snappen dat dit ook erg verkoelend kan zijn, maar is niet bevordelijk voor je nattigheid!

Welke middelen heb jij weleens uit de kast gehaald om niet te veel te plakken tijdens de warme zomermaanden?

Om in de zomerse sferen te blijven

11 unieke date-ideeën voor de zomer

Waarom skinny dipping deze zomer op jouw bucketlist moet staan

Zoveel zomerliefdes stranden al na een halfjaar

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy