De beste buitenlandse lovers

door Julia

Heb jij deze zomer een onvergetelijke, lees wilde, vakantie met vriendinnen op de planning staan, maar hebben jullie nog geen idee waarheen? Wij hebben het antwoord!

De mooiste plekjes ontdekken, de cultuur proeven, hoe kun je nu beter een land leren kennen dan door de ogen van een local? Juist, dat dachten wij ook. En daarom hebben wij de beste 10 buitenlandse lovers voor je op een rijtje gezet.

# 1 Spanjaarden

Niet geheel verrassend staan de Spaanse mannen op nummer 1. Uit het onderzoek van OnePoll, onder 15000 vrouwen die regelmatig reizen, werden de Spanjaarden verkozen tot beste lovers van de wereld. En dat heeft alles te maken met hun zelfverzekerdheid en openheid.

# 2 Brazilianen

Op de tweede plek vinden we het mannelijk schoon uit Brazilië. Deze mannen zijn dol op sex en beginnen al vroeg, de meeste Brazilianen hebben op hun 17e voor het eerst sex.

# 3 Italianen

De Italiaanse lovers staan op plek drie, deze mannen weten alles van de kunst van het verleiden. En dat begint al aan tafel, want lekker eten staat gelijk aan goeie sex volgens de Italianen.

# 4 Fransen

Niet alleen passie, ook romantiek is belangrijk in de slaapkamer en dan ben je bij de Fransen aan het goede adres. Een heerlijke vrijpartij start natuurlijk met de French Kiss, waar de Fransen naar verluidt al sinds hun twaalfde mee oefenen.

# 5 Ieren

Op nummer 5 vinden we de Ierse mannen, een ietwat vreemde keus misschien na al die Mediterraanse hitsigheid, maar denk even aan Colin Firth en je begrijpt waarom de Irish op de vijfde plek staan. De Ierse man is sexy, heeft humor en vindt het heerlijk om een vrouw te verwennen in bed.

# 6 Zuid-Afrikanen

Zuid-Afrikaanse mannen scoren ook goed bij de vrouwen, zij prijken op de zesde plek in het lijstje. Misschien omdat ze je meerdere keren willen plezieren? De Zuid-Afrikanen zijn behoorlijk actief in bed, en zouden maar 15 minuten nodig hebben om voor een tweede sessie te gaan.

# 7 Australiërs

Met liefde voor de natuur en avontuur is het niet geheel onverwacht dat de Aussies een voorkeur hebben voor ‘sex on the road’. Uit onderzoek blijkt dat 75 procent van de Australische mannen sex onderweg heeft, aangezien ze altijd wel een afgelegen plekje kunnen vinden.

# 8 Nieuw-Zeelanders

De Nieuw-Zeelanders staan bekend als hele lieve mannen, deze mannen hechten veel waarde aan liefdevolle en tedere sex en doen er alles aan om een vrouw te laten klaarkomen.

# 9 Denen

Als jij graag de touwtjes in handen neemt tussen de lakens, dan moet je bij de Deense mannen zijn. Deze lovers zijn alles behalve dominant en vinden het geweldig als ze door een vrouw versierd worden.

# 10 Canadezen

Ryan Reynolds, Ryan Gosling, eigenlijk zegt dat al genoeg. Sterk, mannelijk, trots en zelfverzekerd dat is de typische Canadees. Deze man verleidt je met zijn charmante accent en zijn goddelijke lijf…

 

Bronnen: Daily Mail, OnePoll.com, Alternet.org
Beeld: Pinterest

Meer over mannen:

– Onderzoek bewijs: Mannen willen girl next door

– Wat mannen willen dat jij over sex weet

– 5 tips om de leukste mannen aan te trekken met jouw datingprofiel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy