Hoe vertel je jouw wildste fantasieën aan je partner?

door Rosanne

Fantasieën, iedereen heeft ze wel. Ze kunnen erg uiteenlopend zijn. Van een trio, naar seks in het openbaar of gedomineerd worden. Heb jij fantasieën die je graag werkelijkheid ziet worden, maar heb je geen idee hoe je dit met je partner bespreekt? Ik vertel je waarom het leuk is om je fantasieën te delen en hoe je dit kunt doen.

Fantasie of droom?

Sommige fantasieën kunnen dingen zijn die altijd een fantasie zullen blijven. Iets waar je graag over nadenkt, maar wat je niet per se ook wilt doen. Dat is helemaal oké. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je bepaalde fantasieën hebt die je wel graag zou willen delen of doen. Soms is het spannend om het te delen met je partner. Misschien omdat je denkt dat jouw gedachtes raar zijn, maar niks is te gek in de fantasieënwereld en het kan juist alleen maar leuk zijn om jouw wensen te delen.

fantasieën

Manieren om jouw wildste fantasieën te delen

Het delen van fantasieën kan zorgen voor een diepere connectie met je partner. Het praten is al opwindend, je leert elkaar beter kennen en het kan een goede toevoeging aan jullie seksrepertoire als jullie hier beiden voor open staan.

Subtiel

Vind je het nog te awkward om jouw wensen te delen? Gebruik dan een film of een boek als voorbeeld. Beschrijf wat je hier hebt gezien of gelezen of kijk hem samen. Zo kun je peilen hoe jouw partner hierover denkt en een balletje opgooien. Check ook 9 sexy tv-series die je moét zien.

Tijdens de seks

Vind je het moeilijk om het gesprek aan te gaan? Kaart het aan terwijl jullie al bezig zijn met voorspel. Zorg er wel voor dat je dan niet gelijk iets gaat doen wat te maken heeft met je fantasie, maar vraag of de ander het oké vindt als je een bepaalde handeling doet. Wil je bijvoorbeeld heel graag een keer worden vastgebonden? Haal handboeien in huis en haal ze tevoorschijn tijdens jullie voorspel.

Zijn fantasieën

Een andere manier om over fantasieën te beginnen is door te vragen wat jouw partner altijd al heeft willen doen. Zo start je het gesprek en misschien willen jullie wel hetzelfde. Samen porna kijken kan ook heel leuk zijn. Kies allebei een categorie uit en kom er zo achter waar jullie geil van worden.

Samen porno kijken met je vriend: zo doe je dat

Wat te doen als de ander niet wil

Het kan natuurlijk zo zijn dat jullie fantasieën niet op één lijn liggen. Dit hoeft niet te betekenen dat de relatie over is of dat je er niks mee kunt doen. Ga erover in gesprek en kom erachter waarom je lover iets niet ziet zitten. Misschien heeft hij/zij een vervelende ervaring gehad in het verleden. Dus ga het gesprek aan.

Als laatste wil ik je meegeven dat je zelf in de hand hebt wat je wel en wat je niet wilt vertellen. Fantasieën delen kan leuk zijn, maar het is ook helemaal prima als je iets voor jezelf houdt. Dan is het jouw heerlijke geheimpje!

Meer over fantasieën

Sex fantasieën: 5 mannen vertellen

Sexfantasieën die elke vrouw stiekem heeft

De 10 grootste sexfantasieën van mannen

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy