Millenial liefde #9: Weekend weg met een stout randje II

door Vincent

Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan. Elke twee weken doet hij voor LotteLust een boekje open over zijn polygame avonturen.

Lees hier deel een.

“De volgende ochtend rijden we na het ontbijt richting de dichtstbijzijnde plaats van enige serieuze omvang om een morning-afterpil te halen. Deze kun je in Nieuw-Zeeland na het invullen van een formulier gewoon krijgen zonder de tussenkomst van een dokter.”

“We nemen de pil mee richting een café. We merken dat Sara en Matt enigszins achterdochtig zijn en Noortje geeft zelf al aan dat ze de pil in hun bijzijn zal innemen. Als we in het café drinken hebben besteld neemt Noortje de pil in. Het is een merkbare opluchting bij iedereen en de sfeer wordt al iets meer ontspannen.”

“We spenderen de rest van de dag in en rond het plaatsje en doen hier nog een aantal leuke activiteiten. Tegen het einde van de middag gaan we terug richting onze tent. Na wat eten en een lekker glas wijn begint de avond.”

“Eén van de absolute hoogtepunten van onze locatie is het bad. Het bevindt zich buiten en wordt omringt door kaarsen, waardoor dit in het donker werkelijk betoverend is. Omdat het helaas geen plek biedt voor vier besluiten we om de meiden plaats te laten nemen. De sfeer is er weer helemaal en we genieten optimaal van de setting.”

“Matt en ik verplaatsen ons een moment naar binnen in de tent om daar ook een nieuwe setting te creëren. We leggen de matrassen op de grond om een loungeplek te maken voor de open haard. We steken her en der nog wat kaarsen aan en als het vuur brandt, voegen we ons weer buiten bij de meiden. Buiten genieten de meiden nog lekker van het bad als wij aansluiten.”

“Na een tijdje vertrek ik richting het toilet. Daarna kijk ik even hoe de open haard ervoor staat. Als ik terugkom – 10 minuutjes later – vertelt Matt dat ze net een dilemma hadden. De meiden waren begonnen met spelen met elkaar en Matt had gevraagd of het niet een gouden regel was van mij en Noortje om alleen dingen te doen als we samen waren.”

“Ineens bekruipt mij een zware vorm van jaloezie. Noortje had al eerder een soortgelijke situatie laten gebeuren en dit schoot direct door mijn hoofd. Ja, dit is inderdaad wat wij hebben afgesproken. Ik begrijp niet hoe dit dan heeft kunnen laten gebeuren en we starten een gesprek met zijn vieren. Ze vertellen dat ze al bezig waren toen ik er nog was. Ik heb dit niet door gehad. Ik zit in een spagaat. Ik wil de sfeer zoals zojuist terug, maar voel mij ineens belabberd. Gelukkig is dit gevoel na een goed gesprek een beetje verdwenen en merk ik dat ik mij weer op andere dingen wil focussen.”

“Vlak daarna verhuizen we naar binnen om plaats te nemen op de matrassen die wij hadden klaargelegd. Wat tijdens onze relatie nog te weinig is gebeurd, is contact tussen de vrouwen. Sinds het begin is er vooral veel geruild en Noortje wil dolgraag nog eens een moment met Sara. Dit is het moment.”

“Vanaf de zijkant kijken Matt en ik naar hoe de vrouwen langzaam met elkaar aan de haal gaan. De sensualiteit van beiden is zo mooi, zo geil, zo perfect. Er hangt zo veel liefde en passie in de lucht. Het is het puurste wat ik ooit heb gezien. Tussen het kussen en strelen door spelen de meiden elkaar klaar met vingers en tong.”

“Na een tijdje met elkaar bezig te zijn verplaatst de aandacht zich richting de mannen. Beide vrouwen richten zich eerst op Matt daarna wisselen we weer. Omdat het bij Matt even niet lukt, wisselen we weer terug en begin ik samen met Noortje. Ze pijpt mij terwijl we zien dat Matt inmiddels weer op volle toeren is. Sara doet hem een condoom om en gaat bovenop hem zitten. Haar soepele bewegingen zijn hem verrassend snel en te veel. Onder een licht gegrom komt hij dan ook een eerste keer klaar.”

“Hierdoor ontstaat de ideale situatie voor mij. Sara verplaatst haar focus nu ook naar mij en ineens heb ik een trio met deze twee heerlijke meiden. Sara neemt het pijpen van Noortje over, maar Noortje verplaatst zich snel naar mijn ballen en het gebied net daaronder. Dit is echt een heerlijk gevoelig plekje waar ik graag aangeraakt wordt.”

“Ik stel het uit, ik wil nog niet komen, dit is veel te fijn. Maar beide meiden zijn erg doortastend en vastberaden om mijn verzet te breken. Het meest geweldige wat er is. Twee meiden die hun uiterste best doen om mij zo lekker mogelijk te bevredigen. Ik besluit dat het tijd is om ze niet langer te laten wachten en kom uiteindelijk heel heftig klaar in Sara’s mond.”

“We kruipen met z’n vieren bij elkaar en knuffelen zo nog uren. Daarna gaan we weer ieder ons eigen bed in. Het weekend is voorbij en we rijden naar huis. Dit was een weekend vol met highs and lows. Het was in alle opzichten intens en alle gevoelens kwamen kijken bij dit avontuur. Het is een samenvatting van onze levensstijl. Je kunt er ontzettende hoogtepunten mee bereiken, maar je moet ook samen kunnen overwinnen. Je moet elkaar aanvoelen en vertrouwen. Open zijn en kunnen communiceren met elkaar zonder dubbele agenda’s.”

 

Dit is het voorlopig laatste verhaal van Vincent, maar niet getreurd! Je mag hem het hemd van het lijf vragen in een Q&A. Laat je vraag achter in een (anonieme) reactie hieronder of stuur een mailtje naar redactie@lottelust.nl. So stay tuned

 

Lees meer van Vincent:

Millenial liefde #1: Twijfelen over monogamie

Millenial liefde #2: Een spannend vooruitzicht

Millenial liefde #3: De eerste keer naar een erotisch feestje

Millenial liefde #4: Nog nooit zo’n rush gehad

Millenial liefde #5: Het eerste triootje

Millenial liefde #6: Een kort, maar krachtig feest

Millenial liefde #7: Een spel voor vier

Millenial liefde #8: Weekend weg met een stout randje I

 

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

2 reacties

Anoniem 30 oktober 2018 - 14:27

Heerlijke verhalen Vincent. Het lijkt mij geweldig ook zo’n open seksueel leven te leiden met mijn vriend. Als je actief bent op Feeld, ben je dan niet bang dat je bekenden tegenkomt? Kennissen,collega’s…. Lijkt me zo genant?

Beantwoord
Lotte 31 oktober 2018 - 17:24

Beste Anoniem,
Bedankt voor je vraag. Vincent zal het antwoord 12 november in een Q&A-artikel geven!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy