Dit is wat mannen echt zeggen op Tinder

door Julia

Er wordt altijd beweerd dat mannen zeggen waar het op staat, in negen van de tien gevallen is dat ook waar, behalve als het aankomt op versieren. Dan kunnen de mannen het plaatje weleens wat mooier maken dan het is. En vooral als het aankomt op datingapps als Tinder.

 

Eerlijkheid

Zou het niet heel prettig zijn als je meteen weet wat een man precies van je wil? Ik wil alleen sex punt, of ik wil liefde en sex punt. ‘Ik wil eigenlijk alleen sex, maar als ik dit zo direct uitspreek is de kans groot dat je me niet meer wilt zien dus doe ik alsof. Tot ik je het bed in heb gekregen en dan laat ik vervolgens niks meer van me horen.’ Klinkt bekend in de oren? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zou het juist enorm op prijs stellen als mannen gewoon eerlijk zijn.

 

Versiertrucs

Had je vroeger in de kroeg vrijwel meteen door dat een gozer de verkeerde bedoelingen had, gladde praatjes terwijl hij constant naar je borsten kijkt, is dat tegenwoordig toch een stuk lastiger. Waarom? Omdat we steeds meer online daten, via datingprofielen is het vaak lastig in te schatten wat iemand nou echt bedoelt. Nu is het natuurlijk wel zo dat er een groot verschil zit in datingapps. De betaalde apps worden vaak gebruikt door de mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, en de gratis apps worden gebruikt door iedereen dus ook de mensen die op zoek zijn naar alleen een fling. Maar echt zeker weten doe je het nooit. En dat bracht de makers van dit filmpje op een idee; wat mannen zeggen op Tinder vs wat ze daadwerkelijk bedoelen. Bekijk de hilarische beelden hieronder.

 

Bron: The Scene
Beeld: Pinterest

 

Meer over dating:

– Dating in de jaren ’90 vs dating nu

– 5 feiten over sex met een Nederlander

– Do’s en don’ts voor een datingprofiel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy