10 pijptips van blowjobqueens

door Lissa

We get it, soms lijkt pijpen heel ingewikkeld, maar vergeet niet: het is ook superleuk! Met deze tips stap jij vol zelfvertrouwen het bed in en kan je hem de blowjob van zn leven geven!

1. Wees zelfverzekerd

Zelfverzekerdheid uitstralen is supersexy en ook een echte must! Niet alleen voor je partner, maar ook voor jou. Voel je je niet prettig om over blowjobs te praten en wil je het ook niet zo graag doen, dan zijn dat al genoeg redenen om het voor deze keer nog even te skippen. Doe iets pas als je er zelf 100% achter staat.


2. Doorslikken, yes or no?

Doorslikken is altijd wel een dingetje en het is daarom een goed idee om er van tevoren over na te denken. Je wil namelijk niet opeens je mond vol hebben en daar heel erg van schrikken. Je hebt drie keuzes: je laat hem in je mond komen en slikt het door, je laat hem in je mond komen en spuugt het later uit of je laat hem op een andere plek komen. Als je liever het laatste wil is het een goed idee om dit aan te geven. Zo kan hij zeggen wanneer the moment er is en kan jij je mond van zijn penis halen.

3. Neem een goede positie

Hoe leuk het pijpen wordt, begint al bij welke positie jullie aannemen. Nekpijn maakt de situatie namelijk niet leuker! Je partner kan liggen op het bed en jij kan voor hem gaan liggen. Ook kan hij op de rand van het bed gaan zitten, zodat jij voor hem neer kan knielen. We love a good view. Of hij kan natuurlijk staan, als jullie het even snel tussendoor doen!


4. Bouw het op

Goede opbouwing is the key met eigenlijk alle seksgerelateerde dingen, dus ook zeker met blowjobs! Het kan je doel zijn om hem te laten klaarkomen, maar hier moet je niet de hele tijd aandenken. Zorg ervoor dat de hele ervaring lekker is. Begin bijvoorbeeld met strelen van zijn lichaam en kom dan uiteindelijk bij zijn penis. Ook hier kan je alles langzaam opbouwen, met likken en kusjes te geven bijvoorbeeld.

5. Zorg ervoor dat het vochtig is

Met je een droge mond en een droge penis pijpen is not a good idea! Dit verloopt dan heel stroef en dat is absoluut wat je niet wil. Je bootst als het ware een vagina na met je mond en die is als je opgewonden bent een natte warme plek. Probeer met speeksel de penis vochtig te krijgen en je mond mag dat ook zeker zijn. Lukt dit niet, dan zijn er ook altijd glijmiddel opties. Ze hebben niet voor niets die lekkere smaakjes uitgevonden!


6. Verwen (ook) de gevoelige plekken

Het gaat niet alleen om de penis tijdens het pijpen en dat is wat we vaak vergeten. Zo verdienen zijn ballen ook wat tender, love and care. Speel met kusjes, zuig af en toe, aai ze en beweeg met je tong over alles heen. Je kan hier bijna niet de mist mee in gaan zolang je niet hardhandig bent. Mocht je het allemaal niet zo prettig vinden kan je de ballen ook alleen vasthouden, dit kan al heel opwindend zijn. Een stapje verder gaan is dan om ze dan licht te masseren. Ook kan je het toompje wat extra liefde geven, dit is het stukje huid die zijn voorhuid met zijn eikel verbindt. Laat je tong op en neer gaan over dit riempje voor een fijne stimulatie.

7. Wissel je pijptechnieken af

Een halfuur lang op dezelfde manier pijpen daar zit je lover niet op te wachten en geloof ons, jij ook niet! Daarom is wat variatie nooit verkeerd, gelukkig zijn er veel verschillende pijptechnieken die jij zo onder de knie hebt. Hier zijn een paar die je kan uitproberen:

  • De lolly: Deze techniek moet je lukken. Je likt zijn penis met het puntje van je tong van zijn eikel tot aan zijn balzak en ga daarna weer omhoog. Dit herhaal je met het hele oppervlak van je tong. Het tempo wissel je af, gewoon doen alsof het een lolly is dus!
  • De fruitpers: Je plaatst je lippen zachtjes rond de penis en laat ze naar beneden glijden in verschillende hoeken van 45° tot 90°. Je lippen maken een cirkelvormige beweging rond de schacht wanneer je op en neer gaat. Op deze manier wordt de penis van alle kanten gestimuleerd, zeker aan te raden dus.
  • Deepthroat: Dit is een lastige en hoef je ook zeker niet tijdens je eerste blowjob uit te voeren! Bij deep throaten breng je de penis zo ver mogelijk in je keel. Met deze techniek kan je wel last van je gag reflex krijgen. Benieuwd hoe je dit tegenwerkt? Lees dit artikel: Hoe voorkom je een gag reflex tijdens het pijpen.
  • Van boven naar beneden: Plaats je lippen weer om de penis, span je lippen wat harder aan en begin van boven naar beneden te bewegen. Voel zelf aan welk tempo je fijn vindt en let ook op zijn signalen. You can do this!

8. Vergeet niet te ademen

Dit is zeer essentieel natuurlijk! Doordat zijn piemel in je mond zit tijdens het pijpen en je druk bezig bent met alle technieken, kan je het ademen nog weleens vergeten. Weet dat het ook rustig mag. Je kan af en toe je mond van de penis afhalen om te ademen, maar je kan ook door je neus ademen. Heb je last van kokhalzen? Neem de penis dan iets minder diep in, dan heb je wat ademruimte.

9. Gebruik je handen

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar toch kon het niet op dit lijstje ontbreken. Je handen kun je als ‘verlengstuk’ van je mond gebruiken als je de penis niet te diep wil en helpt voor wat balans. De bewegingen van je mond op zijn eikel en je handen die tijdens het pijpen de penis bewegen, zijn een fantastische combi.


10. Vermijd deze dingen

Er zijn ook een paar dingen die je beter achterwegen kan houden. Denk aan: tanden, te hard zuigen en te ruig gedrag. Omdat de penis zo gevoelig is, kunnen tanden al snel pijnlijk aanvoelen. Probeer je kiezen en tanden daarom een beetje uit de buurt te houden. Je lippen kunnen je hiermee helpen, die kan je namelijk een beetje om je tanden ‘vouwen’. Hard zuigen is ook een echt no go en kan vervelend aanvoelen. En tot slot: ruig gedrag lijkt misschien in de porno sexy, maar in real life is het vaak een beetje ‘te’. Het allerbelangrijkste is dat je doet wat voor jou goed voelt, have fun!

Meer over blowjobs:

Hoe een blowjob nou écht voelt volgens 10 mannen

How to: Slikken na orale sex

De pijpetiquete: De dont’s bij blowjobs

Beeld: Pexels, Giphy.com

2 reacties

Eric 12 juni 2021 - 21:18

wat ik persoonlijk ook heel lekker vind, is als de dame een slok hete thee(of een andere warme drank) neemt en dan mijn penis in haar mond neemt, een heel aparte sensatie.

Beantwoord
Lotte 16 juni 2021 - 11:20

Goede tip!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy