Sexy verhaal: Annelies & Koen & Wout, deel VII

door Myrthe

Lees hier deel VI

Wout maakte zijn duim nat op het moment dat Koen op zijn knieën voor hem op het bed ging zitten, op die manier heel erg duidelijk makend wat hij wilde. Wout wreef met zijn duim een paar keer tussen zijn billen. De ademhaling van Koen versnelde. Hij leek te trillen van opwinding en vloekte op het moment dat Wout zijn eikel bij hem naar binnen duwde. Zijn hoofd raakte de matras, zijn vingers klemden zich rond het hoeslaken. Wout gleed nog een paar centimeter naar binnen en sloot nu zelf ook zijn ogen. Hij liet zich vallen over Koen heen, zodat zijn borst en buik de rug van Koen raakten. Toen stootte hij bij Koen naar binnen. Hard. Een grimas kwam op het gezicht van Koen, terwijl hij door Wout werd opengerekt. Ze wist hoe het voelde, had het nog geen tien minuten geleden zelf ervaren en een steek van jaloezie trok door haar heen.

Stoot per stoot vormde het lichaam van Koen zich naar Wout. Wout ging opnieuw recht op het bed zitten, dreef het tempo niet op, maar stootte wel dieper en harder. Koen kreunde nu onophoudelijk en ook de ademhaling van Wout klonk zwaarder. Een tijdlang gingen ze zo door, tot Koen zelf het ritme begon te bepalen, sneller en sneller. Wout volgde, maar ze merkte de spanning op zijn gezicht. Hij stond nu al op het punt om klaar te komen.

Koen bleef tegendruk geven zodat Wout echt helemaal in hem verdween. Wout stootte nog één keer, nog twee keer, nog drie keer… zijn hele lichaam begon te trillen, zijn gezicht verstarde. Een dierlijke grom klonk door de kamer op het moment dat al zijn spieren samenspanden, hij nog één keer onverbiddelijk hard in Koen stootte en de spanning daarna helemaal uit zijn lichaam leek te verdwijnen. Hij liet zich opnieuw voorover zakken, sloeg zijn armen om het lichaam van Koen. Het zweet parelde over zijn lichaam.

Haar keel voelde droog en ze werd duizelig van het hoge tempo waarmee haar bloed door haar aderen werd gepompt. Wout liet zich nu op zijn rug op het bed vallen, daarna leek het een tijdlang alsof alle leven uit hem verdwenen was. Ze keek toe hoe Koen op zijn knieën naar haar toe kroop. Hij kwam naast haar liggen en ze kroop dicht tegen zijn plakkerige lichaam aan. Haar vingers streken over zijn borstkas en haar mond zocht de zijne. Hij kuste haar vurig en hartstochtelijk, het voelde als vloeibare honing. “Dank je”, fluisterde hij in haar oor, terwijl hij zijn lichaam naar het hare toedraaide. Hij legde een vinger onder haar kin, dwong haar om hem aan te kijken, herhaalde toen nog eens wat hij net fluisterend had gezegd. “Dank je.” Ze glimlachte, wist niet meteen wat ze moest zeggen. Het voelde alsof zij hem moest bedanken, en Wout ook. Ze haalde haar schouders op, drukte toen opnieuw haar mond op de zijne en zoog gulzig aan zijn tong. Hij koesterde haar heel even in zijn armen, duwde haar toen op haar rug op het bed en kwam bovenop haar zitten. Ze spreidde haar benen en pakte haar knieën met haar handen vast. Hij gleed moeiteloos opnieuw bij haar binnen. Ze kreunde van genot tegen zijn borst. Zijn hand omklemde haar borst en zijn warme adem streelde langs haar wang. Ze volgde zijn tempo. In en uit. Hij stootte hard en snel, niet alleen haar op die manier dichter en dichter naar een hoogtepunt voerend, maar ook zichzelf. Terwijl ze haar spieren voelde samentrekken, drong hij nog dieper bij haar naar binnen. Het tweede orgasme van die avond overspoelde haar en ze beefde en kreunde terwijl ze zijn blik zocht, haar ogen troebel van opwinding en genot. Toen ze weer een beetje was bijgekomen, stootte hij nog een laatste keer bij haar binnen, ondertussen in haar billen knijpend. Zijn gezicht verstrakte terwijl hij klaarkwam.

Ze bleven nog een hele tijd zo liggen, uitgeput en plakkerig, tot hun ademhaling weer normaal werd. Toen stond ze recht en liep ze de kamer uit. Bij de deur draaide ze zich nog even om en zag twee uitgeputte naakte mannen op het bed liggen. Háár twee naakte mannen. Ze glimlachte.

De heren lagen nog in exact dezelfde positie toen ze een kwartier later fris gedoucht de kamer terug binnen kwam. Ze was in de woonkamer haar lingerie gaan halen, had toen maar meteen besloten om ook haar jurkje en truitje aan te trekken. Ze stond aan het voeteneinde van het bed en kuchte. Koen en Wout openden loom hun ogen en keken haar aan.

“Ik kom afscheid nemen.” Ze kroop tussen hen in op het bed, gaf eerst Wout een zoen op zijn mond, draaide zich om naar Koen en kuste toen ook hem. Terwijl ze de trap af liep naar beneden, hoorde ze hoe ze uit het bed kwamen. Ze herkende de stem van Wout.

“Wat dacht je van een Big Pete als afsluiter van de avond?” Ze kon het gegrinnik van Koen horen tot beneden aan de voordeur.

Dit was het laatste deel van de reeks. En voorlopig het laatste verhaal van Myrthe. Geen zorgen, er komen nieuwe schrijvers aan!

Beeld: Pexels

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy