Love potion: Meer zin in sex door een warme kop melk

door Julia

Ja je leest het goed, een warme kop melk kan ervoor zorgen dat je libido omhoog schiet. Nu hebben we het niet over gewone koemelk, maar een speciaal soort melk met allerlei spannende ingrediënten erin. En het heet Moon Juice.

Bedenker van dit hete drankje, Amanda Chantal Bacon vertelt dat de Moon Juice je lichaam zuivert en bij zowel mannen als vrouwen het vuur weer doet aanwakkeren. Amanda heeft zelf een speciaal kookboek geschreven genaamd The Moon Juice Cookbook.

 

Celebs zijn al om

Hollywoodsterren, Gwyneth Paltrow, Sofia Vergara en Jennifer Aniston zijn al fan van het speciale drankje. Al snap ik niet helemaal waarom Sofia Vergara dit uberhaupt nodig heeft, hallo heb je haar man weleens gezien?! Maar dat terzijde. Wat zit er precies in de Moon Juice wat ervoor zorgt dat je er meer zin van krijgt? Dat zal ik je vertellen. Een warme kop melk is het niet echt, het is namelijk geen zuivel, de basis van dit drankje is pompoenzaadmelk. Volgens Amanda zijn pompoenzaadjes rijk aan zink wat heel goed is voor de prostaat. Dit wordt gemengd met maca poeder, cacao poeder, ho shou wu poeder, kokosolie, Schisandra bessen en bijenpollen.

“Dit warme elixer geeft je lichaam kracht, het is een eetbare holistische toevoeging aan je seksleven.” Zo vertelt Amanda. Voor meer plezier en genot tussen de lakens dus.

 

Werking

De ingrediënten uit de Moon Juice staan bekend om hun positieve invloed op je seksleven. Zoals Maca poeder, wat je libido een boost geeft, cacao poeder bevat fenthylamine het stofje dat verliefde gevoelens bij je opwekt en genot triggert. Ho shou wu poeder, een van de populairste Chinese kruiden, helpt bij het behouden van je sexdrive en Schisandra bessen geven een boost aan je sexdrive. Tja als je deze poeders, kruiden en bessen dus combineert is het niet heel gek dat het je lijf in vuur en vlam zet.

In Los Angeles is de Moon Juice verkrijgbaar in een van de hotspots in de hippe wijk Venice en Silver Lake. Mocht je geen tripje L.A. op de planning hebben staan, dan kun je deze love potion natuurlijk ook makkelijk zelf maken.

Bron: Delish, Moonjuice / Beeld: Pinterest

 

Meer libidoverhogende tips:

Is jouw huis ook toe aan een grondige beurt?

Libido verhogen? Van deze maaltijd krijg je zin in sex

4 gekke hacks voor betere sexytime

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy