Lange afstandsrelatie? 6 essentiële tips

door Amelia

Je bent enorm verliefd en dolgelukkig, toch is er een klein probleem. Degene die jou zo gelukkig maakt, woont op zijn zachts gezegd niet om de hoek. Hoe houden jullie het samen vol?

Als jouw lover aan de andere kant van het land of in het buitenland woont is het niet altijd makkelijk. Het liefst wil je hem elke dag zien en elkaar drie – nee vier! – keer per dag bespringen, maar de afstand maakt dit simpelweg onmogelijk. Toch brengt een lange afstandsrelatie ook zeker voordelen met zich mee. Zo word je elke keer dat je hem ziet opnieuw verliefd en waardeer je de quality-time nóg meer. Maar laten we eerlijk zijn, soms is het gewoon retemoeilijk! Vandaar dat we je 6 tips geven, voor een goede lange afstandsrelatie.

1. Leef

Vergeet niet om te genieten van het leven dat je in je eigen omgeving hebt. Zorg voor genoeg afleiding. Spreek regelmatig met vrienden af, ga bij een sportclub en probeer niet te vereenzamen. Het is fijn om je ook op andere dingen te focussen, dit zorgt voor afleiding waardoor de tijd sneller lijkt te gaan. Voor je het weet zijn jullie weer herenigd!

2. Eerlijkheid

Heb je het er even moeilijk mee? Of zijn er andere zaken die je dwars zitten? Vertel het zo snel mogelijk aan je buitenlandse lief. Door voortdurende te blijven communiceren voorkom je dat er misverstanden ontstaan. En nee, niet via WhatsApp. Maak gebruik van de voordelen die de technologie te bieden heeft: Face-time en Skype zijn de key!

3. Vertrouwen

Vertrouwen is alles in een lange afstandsrelatierelatie. Er is geen ruimte voor extreme jaloezie, dit doet je relatie absoluut niet goed. Zo raak je elkaar heel snel kwijt. Het is logisch dat je door de afstand behoefte hebt aan extra bevestiging, zodat je weet dat alles goed zit tussen jullie. Probeer hier echter niet in door te slaan. Reageert je boy niet op Whatsapp terwijl hij/zij wel online is geweest? Dan zal daar vast een logische verklaring voor zijn. Gaat je lover een avond stappen? Gun hem dan een leuke avond! Natuurlijk moet je dit vertrouwen ook terug verwachten.

4. Plan

Maak concrete plannen voor jullie rendez-vous. Zo heb je iets om naar uit te kijken.Het fijnste is om samen iets te plannen tijdens jullie tijd samen, in plaats van achteraf. Leg deze dag(en) vast en boek eventueel de tickets voor de nodige vervoersmiddelen.

5. Begrip

Jullie zitten allebei niet in een makkelijke situatie. Door begrip te tonen voor elkaars keuzes, voorkom je onnodige irritaties en ruzies. Ben je het ergens niet mee eens? Probeer het licht van de ander te laten schijnen over de situatie. Uiteindelijk zitten jullie in hetzelfde schuitje, en willen jullie niets liever dan elkaar gelukkig maken.

6. Sex

Natuurlijk is het gebrek aan lichamelijk contact ook een minpunt van een lange afstandsrelatie. Houd het dus spannend, en creëer wat sexy time over de telefoon. Heb je behoefte aan meer dan dat? Dan is de Lovense sextoy misschien wel wat voor jou! Dit sexspeeltje biedt plezier voor beiden en is op afstand bedienbaar, zodat jullie samen het tempo bepalen.

 

Meer over liefde & relaties:

– Het grote voordeel van een klef koppel zijn

– Sextips van gelukkige stelletjes

– Kun je aan een gebroken hart sterven

 

Follow LotteLust’s board Couples in Places on Pinterest.

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy