Lovense sextoy op afstand

door Lotte

Als je verliefd bent duik je het liefst continue op elkaar. Maar wat nou als je een lange afstandsrelatie hebt en je hebt vreselijke veel zin in elkaar? Lovense heeft een briljant oplossing voor dit probleem, zij ontwikkelde een super gevoelige toy waarbij je elkaar kan voelen. 

Wat is de Lovense sextoy?

Er is een toy voor hem (de masturbator) en voor haar (de bunny-vibrator) beide toy’s hebben Bluetooth-functie. Heb je een telefoon zonder Bluetooth? Geen zorgen bij aankoop krijgt je een Bluetooth-dongel zodat je de Lovense via je desktop kunt bedienen. 
Wanneer de toys aan elkaar verbonden zijn zullen ze op elkaar reageren, wanneer hij bewegingen maakt met zijn masturbator zal dit doorgezonden worden naar haar bunny. Ben je een keer alleen met je bunny, maar werd je wild van zijn bewegingen met zijn masturbator? Dan kun je zijn bewegingen opslaan en op jou ideale moment afspelen. Wil je de lovense liever zelf bedienen, dan kun je hem zelf bedienen met je smartphone.
Ben jij net als ik zo onder de indruk van deze briljante uitvinding of wil je een leuk cadeau voor een vriend of vriendin met een langeafstandrelatie?
lovense

Features van de Lovense sextoy

  • Maakt verbinding via een smartphone
  • Smartphone als afstandsbediening
  • Werkt beide kanten interactief
  • Lovense werkt draadloos
  • De bunny roteert en trilt
  • Masturbator heeft een luchtpomp

 

Wil je de uitgebreide uitleg zien van de lovense toy? Bekijk dan onderstaand filmpje.

https://youtu.be/gI-mNLxuvYI

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy