Koppel review #1: Orgasmerecord verbroken met LELO SILA

door Lotte

Seksspeeltjes zijn leuk om alleen te gebruiken, maar misschien nóg leuker om samen met je joyfriend te proberen. In onze nieuwe rubriek duiken stelletjes met elkaar en verschillende toys in bed en vertellen ons daar honderduit over… First up: Louise en Pim over het nieuwste speeltje van LELO, de SILA.

De nieuwste clitorisstimulator

Op zoek naar een nieuwe manier om voorspel te ervaren? Zoek dan niet verder! Met de LELO SILA ontdek je een heel nieuwe vorm van self love. De nieuwste clitorisstimulator van award winning sexual wellnessmerk LELO heeft een nóg zachtere en grotere ‘mond’ die je gevoeligste plekjes van je clitoris tegelijk stimuleert. Bereid je maar voor op een overweldigend gevoel van voldoening, tot in het puntje van je tenen.

Niet bekend met LELO? Dit is hét sextoymerk van nu. Modern, vooruitstrevend en inclusief: pleasure is toegankelijk voor iedereen. Met een toy van dit merk in je nachtkastje sluit die orgasmekloof (haast) als vanzelf. Vrouwen van over de hele wereld hebben het over hun “best orgasm ever”.

LELO SILA

Over de SILA

Zachte sonische golven

De sonische golven van SILA zorgen voor een zachte stimulatie van de clitoris. Welke al voelbaar zijn zonder direct contact te maken. En met de 8 verschillende standen die de toy bezit ben je voorlopig nog niet uitgespeelt.

Grote mond

Door SILA’s bredere mond betrekt en stimuleert de clitoris (zowel buiten als binnen) nog beter. De trillingen worden met gelijke intensiteit over de hele clitoris verspreid, niet alleen in het midden, wat leidt tot een sensuele, langzame opbouw van een orgasme.

Extra zacht siliconen

De toy gemaakt van premium en lichaamsveilige silicone voor een ultieme sensuele ervaring.

  • Compacte luchtdrukvibrator
  • Vrolijk design
  • Krachtige motor
  • 8 Luchtdrukstanden
  • Zacht siliconen
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Verkrijgbaar in Pink, Lila en Aqua.
lelo sila

Review over de LELO SILA

Louise (23) en Pim (28) hebben de LELO SILA uitvoerig getest en dit is wat zij ervan vonden.

Eerste indruk

Wat is jullie eerste indruk van de SILA?

Louise: “Wauw, alleen de verpakking ziet er al luxe uit. Ik word hier erg enthousiast van! De kleur van het speeltje vind ik prachtig, zacht lila met rosé gouden details. Het materiaal van de toy viel me ook meteen op, enorm zacht siliconen van hoge kwaliteit.”

Pim: “Overal is aan gedacht, mooie verpakking, een satijnen opbergzakje en zelf wat LELO-glijmiddel om mee van start te kunnen gaan. Ik zeg opladen maar en let’s go!”

Hebben jullie al ervaring met zo’n soort toy?

Louise: “Yes! De SONA 2 Cruise van LELO ligt standaard in het nachtkastje. Een seksspeeltje dat zowel voor solo als voor samen vinden wij een geweldige toevoeging. Met name voor iedereen met een vulva in onze ogen een musthave mag ik uit ervaring spreken.”

Wat verwacht je van de SILA?

Louise: “Ik moet zeggen LELO legt de lat wel hoog, zeker na mijn overweldigende ervaring met mijn eerste van het merk. Persoonlijk ben ik benieuwd naar de vormgeving van de SILA en hoe deze in de hand zal liggen. Ook het grotere ‘mondje’ van de toy spreekt mij erg aan. Met andere speeltjes merk ik dat ik vaak veel heen en weer wil bewegen om zo ieder intiem plekje aandacht te geven. Met een groter ‘mondje’ is de stimulatie automatisch meer verdeeld. Ik ben enthousiast, kom maar op!”

Pim: “Sinds LELO in het nachtkastje ligt is deze bijna niet meer weg te denken. We zijn er allebei wel voor op om nieuwe sextoys uit te proberen. En zeker na onze eerdere positieve ervaring met LELO is de SILA meer dan welkom. Ik ben benieuwd hoe ik dit speeltje is als ik hem ‘bestuur’ en hoe mijn vriendin daarop zal reageren.”

Kende je LELO al? Wat vind je van het merk?

Louise: “Een tijdje geleden heb ik zelf mijn eerste LELO-toy aangeschaft (SONA 2 Cruise). Mijn vriend had eerder al eens van het merk gehoord maar heeft samen met mij voor het eerst een toy van LELO gebruikt. Mijn partner houdt wel van technische snufjes en vindt daarom de sonic waves die zowel de SONA 2 Cruise als de SILA gebruikt de uitvinding van de eeuw. En daarbij komend nog een prachtig design waar je naar wilt blijven kijken. Wij zijn LELO fan!”

Pim: “Persoonlijk had ik nog niet eerder iets van LELO gebruikt totdat mijn vriendin er laatst een had gekocht. Wel viel het me op dat de naam LELO vaak werd genoemd als mijn (vrouwelijke) huisgenoten van vroeger het topic weer eens opgooide. Dat heb ik toen wel onthouden haha.”

Koppel review #1: Orgasmerecord verbroken met LELO SILA

Het gebruik

Wat vinden jullie van het gebruik ervan?

Louise: “Nadat de toy was opgeladen, supergemakkelijk en snel met een bijgeleverd USB-kabeltje, was het tijd om de SILA aan het werk te zetten. We hebben het een aantal keer getest in verschillende situaties. De eerste keer was samen. Wat mij meteen opviel is dat de toy, in vergelijking met andere clitorisstimulator, erg stil is. Het was even uitproberen in welke positie ik de SILA het beste kon houden maar dat kwartje viel meteen toen de toy in positie was. Overspoeld met een diepe ‘rumble’ van genot. En dat al op de eerste intensiteitstand.”

Pim: “De eerste keer was mijn vriendin zelf aan het ‘stuur’. Het was even puzzelen wat de juiste manier was om de toy vast te houden. Maar dat duurde niet lang. Er was genoeg om te ontdekken met maar liefst 8 verschillende standen en 5 intensiteitslevels.”

Louise: “Na de andere patroonstanden te hebben uitgeprobeerd kwam ik toch weer terecht op de evenredige stand. Toch wel mijn favoriete vibo-stand. De intensiteit kon niet veel later omhoog, bij level 5 had ik even een moment van ‘oh is dit de meest intense stand al?’ maar ik kwam er al snel achter dat dit speeltje een iets andere aanpak heeft dan de meeste clitorisstimulators. Want sneller is niet altijd beter. Het gevoel van de SILA lijkt veel ‘dieper’ te gaan. Een constante ‘rumble’ zoals ik eerder al beschreef. Het genot was constant en zwakte niet af, wat ik bij andere sextoys soms wel merk. Bewust genieten van de diepgaande trillingen is wat het me bracht.”

Pim: “Ik was verrast hoe snel mijn vriendin haar hoogtepunt bereikte. Ondanks de langzame diepgaande opbouw zoals mijn vriendin het beschreef, heeft de SILA voor ons toch een orgamserecord verbroken. Het speeltje doet wat het belooft!

Ook tijdens de keer die daarop volgde deed de sextoy precies waarvoor deze is gemaakt. De tweede keer was ik aan het stuur. Wat me opviel is dat de toy ook voor een partner fijn in de hand ligt. Door de cirkelvorm is deze ook door een partner goed vast te houden en te besturen vanuit verschillende posities. De vorm en hoe deze in de hand ligt maakt de SILA voor mij wel onderscheidend van andere clitorisstimulators, welke vaak zo zijn ontworpen om solo te gebruiken.”

Is het een toegevoegde waarde om samen te gebruiken?

Louise: “Ik ben enorm blij met de LELO SILA, het geeft net weer een andere sensatie dan andere toys wat het afwisselend houdt. De vormgeving van de SILA vind ik een applausje waard. Het is gemakkelijk te besturen, voor zowel tijdens solo als partnered-seks.”

Pim: “Ja, het is voor mij een leuke toevoeging aan seks. Wat voor mij een pluspunt is aan de SILA is dat door het grotere mondje van de toy het minder zoeken is naar de juiste plek als ik deze met mijn vriendin gebruik. Minder gedoe, meer plezier!”

Zouden jullie de SILA aanraden?

Louise: “Zeker, de SILA is een geweldige sextoy voor iedereen met een vulva. Of je nu pas net komt kijken of al ervaren bent between the sheets. Oh, en had ik al gezegd dat ik het fijn vind dat de toy ook gewoon mee kan onder de douche? De toy is 100% waterproof, perfect voor een me-time momentje.”

Pim: “Yes! Ik raad de SILA aan. De belangrijkste selling point voor mij is dat het met een stuk gemakkelijker is om de juiste plek te vinden bij mijn vriendin. Dit dankzij het grotere mondje van de toy. Een fijn seksspeeltje die seks samen nog leuker kan maken voor ons beiden.”

RAPPORT

Eerste indruk: 9

Uitstraling: 10

Trillingen en standen: 8,5

Het gebruik: 9,5

Eindscore: 9,25

Shop hier de SILA

lelo sila toy

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Beeld: LELO, eigen fotografie

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy