Alternatieven voor als je wel seks wil maar geen penetratie

door Phlox

Heteroseks is zoveel meer dan een penis-in-vagina moment. Sterker nog: penetratie hoeft er helemaal niet te zijn. Shocker? Er zijn enorm veel verschillende manieren om seks te hebben en they’re all worth a try! Dit zijn dingen die je kunt doen als je wel zin hebt in seks, maar de penetratie wil skippen.

Samen masturberen

Als je om wat voor reden dan ook (nog) niet verder wilt gaan, is samen masturberen een heel goed alternatief. Het is sexy en intiem om met je partner tot een orgasme te komen en er zijn erg veel mogelijkheden tot variatie! Met je handen, door speeltjes te gebruiken (bijvoorbeeld onze Le Petit Flamant!), elkaar tegelijkertijd bevredigen, alleen bij jezelf… You name it!

FaceTime seks

Niet alle seks hoeft te gebeuren terwijl jullie in dezelfde ruimte zijn. Heb je behoefte aan iets nieuws? Kijk of jullie een sexy FaceTime sessie op touw kunnen zetten (of Skype, Zoom, je kunt het zo gek niet bedenken). Het is weer eens wat anders en de afstand kan het juist zoveel heter maken! Denk bijvoorbeeld aan:

  • De camera zo neerzetten dat alleen je gezicht te zien is terwijl je jezelf aanraakt. Zo kan degene met wie je belt hun fantasie compleet de vrije loop laten (en useful instructies geven!)
  • Een spannende striptease voor elkaar performen.
  • Experimenteren met verschillende camera angles. Liggend, staand, alleen down under… Je kunt er samen veel kanten mee op!

Note: doe dit wel alleen met iemand die je vertrouwt en maak samen duidelijke afspraken om het lekken van beelden te voorkomen.


Oraal

Seks hoeft niet uitsluitend penetratie te betekenen. Je hebt bijvoorbeeld ook seks als je elkaar oraal bevredigt. Dat kan je dus ook prima vervangen voor penetratie. Beffen, rimmen, pijpen… Ontdek samen wat jullie lekker vinden, welk standje is jullie favoriet?

Erogene zones ontdekken

Naast the obvious hotspots zoals de clit, penis en tepels heeft het menselijk lichaam ook veel andere erogene zones waar je misschien niet zo snel aan zou denken. Tijd om daarmee te beginnen dus!

Streel jezelf en je partner over het hele lichaam en kom er op die manier achter welke plekjes je opgewonden maken. Zo ben je superintiem bezig, zonder dat er penetratie aan pas hoeft te komen! Benieuwd naar gevoelige spots om te ontdekken? Dit zijn een paar minder bekende erogene zones van man en vrouw. Try it out!

Interfemorale seks

Femur’ is het Latijnse woord voor ‘dijbeen’. Met interfemorale seks wordt bedoeld dat je, tijdens seks, je dijen kunt gebruiken om de piemel te omknellen en op die manier je partner tot een orgasme brengt. Je kunt de penis dus tussen je benen stimuleren zonder dat die in je vagina naar binnen hoeft.

Het kan misschien wel handig zijn om hier wat glijmiddel bij te gebruiken, om de seks eventueel wat soepeler te maken.

Meer over seks:

De lekkerste manieren om te masturberen

Wat als je partner aseksueel is?

Welk glijmiddel kies je?

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy