Hij is er! De vibrator van puur goud

door Julia

Op veler verzoek is de ultieme sextoy dan eindelijk op de markt; de vibrator gemaakt van puur goud. Een one of a kind speeltje, al moet je er wel flink voor in de buidel tasten.

 

Het gouden speeltje geproduceerd door sextoy-fabrikant LELO, is vanaf nu te koop voor maar liefst 10.000 pond oftewel 11.730 euro.

 

Geen ring, maar een vibrator

Om dit speciale product in de markt te zetten zijn Lelo en Ann Summers een samenwerking aangegaan. De gouden sextoy is onderdeel van een productlijn die door de fabrikant wordt bestempeld als ‘de duurste sextoy collectie ter wereld’. Nu staat Lelo erom bekend dat zij niet van het goedkope prul zijn, dus een vibrator van puur goud komt bij vele niet als een verrassing. Al valt de prijs van het ding wel in de categorie; luxe verlovingsring of een peperduur verjaardagscadeau. Als in hij een auto jij een vibrator.

puur goud

 

24-karaats

De producten uit de exclusieve lijn zijn 24-karaats goud en het goedkoopste product kost 1690 pond, dat is omgerekend zo’n 1979 euro. Voor dat prijsje heb je een gouden plug voor mannen. Maar de echte ster van de show is de Inez vibrator verkrijgbaar in puur goud voor 10.000 pond, of in roestvrij staal voor 4990 pond (5.843 euro). Daarnaast heb je de keuze uit: gouden kralen voor 2090 pond, dit komt op 2447,31 euro, een massage-apparaat, natuurlijk ook in goud, van 2490 pond  (2915 euro) of een gouden dildo van 2190 pond omgerekend is dit 2564 euro.

 

Nu online

Denk je nu: ‘Dit vind ik eigenlijk wel een mooi verjaardagscadeau’, dan kun je hem vanaf nu bestellen op bol.com van 17.4 cm lang en met een omtrek van 3.5 cm, voor de prijs van 11.999 euro. Koopje niet?!

 

Bron: Metro.UK
Beeld: Pinterest

Meer over sextoys lees je hier:

– Oh so horny: de unicorn dildo

– De beste anale sexspeeltjes

– Review: Tarzanvibrator Oh My Fifty Shades of Grey

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy