Speeltje van de maand: Strapless strap-on Fantasy for her

door Luna

Een strap-on zonder harnas, werkt dat nou echt? Het ziet er misschien vrij onmogelijk uit, daarom hebben wij hem voor je getest! Is de strapless strap-on worth it? Lees het in dit speeltje van de maand artikel.

Waarom de strapless strap-on?

Hou je van seks met een strap-on maar wil je het graag proberen zonder harnas? Deze strapless strap-on van Fantasy for Her zorgt ervoor dat je niet hoeft te stuntelen met een harnas én jij en je partner plezier hebben van de penetratie. Dat komt omdat je deze strap-on inbrengt bij jezelf om de ander te kunnen ‘nemen’. En hij vibreert ook nog, aan beide kanten! Perfect voor een spannende nieuwe ervaring. Smelt samen tot een heerlijk orgasme.

De strapless strap-on op een rijtje:

  • Waterdicht
  • Oplaadbaar
  • Meerdere functies
  • Met afstandsbediening
  • Verschillende standen

Prijskaartje:€ 99,95 € 81,61 bij Easytoys


Onze ervaring

Eerste indruk

“Met mijn vriendin gebruik ik altijd een strap-on dildo in een harnas. Ik wilde dat altijd al anders zodat niet de spanning al weg is door het gestuntel met het harnas. Maar ook zodat niet eén van ons er meer genot uit haalt dan de ander. Doordat deze strapless dildo gemaakt ik voor dubbel genot (die van jezelf en die van je partner)- en ook nog zonder harnas is- leek het me ideaal. De verpakking is niet heel mooi, een beetje saai. Wel staan alle features duidelijk omschreven, zoals; multifunctional, waterproof en rechargeable.

Op de achterkant staat een uitleg van de strapless strap-on en wat illustraties ter verduidelijking. Dit vind ik zelf wel heel handig, heb je er meteen een beeld bij. De strapless strap-on voelt heel zacht aan en heeft een chique paarse kleur. Ook bezit de toy over een afstandsbediening. Hiermee kan je partner het speeltje ‘besturen’ en maak je de ervaring nog spannender. Spicy!

Standen en trillingen

“Voordat ik de strapless strap-on inbracht dacht ik dat ik het nooit voor elkaar zou krijgen om hem in me te houden. Het voelt best zwaar en lijkt een hele opgave om niet uit je vagina te vallen. Toch merkte ik al gauw dat het verbazingwekkend goed bleef zitten. Na het eerste succes had ik de vibraties aangezet en de dildo bij mijn vriendin ingebracht. Het fijne aan deze strap-on is dat hij aan beide kanten vibreert. Mijn vriendin en ik houden in principe het meest van harde vibraties. De vibraties zijn best hevig, na een tijdje een beetje té hevig zelfs. Nadat mijn vriendin klaarkwam en ik de dildo uit haar haalde zei ze dat het bijna een beetje verdoofd voelde daarbinnen.

Klaarkomen lukt dus wel met dit speeltje. En het orgasme van mijn vriendin was erg fijn. Zelf moest ik mijn orgasme echt uitstellen omdat het gevoel van de penetratie en vibratie zo intens was. Maar ik wilde graag nog even checken of het speeltje inderdaad multifunctioneel is. Dus bracht ik de dildo bij mezelf in en zette ik het kleine gedeelte op mijn clit. Hierdoor had ik maximale stimulatie en kwam ik erg snel klaar. Het werkte dus echt! Hoe chill!”

Must have?

“Ik geef deze toy vanuit mijn eigen oogpunt een 8,5 out of 10.

Mijn eerste minpunt is dat hij minder goed blijft zitten na het klaarkomen omdat je dan zo dusdanig “open” staat dat die spieren de toy moeilijker “vasthouden”. Het andere minpuntje is dat de vibraties een beetje te sterk kunnen zijn waardoor je binnenkant verdoofd aan kan gaan voelen. Dat waren wel echt de enige minpunten. Want een 8,5 is natuurlijk een hoog cijfer en dat is ten eerste omdat deze toy absoluut mijn verwachtingen heeft overtroffen. Maar daarnaast ook omdat hij multifunctioneel is, er mooi uitziet, fijn aanvoelt en goed zijn werk doet.

Disclaimer! Dit is slechts vanuit mijn eigen ervaring. Ik moet er daardoor wel bij vermelden dat het een toy is waar wat ervaring voor is vereist. Je moet echt de tijd nemen om de fijnste en handigste houding te vinden voor dit speeltje. Mijn vriendin en ik zijn goed op elkaar afgestemd dus voor ons was dat geen probleem. Maar ik zal de strapless strapon bijvoorbeeld niet meenemen op een eerste (seks)date. Dus ben je al een beetje op elkaar afgestemd, weten jullie hoe je een “normale strap-on” gebruikt en zijn jullie klaar voor iets nieuws? Dan is deze toy een geweldige upgrade.”

SHOP DE TOY HIER

Beeld: Eigen fotografie/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy