Speeltje van de maand: The Rose G-Spot Vibrator

door Lotte

Een nieuwe maand, een nieuw speeltje om uit te proberen. Deze maand tippen we weer een fantastische toy van het merk Bloom: The Rose G-Spot Vibrator. Mooi voor het oog, goed voor de poes.

Eerder dit jaar zetten we al The Tulip Clitoris Vibrator en de Violet Rabbit Vibrator van Bloom in de spotlights.

Waarom de The Rose G-Spot Vibrator?

De vibrator is ontworpen om perfect je g-spot te vinden en prikkelen. Door de flexibele kop kan je hem makkelijk inbrengen. Dankzij de vernieuwende swipe technologie is de bediening easy peasy: je hoeft alleen maar over het bloemmotief te vegen. Het speeltje heeft vijf verschillende patronen met elk vijf snelheden..

rose g-spot vibrator

Bloom vibrators

Er zijn vier Bloom vibrators waar The Rose G-Spot Vibrator er een van is. De vibrators zijn allemaal voorzien van de swipe technologie en zijn zo stijlvol dat je ze het liefst uitstalt.

The Rose G-Spot Vibrator op een rijtje:

  • Stijlvolle vormgeving
  • Unieke swipe technologie
  • Zijdezacht siliconen
  • 5 patronen
  • 5 snelheden
  • Oplaadbaar
  • Inclusief toy bag en masker
  • Kleur: Blauw

Prijskaartje: voor € 79,95 bij Easytoys.nl

rose g-spot vibrator

Onze mening over The Rose G-Spot Vibrator

Eerste indruk

“Wauw, wat een prachtig speeltje! De verpakking is heel mooi en het speeltje zelf ook. Het heeft een knop en een plekje waar je kan ‘swipen’. Ik vind het heel fijn dat het geen uitbundig speeltje. Het minimalistische vind ik juist een groot pluspunt!”

Uitstraling

“De vibrator zelf ziet er echt ontzettend classy uit! Naast het speeltje zelf zit er nog meer fijns in de verpakking. Er is gedacht aan een zacht opbergzakje bij maar ook een blinddoek lint in dezelfde kleur als het zakje. In het boekje staat ook duidelijk beschreven hoe alles werkt ook al is dat niet erg lastig met maar één knop.”

Standen en trillingen

“Je kunt van stand wisselen door  de aan/uit-knop kort in te drukken. De eerste stand is een constante trilling die ik persoonlijk erg fijn vind. Door te ‘swipen’ kun je de trillingen harder of zachter zetten. De andere standen gingen in verschillende ritmes. Mijn persoonlijke favoriet was toch echt de constante trilling. Net tegen mijn climax aan voerde ik de trillingen iets op voor een spetterend hoogtepunt.”

Het gebruik

“Ik vind heftig om een toy meteen in mijn vagina te stoppen, dus ik begon met het stimuleren van mijn clitoris met het speeltje. Daar is dit speeltje ook erg voor geschikt, want binnen een paar minuten had ik mijn eerste orgasme te pakken. Nadat ik helemaal opgewarmd was, bracht ik het speeltje in. Ik vond het een fijn formaat niet te groot maar ook niet te klein. Door de flexibele kop breng je hem makkelijk naar binnen en past hij bij iedereen. Ik vind een vaginaal orgasme krijgen met een speeltje wel een uitdaging, maar ik vond het gevoel wel heel fijn! Ik vind het ontzettend fijn dat het speeltje dus zijn werk doet voor clitoraal en vaginaal gebruik. Bovendien maakt-ie niet veel geluid, dus geen ongemakkelijke moment met huisgenoten..

Must have?

“Zeker weten! Ik vind het een aanwinst voor mijn nachtkastje en denk dat dit een toy is die ik regelmatig zal pakken. Ik vind hem prachtig en hij werkt goed voor in- en uitwendig gebruik.”

Shop The Rose G-spot vibrator hier!

rose g-spot vibrator

Beeld: EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy