Speeltje van de maand: The Tulip Clitoris Vibrator

door Saskia

We waren weer in the mood voor iets nieuws en hebben dus weer een nieuw speeltje van de maand voor jullie! Dit keer in de spotlights: The Tulip Clitoris Vibrator.

Eerder dit jaar hadden we uit dezelfde Bloom collectie de Violet Rabbit Vibrator getest. Deze beviel zo goed dat we The Tulip Clitoris Vibrator ook wel eens wilden proberen!

Waarom The Tulip Clitoris Vibrator?

Inmiddels is het geen geheim meer dat wij vrouwen ontzettend genieten van clitorale stimulatie. Voor veel vrouwen geldt zelfs dat ze dit prefereren boven penetratie. The Tulip Clitoris Vibrator richt zich dan ook volledig op de clitoris en is niet gemaakt om in te brengen. Hij is prachtig vormgegeven en wederom voorzien van de unieke swipe technologie waar de Bloom collectie om bekend staat.

Zijdezacht

The Tulip Clitoris Vibrator ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook gemaakt van zijdezacht siliconen en voelt dus heel prettig aan op de huid. Het is echt een hele vrouwvriendelijke vibrator, die rekening houdt met de gevoeligheid van de vulva en het clitorale orgasme van de vrouw voorop stelt.

The Tulip Clitoris Vibrator

The Tulip Clitoris Vibrator op een rijtje

  • Stijlvolle vormgeving
  • Unieke Swipe technologie
  • Zijdezacht siliconen
  • 5 patronen
  • 5 snelheden
  • Oplaadbaar
  • Inclusief toy bag en masker
  • Kleur: Blauw

Prijskaartje: Nu van € 79,95 voor € 67,96 bij EasyToys.nl

Onze mening over The Tulip Clitoris Vibrator

Eerste indruk

“Wederom een prachtige verpakking. Het doosje zelf zou al voldoende zijn om de vibrator in te bewaren, maar daar bovenop krijg je ook nog een mooi bewaarzakje waar de oplader ook bij in past. De toy zelf is vrij klein en heel zacht. En je krijgt er ook nog een mooie blinddoek bij. Helemaal leuk!”

Uitstraling

“Echt heel verfijnt en mooi. Hij ligt heel lekker in de hand en ziet er heel toegankelijk uit. De gesplitste punt maakt me nieuwsgierig. Ik ben benieuwd of dat lekker is zoals waar het voor bedoeld is. Super fijn dat die punt flexibel en zacht is. Ik houd niet zo van heel erg puntig.”

Trillingen en standen

“Ik ben in de gelukkige positie dat ik al ervaring heb met een ander speeltje van de Bloom collectie. De swipe technologie was me dus al bekend, maar blijft leuk en gemakkelijk om tussen de vijf snelheden te wisselen. Ik vind het heel fijn dat er vijf patronen zijn, die ook echt duidelijk van elkaar verschillen. Bij sommige speeltjes ben ik tijdens het gebruik soms het overzicht kwijt, maar dat is hier totaal niet het geval. Ik vond hem eerst te heftig in zijn trillen, tot ik er achter kwam dat hij op zijn sterkst stond bij het aanzetten en ik hem dus zachter kon zetten, haha.”

Het gebruik

“Het was zoals altijd even wennen hoe ik hem het beste vast kon houden en tegelijkertijd kon wisselen van de standen en snelheden, maar na even oefenen had ik de juiste techniek te pakken. Iets wat bij sommige toys helemaal niet lukt. Ik begin altijd voorzichtig, maar de Tulip is zo zacht en toegankelijk dat ik eigenlijk gelijk meer wilde. Er zit één trilstand tussen die de korte pulseringen afwisselt met langere en die is echt fantastisch. Maar het ‘afmaken’ doe ik toch altijd met de constante pulsering en dan net een standje harder. ;)”

Musthave?

“Als je van de clitorale orgasmes bent is The Tulip Clitoris Vibrator zeker een musthave. Helemaal als je meer van een zachte aanpak bent. Er zit een heel handleiding boekje bij maar die is totaal niet nodig, want het is een heel toegankelijke vibrator die voor zich spreekt.”


Dit artikel is ontstaan in samenwerking met EasyToys.

Meer over speeltjes:

Zo gebruik je een speeltje tijdens de sex

Speeltje van de maand: Satisfyer Partner Multifun 2

Zo bewaar je seksspeeltjes

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy