Speeltje van de maand: Satisfyer Partner Multifun 2

door Saar

(Sex)speeltjes alleen voor solosex? Think further! Wanneer jij én je partner beiden thuis moeten werken vanwege corona is de Satisfyer Partner Multifun 2 hét speeltje om je werk met een heerlijke sexsessie af te wisselen.

Over de Satisfyer Partner Multifun 2

De Satisfyer Partner Multifun 2 is de opvolger van de Partner Multifun 1. Satisfyer staat bekend om zijn goede, fijne én betaalbare speeltjes. Met de Satisfyer Partner Multifun kun je nu ook met je partner genieten van een intieme sexsessie. Je kunt dit speeltje alleen gebruiken voor onder andere clitorale stimulatie, maar ook samen tijdens de sex. Door de ronde opening kun je de Satisfyer Partner Multifun 2 bijvoorbeeld als vibrerende cockring gebruiken.

Door de verschillende motoren en bijbehorende standen is de Satisfyer Partner Multifun 2 multifunctioneel. Alle gevoelige body parts kunnen worden gestimuleerd met deze koppel sextoy!

Satisfyer Partner Multifun 2: Facts

Op een rijtje:

 • Multifunctioneel (fun for 1 or 2)
 • Zacht siliconen
 • 3 motoren (apart van elkaar te bedienen)
 • 10 vibratiestanden per motor
 • 100% waterproof
 • Magnetische oplaadkabel
 • Zachtroze kleur

Prijskaartje: van € 49,95 voor € 40,00

Stimulatie

De Satisfyer Partner Multifun 2 is absoluut een multifunctionele vibrator, omdat het door mannen, vrouwen én partners gebruikt kan worden. Op het doosje staan al 14 verschillende standjes (met uitleg) die je met de Satisfyer Partner Multifun 2 kunt uitproberen.

 • Vaginale stimulatie
 • Clitoris stimulatie
 • G-spot stimulatie
 • Penis stimulatie
 • Tepel stimulatie
 • Ballen stimulatie
satisfyer partner multifun

Onze mening

Eerste indruk

"De Satisfyer Partner Multifun 2 ziet er girly uit. Zowel de verpakking als de mooie zachtroze kleur. Door de verpakking denk je niet meteen dat dit een speeltje is voor zowel vrouwen als mannen. Maar niets is wat het lijkt…"

"In het doosje vind je de zachtroze Satisfyer Partner Multifun 2, een gebruiksaanwijzing en een handige oplaadkabel. Deze is magnetisch, hierdoor is gedoe met opladen verleden tijd. Je hoeft geen lange nagels te hebben om het oplaadpunt te vinden en te openen."

"De Satisfyer Partner Multifun 2 voelt zacht aan en heeft geen opzichtige knoppen. Hierdoor denk je niet meteen dat er 30 vibratiestanden op zitten. Je nieuwsgierigheid wordt hierdoor snel gewekt!"

Verschillende standen en motoren

"De motoren van deze sextoy zijn los van elkaar te bedienen waardoor jij zelf bepaalt welke standen jij prettig vind. Het bedienen van de Satisfyer Partner Multifun 2 vergt wel wat uitzoekwerk. Als je de Satisfyer Partner Multifun 2 in het heetst van de strijd wil gebruiken, is het handig om vooraf uit te zoeken hoe je de verschillende motoren bediend. De knopjes zitten redelijk dicht bij elkaar, dit zorgt voor wel wat gedoe met switchen naar een andere stand of motor."

Geluid

"De motoren geven een zacht zoemend geluid. Per stand kan de intensiteit verschillen, ook qua geluid. Het geluid is ook op de intensere standen zacht genoeg. Met deze sextoy kun je redelijk geluidsloos sexen, tenzij je het zelf uitschreeuwt van genot natuurlijk. Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat huisgenoten horen dat je huisgenoten horen dat je een sexspeeltje gebruikt."

Solosex en sex met je partner

"De Partner Multifun 2 is een fijne sextoy voor zowel jezelf als je partner. Door de verschillende standen heb je genoeg keuze wat jullie beiden fijn vinden qua stimulatie. Wanneer je het fijn vind dat je hele clitorale area gestimuleerd word, kun je het grote oppervlak aanzetten tijdens de sex, bijvoorbeeld wanneer je bovenop zit. Als je het prettiger vind om één klein gebied te stimuleren, kun je een van de uiteinden van de Satisfyer Partner Multifun 2 gebruiken. Dit maakt deze sextoy absoluut multifunctioneel!"

"Probeer niet te wild te bewegen, dan verschuift de toy. Daar zit je niet op te wachten in het heetst van de strijd. Ook voor mannen is het prettiger om niet te wild te bewegen, wanneer je de Satisfyer Partner Multifun 2 om zijn ballen klemt voor stimulatie moet je voorzichtig om gaan met zijn al heel gevoelige gebied."

"Tip: voor mannen die minder voelen van de sex door het gebruik van een condoom biedt de toy extra stimulatie van buitenaf. Door de Satisfyer te laten trillen op zijn ballen, ervaart hij hier meer stimulatie."

Musthave?

"Wanneer je al wat ervaren bent op het gebied van partner sextoys is de Satisfyer Partner Multifun 2 echt een aanrader! Je hebt veel keuze en weet waarschijnlijk al wat jij prettig vind qua stimulatie. Ook heeft de Satisfyer Partner Multifun 2 een fijn prijsje. Je kunt deze sextoy gebruiken voor jezelf én met je partner #doublefun. Doordat de motoren apart te bedienen zijn, zit er zeker een stand tussen om jou (of jullie) tot een hoogtepunt te brengen."

"Een minpunt van de Satisfyer Partner Multifun 2 is dat de knopjes iets te dicht op elkaar zitten, waardoor het soms onduidelijk is of je wisselt van stand of motor. Hierdoor kun je afgeleid worden in het heetst van de strijd."

"Door de verschillende standen en toepassingen is de Satisfyer Partner Multifun 2 een musthave en hoef je geen aparte speeltjes aan te schaffen."

satisfyer partner multifun

Meer speeltjes reviews:

3 vrouwen testen de Lelo Sona Cruise

Zumio Spiro-tip vibrator

MyMagicWand: het populairste sexspeeltje ooit

Beeld: Eigen beeld

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy