Speeltje van de maand: The Violet Rabbit Vibrator

door Lotte

Het was liefde op het eerste gezicht. Nog voordat we The Violet Rabbit hadden getest, waren we al verkocht. De rabbit vibrator van het gloednieuwe merk BLOOM is daarom het speeltje van de maand januari bij LotteLust.

Een nieuw jaar betekent nieuwe hoop en fris beginnen. Daarom vonden we het merk BLOOM zo perfect passen bij de maand januari. Het elegante design en unieke uitstraling is niet alleen fris en vrolijk, maar is ook uitgerust met een technologie die wij nog niet kenden…

Waarom een rabbit vibrator?

Je kent vast wel de scène in Sex and the City waarin Charlotte het hele weekend met haar new boyfriend de rabbit vibrator spendeert. Groot gelijk had ze. De rabbit biedt het beste van twee werelden: zowel stimulatie van je clitoris als je G-spot (inwendige clitoris). Dat is dus dubbel genieten en grote kans op een knallend orgasme. Waar een staafvibrator, bulletvibrator of luchtdrukstimulator maar één plekje tegelijk kan prikkelen, verwent een rabbit vibrator van binnen en buiten waardoor je in een mum van tijd vuur en vlam staat.

De rabbit komt in vele vormen. Met een schacht en clitoris stimulator (de rabbit-oortjes), maar daarnaast zijn er ook varianten met een derde stimulator voor anal play. Je kunt 'm op twee manieren gebruiken: je kunt van beide stimulaties genieten en wanneer je ‘m op z’n kop houdt kun je alleen het clitoris-deel gebruiken. Heb je dus geen zin in dubbele stimulatie, dan kun je dus alleen hetgeen gebruiken waar je behoefte aan hebt.

bloom vibrator

Unieke swipe technologie van BLOOM

Niet alleen het uiterlijk van BLOOM is bijzonder, de toys van het merk hebben ook nog een heel speciale functie. Om de vibraties harder of zachter te zetten druk je geen knopje in, maar gebruik je een 'swipe' beweging. Jazeker, je urenlange geswipe op Tinder komt eindelijk van pas! Op het bloem-design op de toy veeg je met je vinger naar links om de vibrator zachter te zetten en naar rechts op de vibrator harder te zetten.

The Violet Rabbit Vibrator op een rijtje:

  • Stijlvolle vormgeving
  • Unieke Swipe technologie
  • G-spot stimulatie
  • Zijdezacht siliconen
  • 5 patronen
  • 5 snelheden
  • Oplaadbaar
  • Inclusief toy bag en masker
  • Kleur: Blauw

Prijskaartje: €79,95 bij EasyToys.nl

Onze mening over The Violet Rabbit Vibrator

Eerste indruk

“Heel mooi! De verpakking waarin The Violet Rabbit Vibrator komt is prachtig en de vibrator ziet er heel vriendelijk en toegankelijk uit. Niet bizar groot, mooi gestroomlijnd en classy, zacht materiaal en een mooie grijsblauwe kleur, weer eens wat anders dan het roze en zwart wat ik in mijn nachtkastje heb liggen.”

Uitstraling

“Heel elegant. De look en feel geven je het vertrouwen dat je iets van goede kwaliteit in handen hebt. De verschillende stimulatiepunten van de vibrator maken me nieuwsgierig. Daarnaast ook een heel leuk extraatje dat je er een mooie blinddoek in dezelfde kleur bij krijgt. Voor deze testrit heb ik hem niet gebruikt, maar hij gaat zeker nog van pas komen.”

Trillingen en standen

“The Violet Rabbit Vibrator heeft vijf vibratie-standen en vijf verschillende snelheden. Leuk detail is dat je de snelheid en dus intensiteit kan aanpassen door over het bloemenpatroon te swipen. De stand kan je aanpassen door de aan-/uit-knop kort in te drukken. Ik vond de snelheid van de The Violet heel intens, de laagste stand was voor mij al voldoende voor de eerste keer. Nu heb ik vaker wat tijd nodig met een speeltje om de intensiteit op te bouwen, dus ik kan mij voorstellen dat ik bij vaker gebruik snelheid wat ga opvoeren.”

Gebruik

“Ik begon met het stimulatiepunt voor de clitoris, maar ik wilde de hele ervaring van The Violet meemaken en dus heb ik hem op een gegeven moment ook ingebracht. De twee stimulatiepunten tegelijk gebruiken vond ik niet prettig omdat je dan de puntige bovenkant van het stimulatiepunt voor de clit zou moeten gebruiken en dat vond ik een beetje te heftig. Ik vond het heerlijk de twee stimulatiepunten af te wisselen. Het duurde nog best even voordat ik tot een hoogtepunt kwam, maar toen het eenmaal zo ver was kwam ik wel heel lang en intens klaar. Het bedienen van de verschillende standen en snelheden was ook supermakkelijk, al hield ik het – zoals bij veel speeltjes – al snel bij hetzelfde standje omdat deze voor mij gewoon het beste werkte.”

Musthave?

“Zeker! Het superzachte siliconen materiaal zorgt ervoor dat hij heel toegankelijk is en dus heel geschikt als je nog niet een hele kast vol hebt liggen. The Violet Rabbit Vibrator is er wel eentje waar je even de tijd voor moet nemen en niet als snel tussendoortje. Maar als je dat doet dan heb je ook wel the full experience.”

vibrator bloom

Beeld: Eigen fotografie

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy