Review: 3 vrouwen testen de LELO SONA Cruise

door Lotte


Als het aan ons ligt heeft elke vrouw een clitorisstimulator in haar nachtkastje liggen. Klein, handzaam en enorm goed in waar ze voor gemaakt zijn: jou in no time een hemels orgasme bezorgen. Wij testten de nieuwste superstar van luxe speeltjesmerk LELO: de SONA Cruise.

Over de LELO SONA Cruise

Als je bekend bent met clitorisstimulators, ken je vast ook de luchtdrukvibrators van de merken Satisfyer en Womanizer. De SONA is anders dan anders. De toy is uniek in haar soort, omdat het gebruik maakt van stimulatie door geluidsgolven. In tegenstelling tot je huis-tuin-en-keukenvibo voel je de stimulatie van de SONA niet alleen in het topje van je clitoris (de glansclitoris), maar helemaal tot in het inwendige gedeelte! En dat belooft een mind blowing orgasme! Daarnaast kan de SONA niet alleen harder en zachter, maar kent het ook verschillende ritmes. 

lelo sona cruise

Naast de Sona Cruise bevat de verpakking ook oplaadkabel, mooi opbergzakje en een personal moisturizer (een soort glijmiddel) dat veilig is te gebruiken met de stimulator. De SONA is verkrijgbaar in het lichtroze, knalroze en zwart. Alle kleurvariaties hebben een shiny gouden achterkant.

Onze review over LELO SONA Cruise

Lotte (28), Milla (25) en Fajah (30) hebben de LELO SONA Cruise uitvoerig getest. Dit is ons oordeel:

De eerste indruk

Lotte: “Wauw, deze is zó mooi! Dit moet het mooiste sexspeeltje zijn dat ik ooit gezien hebt. Alles aan de verpakking schreeuwt gewoon ‘stijlvol’ en ‘kwaliteit’. Dankzij de perfecte combinatie van het zwarte siliconen met het glanzende goud is het net een dure accessoire.”

Milla: “Wow, dit ziet er hip en fancy uit. Ik laat me helemaal verrassen, want ik heb er nog niet veel over gehoord en heb geen ervaring met vibrators. Ik ben er heel, heel erg nieuwsgierig naar!”

Fajah: “Inmiddels kan ik met zekerheid zeggen dat ik aardig wat speeltjes voorbij heb zien komen, maar deze vind ik er echt ver bovenuit steken qua design. De toy is beeldschoon en zelfs de verpakking is heel gaaf.”

De uitstraling

Lotte: “Dit is hoe sexspeeltjes eruit horen te zien. Classy look, elegante vorm en zo mooi dat je het het liefst uitstalt in je vitrinekast in plaats van in een nachtkastje verstopt. De buitenkant is helemaal goedgekeurd, nu ben ik vooral benieuwd naar kracht van de SONA Cruise.

Milla: “De verpakking heeft een luxe en classy uitstraling. Ook het apparaat heeft een mooi design, vorm en toffe kleuren: roze met goud. Als je hem oplaadt en aanzet, knipperen de drie knoppen wat er heel strak uitziet. Er zit een tasje bij, een oplader en wat glijmiddel. Als je in het rondje kijkt en de verschillende standen indrukt, zie je materiaal dat op en neer beweegt. Dit zorgt voor trilling en stimulatie.”

Fajah: “Als een sexspeeltje je ongemakkelijke maakt dan is het bij deze toy in ieder geval verleden tijd. De SONA Cruise heeft namelijk een uitstraling van een luxe sextoy waarbij je je niet eens zou schamen als iemand per ongeluk je toy op je nachtkastje ziet liggen. De vorm laat duidelijk zien dat het om een clitorisstimulator gaat en de vorm is niet alleen mooi, maar lijkt ook “praktisch” in de hand te liggen. 

De trillingen en standen

Lotte: “Clitorisstimulators zijn mijn favoriete type sextoys, maar een nadeel vind ik dat ze vaak één stand hebben. Ze kunnen wel harder of zachter, maar trillen in één ritme. Gezien je het speeltje verder niet beweeg, kan het dus een beetje saai zijn. Of zelfs dat je ’te snel’ klaar bent, omdat de stimulatie zo constant is. First world problem… Ik weet het. Daarom ben ik zo blij met de SONA Cruise. Deze heeft verschillende standen, bijvoorbeeld een soort stotend effect, een golvend ritme en allerlei variaties daarop. Het houdt het spannend en je kunt net wat langer genieten!”

Milla: “De combinatie tussen het licht zuigende effect en de trilling is fantastisch. In het begin is het even zoeken naar de verschillende standen, die je overigens harder en zachter kan zetten. Ik dacht eerst: ‘O jee, is dit wel iets voor mij?’, maar die gedachte was al héél snel verdwenen. De hardste stand vond ik te heftig, maar ik kan me voorstellen dat het in bad of onder de douche wel nodig is. De vibrator is uiteraard waterproof dus dat ben ik ook van plan om eens te proberen.

Fajah: “Er zijn meerdere standen en ook bepaalde ritmes. In alle eerlijkheid vind ik de ‘lichtste’ stand al best intens. Wat mij betreft zou het minder krachtig mogen beginnen, aangezien ik bij het eerste gebruik mijn hoogtepunt al na enkele seconden had bereikt. Later probeerde ik ook eens de verschillende ritmes. Normaal gesproken word ik hier niet zo enthousiast van, maar dit keer was ik eigenlijk wel fan! Het leek wel alsof de verschillende ritmes ook daadwerkelijk verschillende gevoelens gaven. Het is lastig onder woorden te brengen, wat mij betreft moet iedereen dit gewoon meemaken.”

Het gebruik

Lotte: “Met de plusknop zet je ‘m aan en harder, met de minknop zet je ‘m zachter en uit en met de middelste knop zet je ‘m op een andere stand. Easy peasy! Een minpunt vind ik wel dat de toy niet fluisterstil is. Dat zijn luchtdrukvibrators overigens ook niet. Hopelijk komen sextoyfabrikanten komende jaren met een stillere variant.”

Milla: “Ik heb de SONA Cruise samen met mijn vriend gebruikt. In het begin was dit een beetje vreemd, want we hadden nog nooit een speeltje eerder gebruikt. De stimulator maakte eerste wat gekke ‘slurpende’ trilgeluiden, doordat je hem erop zet, verplaatst of eraf haalt. In het begin was het even wennen, maar ik stond versteld van hoe snel ik klaarkwam. Maar tijdens het sexen vond ik de vibo echt hemels. OMG, dit had ik nog nooit meegemaakt. Er is continue stimulatie, daardoor is het gevoel heel intens en in positieve zin geheel uitputtend. Ik moest wel even zoeken naar de beste sexstandjes om de vibo goed kunt gebruiken. De vibo is in principe alleen voor het vrouwelijk genot, maar doordat het gevoel bij mij zo intens was genoot hij des te meer.”

Fajah: “Het gebruik is makkelijk. Het doet precies wat je hoopt en werkt dus ideaal. Let wel op: na dat je dit geweldige speeltje uit de verpakking haalt, we eerst even opladen! Een enorme plus vind ik de slanke vorm waardoor het ook echt een fijn speeltje is om samen te gebruiken.” 

Musthave?

Lotte: “Yes, dit is mijn nieuwe favo. Van clitorisstimulators was ik al een groot fan, maar de geluidsgolven geven net weer een andere sensatie. Een heel groot pluspunt vind ik ook dat er niet alleen hard en zacht is, maar ook verschillende standen. Het orgasme is in no time bereikt en zo intens dat je echt even moet bijkomen. En het is natuurlijk een beauty. Wat wil een vrouw nog meer?”

Milla: “JAAAAAA, absoluut! Zonder deze vibrator had ik dit gevoel tijdens de sex sowieso nooit gehad. Dit had ik veel eerder moeten hebben…”

Fajah: “Dit is echt een absolute musthave! Het is natuurlijk een prijzig product, maar wat mij betreft is dit iedere cent waard!”


Kom je ook? – alles over het vrouwelijk orgasme

Alles weten over het orgasme van de vrouw? De redactie van LotteLust brengt 5 februari haar eerste boek uit: ‘Kom je ook?’. Hierin lees en leer je alles over het vrouwelijk orgasme: van de anatomie tot praktische tips. Bestel het boek en ontvang tijdelijk een gratis toy!

kom je ook lottelust artikel


Beeld: LELO & illustratie: Bo Sterenberg
Dit artikel is ontstaan in samenwerking met LELO.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy