Speeltje van de maand: Sweet Smile panty vibrator

door Redactie

De R zit weer in de maand, maar dat betekent niet dat we geen hete avonden kunnen beleven. De temperaturen stijgen binnen en buiten de slaapkamer, met ons speeltje van de maand september.

Panty vibrator

Speeltjes gebruiken – samen of alleen – in de slaapkamer is al een hitsige experience, maar voor wie graag ook buitenshuis de spanning op zoekt is dit speeltje van de maand perfect. Deze vibrator van Sweet Smile kun je namelijk dragen in je ‘panty’ terwijl een partner (of jezelf) de macht over de afstandsbediening heeft. Zo kan je partner jou in het geheim teasen tot je haast niet meer kan.

De toy is uitgerust met motor voor G-spot vibratie en clitoris stimulatie. Je kunt ‘m dragen, maar ook op je clitoris leggen. De vibrator is naast vaginaal, ook anaal te gebruiken. Ook bij mannen, voor prostaatstimulatie. De afstandsbediening heeft 10 vibratiestanden om te verkennen.


Sweet Smile panty vibrator op een rijtje:

  • Dubbele stimulatie
  • Met afstandsbediening
  • USB-oplaadbaar
  • 10 vibratiestanden
  • Eenvoudig schoon te maken

Prijskaartje: € 59,95 bij EasyToys.nl

sweet smile g spot

Onze mening over de Oron clitoris stimulator

Eerste indruk

“Een niet alledaags speeltje! Toen ik dit zag had ik niet meteen door dat het een op afstand bestuurbaar speeltje is. Na het openen van het doosje werd dit wel duidelijk vanwege de afstandsbediening die erbij zat. Ik werd meteen heel nieuwsgierig hoe dit zal voelen, en ging meteen bedenken met wie ik dit samen ging uitproberen!”

Uitstraling

“Door de felle kleur is het speeltje lekker opvallend, ik hou er van! Het silicone materiaal voelt ontzettend zacht aan en ik kreeg daardoor meteen zin om het speeltje te gebruiken. Het ziet er heel makkelijk te bedienen uit! Handig voor mijn partner haha.”

Standen en trillingen

“Toen ik de toy aanzetten schrok ik even, het speeltje heeft namelijk een harde trilling. Dat had ik totaal niet verwacht van zo’n relatief kleine toy. Het gedeelte wat je inwendig kan inbrengen en het gedeelte wat tegen de clitoris drukt, kunnen in verschillende ritmes trillen. Dit is allemaal te besturen via de afstandsbediening die je bij het speeltje krijgt. Het Sweet Smile-speeltje heeft maar liefst 10 vibratiestanden zodat je lekker kan afwisselen.”

Het gebruik

“Heel stiekem was ik licht nerveus om dit speeltje te gebruiken. Normaal gebruik ik speeltjes alleen, maar nu lag de totale controle bij iemand anders. Echt een spannend idee! Tijdens het inbrengen gebruikte ik een klein beetje glijmiddel zodat het allemaal soepel verliep. Tijdens het lopen voelde ik wel dat er wat tussen mijn benen zat maar het was niet onprettig. Toen de vibrator aan werd gezet, voelde ik meteen dat dit een speeltje is waar ik van kan klaarkomen. Alleen inwendige stimulatie is voor mij vaak niet genoeg voor een orgasme. Daarom was het erg fijn dat het speeltje ook trilling op de clitoris geeft. Mijn partner had na een paar keer op de knoppen te drukken goed door wat mijn lievelingsstand is en vond dit zelf ook heel opwindend om te zien. Plezier voor beiden dus!”

Musthave?

“De spanning van tevoren is de aankoop van het speeltje al waar! Ik vond het persoonlijk heel opwindend dat iemand anders even helemaal de controle had en vind dat iedereen een keer een toy op afstand moet proberen!”

SHOP DE TOY HIER

panty vibrator

Meer fijne speeltjes:

De beste standjes om een speeltje voor twee te gebruiken

Waarom je een dildo in een nachtkastje moet hebben

Speeltje van de maand: de beste sextoy van 2020

Beeld: Eigen fotografie/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy