Waarom je een dildo in jouw nachtkastje moet hebben!

door Lotte

Inmiddels zijn we allemaal bekend met de soorten vibrators, maar hoe gewild zijn dildo’s? Wij zijn van mening dat ook die zeker een plekje naast jouw bed verdient en dit is waarom!

Wat voor soorten dildo’s zijn er?

Realistische dildo’s

Ben jij meer van real-life dan is dit echt wat voor jou. Deze dildo’s zijn realistisch dus ze lijken en voelen net zoals de dick van je boyfriend of crush.

Voorbind dildo’s

Een voorbind dildo is ideaal als je zelf geen penis hebt maar iemand wel wil penetreren, dit kan vaginaal of anaal net wat jij en je lover willen! Ook kan je bedpartner het natuurlijk dragen.

Grote dildo’s

Als je een (grote) stap verder wil gaan is dit de juiste! Welke lengte is jou fav?

dildo's

Anaal dildo’s

Zoals de naam het al zegt is deze dildo speciaal voor anaal. Deze dildo’s zijn vaak wat dunner en hebben een geribbelde schacht, maar ook hier is alles weer mogelijk!

Dildo’s met zuignap

Heb je niet iemand om op de rijden? Dan is een dildo die op zijn plek blijft staan een echte aanrader. Met zijn zuignap kan je hem overal neerzetten voor jou plezier.

Spuitende dildo’s

Kan jij niet genoeg krijgen van gevoel dat je vol gespoten wordt? Dit speeltje kan je daarmee helpen. In de dildo kan je vloeistof (nep sperma of warm water) doen zodat het net echt lijkt!

Dubbele dildo’s

Dubbele stimulatie, is dat niet waar we allemaal van dromen? Op het eerste gezicht schrikt het je misschien een beetje af, maar het is zeker het proberen waard.

dildo's

Opblaasbare dildo

Met een knijp in de handpomp wordt de dildo opblazen en neemt de stijfheid toe om je heerlijke sensaties te bezorgen. Zo kan je de grote en pasvorm precies maken zoals jij wil!

Glazen dildo’s

Hoe mooi, wij zijn in love! Rood, blauw, roze, de glazen dildo’s zijn er in verschillende kleuren. Het is prachtig glad en vaak ideaal voor temperature Play.

Waarom jij het moet hebben:

Een dildo in je nachtkastje hebben is natuurlijk perfect om tijdens de solosex een orgasme te krijgen. Zo kan je door jezelf kort en krachtig te penetreren goed de G-spot stimuleren. Ook kan je je vingers erbij gebruiken voor nog meer plezier. En je moet alles toch eens uitgeprobeerd hebben?

Beeld: Pexels/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy