Speeltje van de maand: De splinternieuwe We-Vibe Melt

door Lotte

Als twee van de beste sextoymerken de handen ineenslaan, dan is dat alleen maar genieten geblazen. De kersverse We-Vibe Melt is het resultaat van de samenwerking tussen Womanizer en We-Vibe. Het luchtdrukspeeltje is nét op de markt en nu al het speeltje van de maand!

Waarom een luchtdrukstimulator?

Nog nooit kennisgemaakt met een luchtdrukstimulator? Dan mis je echt wat in je (sex)leven. Het luxe merk Womanizer was de eerste die met deze innovatieve sexspeeltje op de proppen kwam. Een fantastische toy die anders werkt dan andere sextoys. In plaats van trillen, werkt de Womanizer met luchtdrukstimulatie: de Pleasure Air Technologie. Veel mensen vergelijken het gevoel met orale sex doordat het speeltje lichtjes vacuüm zuigt.

Over de We-vibe Melt

De Melt is het eerste speeltje van We-Vibe met luchtdrukstimulatie en dat is best bijzonder. Het is allemaal dankzij het samengaan van Womanizer en We-Vibe. Dat maakt de We-Vibe Melt het beste van twee werelden: een wereldberoemde luchtdrukstimulatie van de Womanizer met de handige nufjes die we gewend zijn van de We-Vibe. Via de We-Connect app kun je de 12(!) trillingen en ritmes instellen naar eigen smaak. Ook kun je de controls aan jouw partner geven. Als je partner het speeltje koppelt met zijn app, kan hij of zij ‘m vanaf de eigen telefoon besturen.

De We-Vibe Melt is zowel voor solo als samen gebruik geschikt. Dankzij de slanke vorm van het speeltje kun je ‘m gemakkelijk bij allerlei standjes tussen het lichaam van jou en je partner plaatsen.

Op een rijtje:

  • Pleasure Air Technologie
  • We-Connect App
  • Geheel waterproof
  • 12 intensiteiten
  • USB-oplaadbaar
  • Eenvoudig te reinigen
  • Kleur: Oranje

Prijskaartje: € 149,00

We-Vibe Melt en We-Connect app

Onze mening over de We-Vibe Melt

Eerste indruk

“Stijlvol en sexy! Wel een aparte vorm. Voor mij is het een eerste keer dat ik een Womanizer-achtig speeltje ga gebruiken. Ik heb er enorm veel positieve verhalen over gehoord dus ik ben echt reuzenieuwsgierig. En helemaal te gek dat je deze toy kan verbinden met je telefoon en met een partner op afstand!”

Uitstraling

“Je ziet gelijk dat het een luxere sexspeeltje is. Hij heeft een mooie roze kleur en maakt nieuwsgierig. Je wordt er meteen blij van. Naast de space-look alsnog elegant. Het voelt zacht aan dankzij het siliconenmateriaal. Zelfs de twee metalen oplaadknopjes zien er luxe uit.”

Trillingen en standen

“De We-Vibe Melt heeft 12 (!) sterktes van luchtdrukpulsaties. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik al aan mijn max zit bij stand 3. Voor vrouwen die wat minder gevoelig zijn of van heel hard houden, kan ik deze toy dus zeker aanraden. Door de luchtdruktrillingen lijkt het of er zachtjes gezogen wordt aan de clitoris. Een heel bijzondere ervaring!

Gebruik

“Het is even passen en meten hoe de Melt precies over je clitoris gezet moet worden, maar als je het doorhebt werkt het echt heel simpel. Het is ook alles wat je hoeft te doen. Supereasy! Het advies luidt om glijmiddel te gebruiken voor nog meer sensaties, wat zeker een aanrader is! De stimulatie voelt nóg intenser. Na een hoogtepunt lijkt het gevoel langer aan te houden met de We-Vibe Melt. Ook meerdere keren achter elkaar klaarkomen lukt met dit speeltje een stuk makkelijker. Je zou bijna geen partner meer nodig hebben dankzij de Melt! Wel kun je je liefje met de We-Connect app erbij bezetten. Je kunt hem of haar laten verbinden met het speeltje en zo kun je er samen nog meer plezier aan beleven. Hij of zij kan daar de controle overnemen, zelfs al zit jij in Amsterdam en de ander in Rotterdam. Het enige wat je nodig hebt is een goede wifi-verbinding. Wat echt supertof – en kinky is -, is dat er een mogelijkheid is om opdrachten te geven. De app bevat een chatfunctie, waarmee je ook foto’s en video’s kunt versturen. Die verdwijnen daarna weer gewoon, heel fijn! Ja, ook de partner was fan dat hij mocht bepalen en mee genieten op afstand.”

Musthave?

“Absoluut! I. LOVE. IT! De luchtdruktrillingen geven echt een heel ander effect dan de normale vibrators. Je bent hierna wel verpest voor het leven, haha. Je wil nooit meer een ander speeltje. En de app om met je partner op afstand te spelen is echt fantastisch en helemaal van deze tijd. De Melt is wat prijzig, maar zeker het geld waard. En wat fijn is is dat de feestdagen toch alweer bijna in het zicht zijn. Deze kan mooi dan op een verlanglijstje.”

Meer speeltjes van de maand:

Sway Vibes vibrerend slipje

Leda Rabbit Vibrator

Womanizer DUO

Beeld: EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy