5 sexy to do’s tijdens zelfisolatie

door Felice

Door het Coronavirus zijn veel van ons aan huis gekluisterd. Rond deze tijd van het jaar zouden we normaal gesproken de eerste terrasjes pakken, de lente-garderobe inslaan en genieten van een wijntje in de avondzon, maar nu verloopt het even helemaal anders. We moeten onszelf de komende tijd zien te vermaken thuis. Met bijvoorbeeld Netflix, spelletjes en… sex! LotteLust je 5 sexy doe-tips tijdens de zelfisolatie, zodat jij je niet gaat vervelen! Happy quarantaine!

1. Koop het 'Kom je ook?' boek

Doorbreek de orgasmekloof! In ons boek 'Kom je ook?' lees je alles wat elke man en vrouw moet weten over het vrouwelijk orgasme. Nu je toch veel tijd hebt om te experimenteren, kun je je dus goed inlezen over je eigen genot! Bovendien is een boek lezen een prima tijdverdrijf waar ze zeker een dag of twee zoet mee bent. Na de zelfisolatie ben jij een expert op het gebied van het vrouwelijk orgasme. Gun jezelf een cadeau en bestel het boek!

zelfisolatie

2. Probeer nieuwe standjes uit

Hoewel je misschien denkt dat de quarantaine heel saai is, kun je het juist een avontuur maken. Zoek op internet of in het boek 'De Cosmo Kama Sutra' standjes uit die je nog nooit gedaan hebt en daag je partner uit om elke dag een nieuw standje uit te proberen. Zo wordt jouw zelfisolatie tijd niet saai en ontdek je misschien wel standjes waarmee jij nog meer genot uit de sex haalt!

zelfisolatie standjes

3. Lees/luister naar sexy verhalen

Op LotteLust staan talloze sexy verhalen die je zowel kunt lezen als beluisteren. Dit is leuk om te doen tijdens solosex en tijdens sex met je partner! Met deze verhalen houd jij je sexleven avontuurlijk. De verhalen zullen jou misschien op erg spannende ideeën gaan brengen

4. Bestel een sextoy tijdens je zelfisolatie

Een toy is altijd goed om in huis te hebben, en al helemaal in deze tijden! Als je verveeld raakt op je vaste routine tijdens je solosex of de sex met je partner is het misschien een spannend idee om een nieuw maatje uit je nachtkastje te toveren. Als je niet alleen woont, maar bijvoorbeeld met huisgenoten of je ouders is het niet zo handig als je een toy hebt die veel geluid maakt. In een ander artikel lees je welke fijne vibrators je kunt bestellen die niemand hoort! Dan wíl je echt binnenblijven!

zelfisolatie

5. Spa-day (met je lief)

De hele corona-situatie kan als stressvol worden ervaren, en dat is natuurlijk slecht nieuws voor je huid! Bovendien is het altijd goed om jezelf regelmatig goed te verwennen. Om volledig tot rust te komen kun je jezelf een lekkere do-it-yourself spa dag geven. Zet fijne muziek aan, laat je bad vollopen en doe er een lekkere bathbomb in. Scrub je huid, verzorg je gezicht en je haar met een verzorgend masker en ga even lekker relaxen in bad of onder de douche. Verwen daarna je huid met een heerlijke bodylotion. We hebben dit allemaal volledig verdien door de stressvolle tijd waar we ons nu in bevinden. Dit is natuurlijk leuk om te doen in je eentje, maar kan ook superfijn zijn om dit met je partner te doen! Vergeet niet de kaarsjes en wijn om een volledig ontspannen (en romantische) sfeer te creëren. Treat yourself!


Meer spannende dingen:

4 sexstandjes waar je hem heel blij mee maakt

Zo geef jij je lover de beste striptease ooit!

10 foods voor in de slaapkamer!

Beeld: Pinterest, Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy