Dit zijn 10 stille vibrators waarmee je niemand wakker maakt!

door Felice

Misschien woon je met huisgenoten, kinderen of nog thuis bij je ouders. Dan is het hebben van een vibrator die (veel) geluid maakt niet echt ideaal. Het laatste wat je natuurlijk wilt is dat iemand mee geniet van jouw solosex en jij niet kan ontspannen! Om deze ongemakkelijke situaties te voorkomen heeft LotteLust voor jou een selectie van de 10 fijnste stille vibrators gemaakt die je bij Easytoys kunt kopen!

1. Satisfyer Pro 2

Veel vrouwen zijn ontzettend fan van deze vibrator! De Satisfyer Pro stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven. De toy heeft 11 verschillende standen, is waterproof en fluisterstil. Wel is het handig om te weten dat een luchtdruk vibrator pas stil is wanneer je hem in contact brengt met de huid!

vibrator

2. Trix Rabbit Vibrator

In dit artikel las je al waarom iedere vrouw een rabbit vibrator in haar bezit moet hebben! Dit model stimuleert niet alleen de vagina, maar ook de G-spot én clitoris! De vibrator is erg zacht, waterdicht en heeft 10 vibratiestanden. Fun fact: aan de onderkant van de vibrator zitten led-lampjes die van kleur veranderen wanneer je de vibratie stand aanpast! Enig!

vibrator

3. Rosé Lipstick Vibe Mini Vibrator

Isn't she cute? Deze kleine vibrator kun je onopvallend overal mee naartoe nemen, in je tas of broekzak. Ook in je nachtkastje zal hij niet zo snel herkend worden als vibrator. Ondanks het kleine formaat geeft de lippenstift harde trillingen!

vibrator

4. We-Vibe Tango

De We-Vibe Tango is ook een zeer geliefd speeltje. Het is de meest krachtige vibrator in zijn formaat! Het is een bullet vibrator die voor externe stimulatie kan worden gebruikt, bijvoorbeeld de tepels, vagina en clitoris.

vibrator

5. LELO Gigi 2 G-spot Vibrator Deep Rose

Deze sextoy van LELO is geschikt om zowel de G-spot als de vagina en tepels te stimuleren. Hoewel de meeste G-spot speeltjes een ronde top hebben, is deze voorzien van een platte, gekantelde top. Je kunt hiermee de erogene zones verkennen en zullen de meest gevoelige plekjes een intense stimulatie ervaren!

vibrator

6. We-Vibe Chorus

Deze toy was het sexspeeltje van de maand februari! Het speeltje is ontzettend stil en geeft krachtige vibraties af. De toy is erg leuk voor koppels. De We-Vibe Chorus is voorzien van twee motoren met ieder 10 verschillende vibratiestanden. Je kunt deze koppelvibrator op vier verschillend manieren bedienen. Met de knop op de toy, met de afstandsbediening, via de We-Vibe Connect app en tot slot door in de afstandsbediening te knijpen. Dit speeltje is de ultieme toy om samen met je partner handsfree te genieten!

vibrator

7. Sway Vibes No. 3 – Zwart – Vibratorslip met remote

Deze sextoy is ook zeker een musthave. Deze vibrator kun je in je slipje dragen zonder dat iemand het ziet. Het speeltje heeft 10 verschillende vibratiestanden en je kunt de toy bedienen met de afstandsbediening en met de knopjes op het speeltje zelf. Geef de remote aan je partner zodat hij of zij alle macht heeft. Pluspunt: er wordt een mooie string bij de vibrator geleverd!

vibrator

8. Vibrator Tiger G5 – Paars

Deze semi-realistische vibrator uit de Fun Factory collectie verwent al jouw gevoelige plekjes! Over de schacht zijn ribbels aangebracht die voor nog meer stimulatie zorgen. De toy heeft zes vibratiesnelheden en zes patronen. Je kunt hem makkelijk instellen naar jouw persoonlijke voorkeur. De verschillende standen zijn heel makkelijk te bedienen met de knopjes op het handvat. Het speeltje is waterproof en is gemaakt van zacht en flexibel siliconen van hoge kwaliteit.

vibrator

9. Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

De Satisfyer kwam al eerder langs in dit rijtje, maar deze heeft nog iets extra's! Met deze Satisfyer stimuleer je namelijk de clitoris met pulserende luchtdruk én de G-spot. De toy heeft twee motoren die los van elkaar te bedienen zijn. In totaal zijn er 10 vibratiestanden, waarvan drie snelheden, zeven patronen en 11 luchtdruksnelheden.


10. Javida Dubbele Wand Massager

De Wand Massager is een heel toegankelijk speeltje voor iedereen! Deze wand massager is net wat anders dan de meeste varianten. Je kunt namelijk beide kanten gebruiken! De kop kan worden gebruikt voor externe stimulatie en het gebogen handvat is ideaal voor G-spot stimulatie. Twee vliegen in één klap! De toy is voorzien van twee krachtige motoren die ieder acht standen hebben met drie snelheden.


Meer over sextoys:

Deze sextoys zijn het leukst om samen met een partner te gebruiken

Zo gebruik je een buttplug tijdens de sex

Video: drie sextoys virgins testen de Lelo Sona 2 Cruise

Beeld: Pexels | Bron: Easytoys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy