Hebben! Vibrator die trilt bij de opwindendste stukjes van audioboek

door Lotte

De vibrator wordt steeds ‘smarter’. Eerder schreven we al over de Lovense sextoy voor lange afstandkoppels, de orgasme-wekker en een slimme vibo die je heftigere orgasmes geeft. Nu is het allernieuwste op sextoy gebied de Vibease. Een vibrator die gesynchroniseerd is met je audioboek en dus weet op welke sexy passages hij moet trillen.

Je fantasie komt als het ware tot leven. Stel je voordat je luistert naar een erotisch verhaal zoals Fifty Shades of Grey. Wanneer de stem dan zegt ‘I’m touching you softly’, vibreert de vibo zachtjes. En wanneer er wat ruiger wordt in het verhaal, worden de trillingen ook harder. “Net als bij echte intimiteit, wordt de gebruiker verrast en verlangen”, leggen de makers uit.

vibease-vibrator

Hoe werkt de Vibease?

De Vibease werkt met een bij passende app. Daar vind je maar liefst meer dan 500 erotische luisterboeken. Als je eentje hebt gevonden, kun je beginnen. Je legt de Vibease op zijn plek, drukt op play en genieten maar.

Als je even niet in the mood bent voor een luisterboek, zijn er ook mogelijkheden om de vibo te gebruiken. Het is namelijk ook via de app op afstand te gebruiken. En je kunt zelf tot 10 verschillende trilstandjes installeren in de app. Wanneer je telefoon is opgeladen en je voelt je frisky, geen zorgen. De vibo is ook te gebruiken zonder de app. Met de knop op de vibo zelf kun je vijf verschillende trillingen toepassen.

 

Lijkt het je wel wat? Shop de Vibease nu met 20% korting.

 

Meer vibrator fun:

– Sextoy trends van dit moment

– Review 3 vrouwen testen Swan Kiss

– De 5 beste koppeltoys

 

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy