Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #4

door Saar

Het allerlaatste onderdeel van sexrubrieken uit tienermagazines is aangebroken. Geniet van de pijnlijk serieuze vragen over schaamhaar, zwanger zijn en een gevonden vibrator…

Zwanger in het zwembad?

“Ik zit met een probleem. Ik ben 14 jaar en heb al vier maanden een vriend van 15. Laatst gingen we ons voor we gingen zwemmen samen omkleden. Hij kreeg een stijve piemel door mij en vroeg: ‘Zal ik me voor je aftrekken?’ Dat leek mij wel spannend. Hij deed het en kwam klaar. Daarna doken we gelijk het water in en knuffelden we in het water met elkaar. We kwamen tegen elkaar aan, wel met zwemkleren aan. Nu ben ik bang dat ik zwanger ben.”

Er komt niks uit

“Ik zit al een tijd met iets. Ik ben al drie jaar seksueel actief, maar als ik seks heb of mezelf aan het vingeren ben, krijg ik weliswaar een heerlijk gevoel van binnen en voel ik alles ook samentrekken, maar er komt er nooit wat uit en dat is elke keer weer zo. Mijn vriend zit er ook heel erg mee. Kunnen jullie alsjeblieft zeggen waarom er niks uit mijn vagina komt?”

Schaamhaar

“Stel dat een jongen schaamhaar heeft en je hebt seks, dan krijg je toch allemaal haar in je? Of is dat niet zo? Eigenlijk heb ik nog een vraag: als je gaat pijpen, moet de jongen dan een condoom om? Alvast bedankt!”

Vibrator gevonden

“Sinds kort weet ik dat mijn moeder een vibrator gebruikt. Nu ben ik bang dat mijn ouders gaan scheiden, want waarom heeft mijn moeder een vibrator? Wat is er mis met mijn vader?”

Ik wil meer sex

“Ik heb een ernstig tekort aan sex. Moet ik nu naar de hoeren? Ik vind solosex niet lekker en ik kom hierbij ook nooit klaar. Ik heb het wel een paar keer gedaan. Nu wil ik nog meer sex, alleen heb ik geen vriendin. Hebben jullie tips?”

Te lage stem

“Ik ben een blond meisje. Ik ben geboren als jongen, maar leef nu als travestiet. Het probleem is dat ik een mannenstem heb. Hoe krijg ik een vrouwenstem?”

Frikadel

“Ik heb mezelf met een frikadel bevredigd, maar hij is afgebroken. Hij was eerst bevroren maar is dus warm geworden en afgebroken. Hij zit er al een paar dagen. Kan ik nu zwanger zijn of een soa hebben?”

Weet jij nog ‘originele’ sexblunders en sexproblemen zoals hierboven waar alle tieners mee te maken hadden?

Meer lezen van Saar?

Rubber, kapotje, vangkous: 18 synoniemen voor condooms

De minipil: de pil, maar met minder hormonen

Single in the City: how to handle hokkende vrienden

Beeld: GIPHY, Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy