Dit is de ideale penislengte

door Julia

Een groep onderzoekers van de UCLA en de Universiteit van Mexico heeft met gebruik van geprinte 3-D penissen vrouwen gevraagd naar de perfecte penislengte.

 

De onderzoekers zijn de eerste die deze techniek hebben gebruikt, om erachter te komen wat volgens vrouwen de ideale penislengte is van een man. In eerdere onderzoeken werden vrouwen gevraagd om hun voorkeur te geven in small, medium of large of werd er een tekening aan ze voorgelegd met daarop een penis waarbij ze moesten aangeven welke maat ze prefereerden.

3-D penis

Een geprinte 3-D penis komt natuurlijk wel het meest in de buurt van the real deal. Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen de voorkeur geven aan een penis die iets langer is dan gemiddeld, geen enorme piemels dus. Dat is weer een geruststelling voor de mannen, die wat minder bedeeld zijn down there.

 

Cijfers

Aan het onderzoek, dat werd geleid door seksueel psycholoog Dr. Nicole Prause, deden 75 vrouwen mee. Ze kregen beelden te zien van 100 verschillende piemels in erectie. Hieruit hebben ze 33 penissen gekozen die ze het mooist vonden. En vervolgens deelden ze ze in twee categorieën in: de eerste was bedoeld voor de lange relatie en de ander voor een one-night stand.

 

Het resultaat

En dan nu de uitslag. Uitgaande van de eerste categorie, de lange relatie, zien de vrouwen het liefst een stijve penis van 16 cm lang met een omtrek van 12 cm. Voor een eenmalige fling willen de vrouwen graag een stijve penis van 16.2 cm lang met een omtrek van 12.7 cm. Niet heel veel verschil dus.

 

Bronnen: Cosmpolitan, Plos One
Beeld: Pinterest

Meer over de penis:

– Penis feiten waar je mond van open valt

– Onderzoek: voorkeur penislengte hangt af van relatie

– Eerste hulp bij een slappe piemel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy