Sexy verhaal: Jouw naam

door Yentl

Tergend langzaam bevochtig ik mijn lippen, speels bijt ik op mijn onderlip. Je kijkt. Ik weet dat je kijkt. Ik kan het zien door het keukenraam. Je lacht naar me. Op de meest ondeugende manier die je bezit. Je mondhoek krult iets omhoog en je kijkt me aan alsof je eindelijk je prooi hebt gevonden.

In een instant bezorgt het mij tintelingen down under. Je weet wel, de plek die gereserveerd is voor jou. Die jij eigen heb gemaakt. Yours only… Ik doe mijn best om de opwinding te negeren, maar het lukt me amper. Haastig snij ik de watermeloen verder in kleine stukjes. Af en toe dwalen mijn ogen weer jouw kant op, ik kan het niet helpen.

Je verlaat de rand van het zwembad en komt met dezelfde lach langzaam op me af gelopen. Iedere stap die je dichterbij komt brengt mijn ademhaling in een hogere versnelling. Ik weet wat je plan is.

‘Wat ben je aan het doen?’ Je stem klinkt zwoel en oprecht nieuwsgierig.

‘Watermeloen aan het snijden’ antwoord ik, ‘voor zo in de salade.’

Je lacht en pakt een gesneden stuk meloen. ‘Mag ik?’

Ik knik. Laten we eerlijk zijn, er is maar weinig dat jij van mij niet mag.

Je komt dicht bij me staan en drukt je onderlijf tegen dat van mij aan. Je klemt me tussen je lichaam en het aanrechtblad. Terwijl je me strak aankijkt breng je het stuk watermeloen naar je mond en neemt langzaam een hap.

‘Hmm’ breng je op een kreunende toon uit, ‘deze is echt heel lekker.’

Langzaam lik je de overgebleven druppels uit je mondhoeken. Dan breng je het overgebleven stukje naar mijn mond en laat ‘m voorzichtig over mijn lippen glijden. De smaak van de watermeloen zorgt voor een zoete explosie in mijn mond en ik breng op dezelfde kreunende manier een ‘hmm’ uit.

Lachend eet je het overgebleven stuk en brengt je duim weer naar mijn mond om daar eindeloos natte rondes over mijn lippen te dwalen. Je ogen zijn strak op die van mij gericht en bij iedere ronde laat ik mijn mond iets verder openvallen. Net zo ver tot je duim mijn tong bereikt heeft. Ik sluit mijn lippen eromheen en begin speels te zuigen.

‘Ik weet nog wel iets dat erg lekker is.’

Ik lach en zuig nog iets harder. Je hebt er nooit een geheim van gemaakt dat dit je geil maakt. Er vallen kleine druppels van je zwembroek langs mijn benen. Ze zorgen voor een verkoelend effect en maken mijn hartslag voelbaar in mijn keel. Je bent dichtbij, zo dichtbij. De geur van je shampoo komt boven dat van het chloorwater uit. Ik wil je.

Mijn hand verdwijnt tussen ons in en ik druk ‘m tegen de stof van je zwembroek om je stijf geworden pik te voelen. Je wilt mij. Ik heb je geil gemaakt.

‘Oh schatje’ lach je ondeugend, ‘kan je je niet beheersen?’

Je duim verlaat mijn mond en ik lach. Niet op een betrapte manier, maar op een geile manier. Met de grootste pretogen die ik maar kan opzetten. Het werkt. Je doet een stap naar achteren en knoopt je natte zwembroek los. Trots laat je ‘m op de grond vallen en pakt een nieuw gesneden stuk fruit. Met je ogen op mij gericht laat je het stuk watermeloen over je glimmende eikel draaien.

‘Oeps.’

Het stuk watermeloen stop je vervolgens in mijn mond. Met overdreven kreun geluiden eet ik het stuk op. Toegegeven, de smaak van zoetigheid gemengd met jouw voorvocht is niet verkeerd. Mijn ogen blijven in jouw kijkers kijken en ik laat me op mij knieën zakken. Hebberig lik ik je eikel. Mijn tong beweegt steeds iets wilder en zodra alle watermeloen weggezogen en opgelikt is, laat ik mijn warme mond om je stijve zakken.

Je handen grijpen naar mijn haren en pakken mijn paardenstaart stevig vast. Mijn handen hebben inmiddels je ballen gevonden en masseren ze speels. Je verliest steeds sneller de controle over je ademhaling en je handen bewegen mijn hoofd steeds heftiger heen en weer. Als ik zo door ga dan ben je er bijna, maar dat is nog niet de bedoeling. Het is de bedoeling dat je nog even geniet.

Ik begraaf mijn nagels in je aangespannen bovenbenen en sluit dan mijn ogen. Ik maak me klaar voor een laatste goede haal, lik nog een keer over je mannelijkheid en breng mezelf dan weer omhoog.

‘Jezus, wat doe je toch altijd met me’ complimenteer je mij half buiten adem.

Met een kleine sprong wip ik mezelf op het aanrecht. Ik breng mijn benen net iets te ver uit elkaar. Je kunt nu onder mijn rokje kijken. Je drukt je lijf tussen mijn benen en brengt je mond naar mijn oor.

‘Mag ik je lekker neuken?’ fluister je.

De manier waarop jij altijd om consent vraagt is sexy, zelfs meer dan dat.

All yours baby’ antwoord ik lachend en ik sla mijn armen om je nek.

Opgewonden til je me op en neemt me mee naar de slaapkamer, waar je me lachend op bed gooit.

‘Trek dat rokje nou eindelijk maar eens uit. Die heb je echt niet meer nodig.’

Ik gehoorzaam, trek mijn rokje uit en gooi ‘m ergens naast het bed. De blik op je gezicht is priceless. Het is een mengelmoes van trots en pure geilheid. Ruw duw je mijn benen wijd uit elkaar en kruipt tussen mijn benen door in de richting van mijn string. Met je mond leg je een weg van kusjes af en eenmaal daar aangekomen waar mijn benen samenkomen, lik je langs mijn lies.

Met beide handen grijp je mijn string vast en trekt het kleine stukje kant aan flarden. Ik gil kort van schrik.

‘Die heb je ook niet meer nodig.’

De spanning is om te snijden. Mijn hitte ligt bloot. Om mijn aandacht te trekken wip je je pik wat op en neer. Ik wil je, ik kan niet wachten. Als respons duw ik mijn onderlijf wat omhoog, in jouw richting. Je merkt het. Je gaat voor tussen mijn benen zitten, positioneert jezelf voor mijn opening en drukt je eikel er zacht tegenaan.

Ik kreun en kijk je smachtend aan. Een van je handen plaats je om mijn middel, met de ander pak je je stijve vast. Hier ga je. Hier gaan wij. Met een grom glij je naar binnen. Je ogen geil op mij gericht. Dat is jouw ding, je wil me graag aankijken wanneer je bij me naar binnendringt. Je handen verplaatsen zich, een rond mijn bovenbeen en de ander kruipt via mijn borsten naar mijn keel. Daar aangekomen begin je zacht druk uit te oefenen.

Mijn handen grijpen om zich heen, zoekend naar houvast. Ons gekreun galmt door de slaapkamer op het ritme van jouw stoten. Zodra ik mijn houvast heb gevonden en je zeker weet dat ik op mijn plek blijf laat je mijn bovenbeen los. Je gaat opzoek naar mijn clit. Een van jouw lievelingsplekken, je kent de weg en hebt ‘m zo gevonden. Met je duim draai je rondes. Het is dezelfde duim die enkele minuten geleden nog in mijn mond heeft gezeten. Nu draait hij rondes over mijn clit.

Het gevoel is overweldigend. Ik kreun steeds luider en heviger. Het geluid van onze lichamen die tegen elkaar aan dreunen vind ik opwindend. Ik vind het lekker. Je blijft doorgaan. De spieren in je borstkas spannen zich af en aan. Voorzichtig laat ik een van mijn handen los en begraaf mijn nagels diep in je billen. Die lekkere billen van je. Je gromt als gevolg.

Tussen mijn benen word het warmer en warmer. Mijn spieren beginnen zich aan te spannen en ik raak buiten adem. Mijn orgasme neemt het over. Van teen tot top… Terwijl hij door me heen rolt schreeuw ik jammerend jouw naam. Je weet het, dit is je cue. Je laat je handen los en laat je gaan.

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy