Sexy verhaal: Mijn eerste Tinder-date

door Kim

“Wat? Heb je nog nooit een Tinder-account gehad?”, vroeg ze vol verbazing. Ik lachte en antwoordde lichtelijk arrogant dat het gewoonweg nooit nodig was. Genoeg leuke mannen, ik loop ze vaak spontaan tegen het lijf. Ze keek me sceptisch aan en werd onderbroken door het geroezemoes van de rest van het gezelschap.

Een week later schoot er een gedachte door mijn hoofd. “Wat is de big deal met Tinder? Nu ben ik toch wel benieuwd.” Ik maakte een account aan, niet te persoonlijk, maar ook niet te vaag. Voor ik het wist zat ik 10 minuten lang mannen weg te klikken. Het ene rode kruisje na de ander. Mijn vermoeden werd bevestigd met elke kop waar ik totaal geen interesse in had die ik voorbij zag komen. Maar toen…

Er was een klik die niet te ontkennen viel.

Hij was knap en had een stoere uitstraling. Ergens leek hij een beetje vreemd, op de juiste manier. Het soort vreemd wat ik ook ben. Tattoos, creatief en goed gekleed. Er knipperde een superlike onderaan het scherm, dus ik dacht ‘fuck it’ en klikte erop. We raakten aan de praat en na de eerste dag chatten wisselden we nummers uit. En nog geen dag later stond er een date gepland. Hm, dit was het dan… mijn eerste Tinder-date. Stiekem best spannend.

Vrijdagavond was aangebroken en ik zag er gelikt uit. Ik had zeker niet de intentie om er een sexdate van te maken, maar hé… je kunt maar beter goed voorbereid zijn toch? Hij kwam aangefietst. Hij was nog leuker dan op de foto. Score! Ik was aangenaam verrast. We fietsten richting een hippe cocktailbar in hartje Rotterdam. De sfeer was laid back, maar ook wel sexy. De cocktails waren al helemaal sexy. Hij had z’n best gedaan op de locatie, ik was onder de indruk. Het gesprek vloeide net zo soepel als de fruitige drankjes in onze handen. Er was een klik die niet te ontkennen viel. Mijn verbazing groeide met elke minuut die voorbij vloog. Toen we erachter kwamen dat we beiden gek zijn van dezelfde bands was het al helemaal niet meer te houden. Op dat moment wist ik, er gaat vanavond meer gebeuren dan een gezellig potje kletsen.

We verplaatsten van de chique cocktailbar naar een meer ontspannen terrasje, waar we genoten van een biertje. Zijn been graasde mijn been lichtelijk op het moment dat het gespreksonderwerp een meer erotische wending nam. Ik keek hem vurig aan en grijnsde alwetend. Hij likte zijn lippen. In mijn hoofd zag ik voor me hoe ik hem daar, midden op het terras, naar me toe trok en volop zoende. Maar ik deed het niet. Misschien was het omdat ik gewoonweg een Tinder-groentje was en niet wist of dat wel de juiste Tinder-etiquette was. Gek eigenlijk, omdat ik normaal gesproken schijt heb aan ‘regels’. Wat zeker was, was dat er iets spannends in de warme lentelucht hing…

De seksuele spanning was om te snijden.

“Ik ben nu eigenlijk wel benieuwd naar jouw huis”, zei hij ondeugend. “O, is dat zo? Dan gaan we daar toch heen”, zei ik, gevolgd door een knipoog.

We zaten op de bank. Het gesprek vloeide nog altijd rijkelijk, want er bleek genoeg om over te praten. Onder het genot van een drankje verzonken we dieper in elkaars ogen. Ik zag de opwinding in zijn blik groeien en de grijns op zijn gezicht verraadde hem op een alles behalve subtiele wijze. Ik wist dat hij meer wilde, maar hij wist ook dondersgoed dat ik meer wilde. De seksuele spanning was om te snijden.

En toen pakte hij mijn gezicht beet en zoende me vurig. Hij ging op zijn knieën voor me zitten. Ik sloeg mijn armen om hem heen en zoende hem zoals ik dat de hele avond al had willen doen. Hij smaakte lekker, naar een mix van cocktails en Mexicaans bier. Hij rook nog lekkerder, maar het allerfijnst was hoe zacht en warm zijn huid aanvoelde. Ik liet mijn handen onder zijn T-shirt glijden. Met mijn tong bespeelde ik zijn tong en met mijn handen zijn strak gespannen rugspieren. En toen duwde hij me achterover op de bank. Hij trok mijn broekje naar beneden en liet zijn tong en vingers het werk doen. Aan zijn gekreun te horen, genoot hij er net zoveel van als dat ik deed… o, wat was dit een verrassing. Dit had ik vier uur daarvoor niet aan zien komen.

Ik knoopte zijn broek open en trok gretig zijn boxer naar beneden. Ik kon niet wachten om hem in mijn mond te nemen. De hele sfeer was zo geil. Het enige wat ik wilde doen was hem pijpen en het kwijl over mijn kin laten druipen. Dus dat is wat ik deed. Hij duwde mijn hoofd stevig tegen zijn kruis aan en was vocaal over zijn genoegen. Ik liet mijn handen over zijn rug naar beneden glijden en greep zijn billen vast. Zijn welgevormde, lekkere billen. Ik kan zo genieten van een man met een verdomd goed achterwerk.

Ik stond op en liep richting de gang, op zoek naar mijn slaapkamer. Op zijn gezicht pronkte een gigantische glimlach. Hij stak zijn handen uit en trok me driftig tegen zijn naakte lijf aan. We zoenden gepassioneerd en strompelden in elkaar verwikkeld richting mijn bed. Ik viel achterover en hij kroop bovenop me. Beddengoed vloog door de lucht, kussens vielen op de grond. Het was een stormvloed aan temperamentvol verlangen. Beiden gedreven door pure lust, op zoek naar meer.

Hij liet zichzelf volledig gaan.

We neukten alsof er geen morgen was. Hard. Hongerig. Hemels. Hij wikkelden zijn handen om mijn keel en keek me recht in mijn ogen aan. Hij stootte harder en harder. “Ik ga in je klaarkomen!”, gromde hij. Met gestokte adem kreunde ik: “O, ja…!”. “Ja, vind je dat lekker? Wil je dat ik je volspuit?” Nog altijd met zijn handen om mijn keel, snakte ik naar de adem om hem te laten weten hoe graag ik hem wilde voelen klaarkomen. Hij liet zichzelf volledig gaan. Krachtig hing hij over me heen en stootte hij zichzelf naar de finish.

Hij viel bovenop me en beiden moesten we lachen. We zoenden en lagen tegen elkaar aan. Ik liet mijn handen door zijn haren glijden en masseerde zijn hoofd. Hij maakte geluidjes die wezen op volledige ontspanning. ‘Jeetje, dat is lekker.’ Ik keek hem aan en kuste zijn lippen.

De geilheid was nog lang niet weg gesmolten. Onze tongen likten op natte wijze over elkaar heen en onze handen graaiden langs alle naakte rondingen verborgen tussen de lakens. Het was tijd voor ronde 2. En ronde 3.

Bezweet en uitgeput, maar voornamelijk uiterst voldaan lagen we naast elkaar. Hij gaf me een ferme tik op mijn billen. Ik liet hem weten dat ik hem naar huis ging sturen. Niet dat ik het niet onwijs naar m’n zin had, want dat had ik het zeker, maar ik was gewoonweg dronken en de kamer draaide ondertussen. Hij zag het nog wel zitten om te blijven slapen en in de ochtend voor ronde 4 te gaan. Als ik iets helderder was geweest dan had ik dat ook zeker wel zien zitten… maar hé, wie zegt dat ronde 4 niet nog komen kan?

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

3 reacties

C. 23 mei 2018 - 17:56

Wiens huis was het nou?

Beantwoord
Lotte 23 mei 2018 - 21:49

Scherp van je C! We hebben het aangepast. Dankjewel.

Beantwoord
Lotte 30 mei 2018 - 11:36

We hebben het aangepast, C.! Dankjewel.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy