Sexy verhaal: Gemaskerd bal

door Izzy

De aanloop naar Kerst is dit jaar voor iedereen rustig en wellicht zelfs saai. Ik hoop dat we over een niet al te lange periode samen terug kunnen kijken op de coronatijd, terwijl we weer onze normale dingen doen. Totdat het zover is teren we op gezellige, positieve herinneringen. Een jaar geleden bijvoorbeeld.

‘Heb jij de kaarten?’ Mijn man draait onze voordeur op slot.

Ik knik en we lopen met onze koffer naar de auto. Alsof we een week op vakantie gaan samen. In werkelijkheid blijven we maar één nachtje weg. We hebben een spannend arrangement geboekt: een hotelovernachting met diner en ontbijt, plus toegang tot een erotisch getint gemaskerd bal op een unieke locatie. Het meest spannende is dat we geen idee hebben waar we naartoe gaan. Het enige wat we weten, is dat we om twee uur ’s middags in de auto moeten zitten. En dat is nu.

Mijn telefoon trilt en laat een kort melodietje horen. Een sms’je.

Goedemiddag lieverds. Als het goed zit zijn jullie klaar om te gaan. Klik maar op de link en volg de route. Goede reis. Tot straks. X

We kijken elkaar aan. Ik zie pretlichtjes fonkelen in de ogen van mijn man en ik weet zeker dat hij bij mij hetzelfde ziet. Dit is zo spannend. Ik klik op de link. De standaardapp om te navigeren wordt geopend en inderdaad, daar is een route. Over tweeënhalf uur zijn we op onze bestemming.

De tijd vliegt voorbij. We fantaseren samen hoe het hotel eruit ziet. En de locatie van het feest. Hoe de bezoekers zijn. Met nog een paar kilometer te gaan worden we plotseling een zijweggetje ingestuurd, een groot bos in. Des te verder we rijden, deze te mooier het lijkt te worden.

‘Wauw. De omgeving is al ontzettend gaaf,’ zeg ik.

Mijn man lacht. Hij heeft het al gezien. ‘Het mooiste komt nog, kijk maar.’

Hij draait de auto naar links en rijdt een parkeerplaats op. Achter de parkeerplaats doemt een kasteel op. We zijn in een sprookje beland.

‘Is dit het?’ roep ik ongelovig.

‘Absoluut. Is het volgens verwachting?’

‘Nee! Het is tien keer beter!’

Ook van binnen ziet het kasteel, nu dienstdoende als hotel, er fantastisch uit. Bij de receptie krijgen we onze kamersleutel en een uitgebreid welkomstpakket.

‘Hoe laat willen jullie opgehaald worden voor het feest?’ vraagt de receptioniste, ‘de eerste pendelbus gaat om half negen. Daarna ieder half uur.’

We besluiten de bus van half tien te nemen. Niet als eerste, maar zeker ook niet als laatste. Tijd genoeg om te eten, te relaxen en ons op te doffen.

Om half tien stipt arriveert de pendelbus. Samen met nog ongeveer dertig anderen worden we in tien minuten naar de feestlocatie gereden. En wát een locatie. Het lijkt wel een paleis, omringd door een slotgracht. We moeten over een ophaalbrug lopen om er te komen.

Bij de poort worden we persoonlijk verwelkomd door de organisatie van dit arrangement. Aan iedereen wordt gevraagd hoe de reis was, of het hotel naar wens is en of er nog bijzonderheden zijn. Supernetjes.

Daarna kunnen we naar binnen. En vanaf dit moment moeten we onze maskers gaan dragen. Onze elegante maskers zijn gemaakt van metaal en bedekken de bovenkant van ons gezicht. De mijne is zilverkleurig, het masker van mijn man is zwart.

Binnen bestellen we een drankje en begeven we ons op de dansvloer. Hoewel we elkaar constant in het oog houden, flirten we erop los. Zo hebben we het ook afgesproken. We vinden het allebei heerlijk om op een avond als deze eventjes begeerd te worden door iemand anders. Even weten dat je nog goed in de markt ligt. Dansen en zoenen mag. Alle verdere seksuele handelingen worden op dit feest niet geaccepteerd. Voor ons is dat helemaal prima.

Aan mijn linkerkant verschijnt een knappe man. We maken oogcontact. Vaak weet je gelijk of de seksuele klik wederzijds is. Iedereen is openminded, dus dat dilemma is er niet. Ik grijns naar hem. Hij komt dichterbij en legt zijn handen in mijn zij. Samen bewegen we mee op de maat van de muziek.

Hij buigt zich naar me toe. ‘Je bent knap.’

‘Jij ook. Ik zou je wel willen zoenen.’

Nu grijnst hij ook. Heel even maar. Dan drukt hij zijn lippen zachtjes op de mijne. Een halve minuut vergeet ik de wereld om me heen. We dansen. We zoenen. We dansen. Het is heerlijk.

Ik laat hem los. Ons moment is voorbij. Wie weet komen we elkaar later deze avond nog eens tegen.

‘Dat zag er lekker uit.’ Mijn man staat achter me en trekt me dicht tegen zich aan. Zijn erectie drukt tegen mijn billen.

Niet veel later danst hij met een prachtige dame. Ik geniet alleen al door er naar te kijken. Het is geil en amusant tegelijk. Geil omdat ik weet hoe het voelt en amusant omdat zijn moves voor mij enorm herkenbaar zijn. Dat heeft hij andersom vast ook bij mij.

Altijd komen we bij elkaar terug. Om te dansen, te zoenen en vooral om te teasen. Op dit soort avonden kunnen we elkaar helemaal gek maken, in positieve zin. Regelmatig glijden de vingers van mijn man onder mijn korte jurkje. Als ik in een stil, donker hoekje zijn broek openknoop en mijn mond over zijn erectie laat zakken, is het genoeg geweest.

‘Laten we naar onze kamer gaan,’ hijgt mijn man.

‘Prima plan.’

Een half uur later arriveren we op onze kamer. Bloed- en bloedgeil. Ik trek de kleren van zijn lijf. Hij doet hetzelfde bij mij. Nog voordat we bij het kingsize bed zijn hebben we in drie standjes geneukt en zijn we allebei klaargekomen. De ergste druk is er af, maar deze nacht is nog lang niet over. We duikelen het bed in en pas dan vertellen elkaar hoe we hebben geflirt en gezoend met anderen. Ik voel hoe de erectie van mijn man snel harder wordt. De verhalen laten ook mij niet onberoerd. Grommend klim ik op hem, mijn knieën langs zijn mooie lijf. Ik druk zijn eikel tegen mijn natte schaamlippen en laat me helemaal over hem heen zakken.

Het is maar goed dat we morgen een late check-out hebben. Want slapen, dat komt er nog lang niet van.

Ik wens alle lezers en lezeressen van LotteLust hele fijne en gezellige feestdagen toe.
Maak er iets moois van en zorg goed voor elkaar.

Liefs, Izzy.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy