Sexy verhaal: Het feest

door Lisette

Ik kijk om me heen. De donkere ruimte wordt slechts verlicht door een paar kaarsen die op wankele bijzettafeltjes staan. Een tikje nerveus neem ik een glas champagne aan van één van de gemaskerde obers. Ik voel een warme hand op mijn rug en draai me om. ‘Christel, wat leuk om je hier eindelijk te zien.’ Een man, gekleed in een donker pak, kijkt me glimlachend aan. Het is Victor, de organisator van deze avond en een oude scharrel. Ik glimlach terug en neem een slokje van mijn champagne. ‘Mag ik zeggen dat je er voortreffelijk uitziet vanavond.’ Hij knipoogt en verdwijnt richting de keuken. Ik zet mijn inmiddels lege glas op één van de bijzettafeltjes en trek mijn jurkje recht. ‘Voortreffelijk’ klinkt alsof je het over een diner hebt, maar toch voel ik me gevleid. Ik heb me niet voor niks zo’n vijfenzestig keer omgekleed en ik deed er wel een uur over om mijn haar te krullen.

Een paar weken geleden ontving ik opnieuw een uitnodiging voor één van Victors beroemde feestjes. Het gerucht ging dat er nogal opwindende dingen plaatsvonden op dergelijke avonden en dat iedere gast een zwijgplicht contract moest tekenen. Ik was nog nooit op één van de uitnodigingen in gegaan, met name omdat mijn vriend een nogal jaloers en bezitterig type was en het al niets vond als mannen überhaupt naar me keken. Maar gezien hij zelf een maand geleden was vreemdgegaan en ik hem het huis uit had geschopt, was deze uitnodiging als een geschenk uit de hemel komen vallen.

Ik pak een nieuw glas van het blad van een passerende ober terwijl een stel naast mij aan een hartstochtelijke zoensessie begint. De zachte muziek klinkt melodieus door het geroezemoes van de menigte heen en de open haard knappert vrolijk. Ik loop richting de keuken waar Victor met een mooie jonge vrouw staat te praten.

Ze glimlacht, buigt zich voorover en drukt een kus op mijn lippen.

‘Ah, dit is Christel,’ Victor gebaart naar mij terwijl de onbekende vrouw me van top tot teen bekijkt. Ze glimlacht, buigt zich voorover en drukt een kus op mijn lippen. ‘René, aangenaam.’ Victor kijkt goedkeurend terwijl hij zijn hand terloops op mijn heup legt. ‘Zal ik je de bovenverdieping laten zien?’ Ik glimlach naar René en volg Victor naar de trap. Ik voel hoe de mensen naar me kijken terwijl ik achter Victor aan de trap op loop. Hij is lang, vrij gespierd en heeft hier en daar wat grijze plukken in zijn donkere haar maar dat staat hem juist goed. Hij opent de ene deur na de andere en vertelt hier en daar iets over de geschiedenis van het huis. Ik merk dat ik het nauwelijks opsla. Zijn blik geeft me kippenvel en mijn lichaam smeekt om aangeraakt te worden. In bijna alle kamers is het druk, de meeste bedden zijn bezet en vanuit de badkamer klinkt een zacht gekreun. Aan het eind van de overloop is één gesloten houten deur. Victor haalt een gouden sleutel uit zijn broekzak en laat me binnen.

‘Vind je het mooi?’ Zijn gefluisterde woorden in mijn oor maakt dat mijn nekharen overeind gaan staan. Victor steekt hier en daar wat kaarsen aan terwijl ik de omgeving in me opneem. De zware, donkere gordijnen sluiten nieuwsgierige pottenkijkers buiten, op het bureau staan slechts een paar kaarsen en een fles whisky. Het enorme bed neemt het grootste gedeelte van de kamer in beslag. De satijnen donkerblauwe lakens glanzen uitnodigend. In de hoek van de kamer staat een stoel met een kussen erin en een grote houten kast.

‘Indrukwekkend,’ ik gebaar naar het bed en kijk Victor aan. ‘Dat vind ik nou ook,’ antwoordt hij terwijl hij zijn blik strak op mij gericht houdt en met de toppen van zijn vingers mijn wang streelt. Ik zet het champagneglas op het bureau naast me en op dat moment neemt Victor me in zijn armen en kust me. De donkere geur van zijn aftershave dringt mijn neusgaten binnen terwijl ik zijn jasje uittrek en aan de knoopjes van zijn blouse begin te friemelen.

‘Ik kan haast niet geloven dat je eindelijk hier bent,’ Victors stem klinkt hees en verlangend terwijl hij mijn jurkje openritst en op de grond laat vallen. Ik zoen hem opnieuw, knoop zijn broek open en voel hoe zijn stijve lid tegen mijn onderbuik duwt. Ineens gaat de deur open en kijk ik geschrokken om. Ik was even helemaal vergeten dat er nog zo’n vijftig andere mensen in de villa waren. In de deuropening staat René, die het schouwspel nauwkeurig in zich opneemt. ‘Aha, ik vroeg me al af waarom het zo lang duurde.’ Haar stem klinkt goedkeurend. Ze sluit de deur achter zich en laat haar jurkje met één soepele beweging van haar schouders glijden. Ze is bloedmooi. Lichtbruin haar dat krullend op haar schouders valt, slank, dieprode lingerie die glanst in het kaarslicht terwijl ze op glanzende zwarte pumps naar me toe loopt.

Ik kreun zachtjes en René lacht terwijl ze met haar handen mijn borsten streelt.

‘Als jij nou vast even gaat liggen, dan maak ik even kennis met Christel.’ Ze gebaart eerst naar Victor en dan naar het bed. Hij gehoorzaamt zonder aarzelen en terwijl hij zich op de satijnen lakens laat zakken, zoent Christel me. Zacht en dan weer harder terwijl ze me meetrekt op het bed voel ik hoe Victor mijn slipje uittrekt en zich bij me naar binnen laat glijden. Ik kreun zachtjes en René lacht terwijl ze met haar handen mijn borsten streelt. Victor houdt een ritmisch tempo aan terwijl hij naar ons kijkt. Op één hand steunend laat ik de andere in Renés slipje glijden. Ik voel kleine zweetdruppeltjes parelen op mijn voorhoofd terwijl Victor blijft stoten en René mijn lichaam met haar handen en tong bewerkt. Met een schreeuw kom ik klaar, mijn armen buigen door en ik laat me op René zakken terwijl ik naar adem snak. Victor draait me op mijn rug en kust me opnieuw. Ik laat mijn handen door zijn onweerstaanbare haar glijden en bijt plagend in zijn oor. Hij staat op van het bed en trekt me met zich mee. René laat zich ook van het bed glijden en neemt een slok uit de fles whisky. Ik wil mijn ondergoed van de grond rapen maar met een schuine blik naar het bureau en de stoel, zegt Victor:

‘Wij zijn nog lang niet klaar met jou.’

 

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Joep 4 juli 2017 - 16:56

Goh Lisette, wat weet jij een betoverende en geile sfeer neer te zetten. Complimenten! Zou je wel eens in het eggie willen ‘beleven’. Xxx Joep

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy