Sexy verhaal: Neuk me op afstand

door Saskia

“Ik mis je.” Janneke ligt op haar bed met haar telefoon tegen haar oor aangedrukt naar het plafond te staren.

“Ik weet het. Ik jou ook. Heel, heel veel. Maar het ziet er niet naar uit dat ik hier binnen een paar dagen klaar ben. Die implementatie gaat echt zo stroef. Ik zit hier nog wel even.”

De stem van Daniel aan de andere kant van de lijn klinkt zo warm en lief dat de tranen bij Janneke in haar ogen springen. Maar ze hoort dat hij het ook moeilijk heeft en wil het hem niet nog zwaarder maken.

Even blijft het stil. Dan schraapt Janneke haar keel en probeert op een vrolijke toon: “Even Face timen?”

Zonder het antwoord af te wachten zet ze de face time aan terwijl ze overeind klimt en haar tranen wegveegt.

“Hi” glimlacht ze naar hem als hij opneemt.

“Hi” glimlacht hij terug. “Wat heb je veel kleren aan.”

Ze moet lachen. Normaal slaapt ze altijd naakt, maar nu ze alleen in dat grote bed ligt had ze opeens de behoefte een dikke pyjama aan te trekken.

“Zal ik wat voor je uittrekken?” Zegt ze plagerig.

Maar hij reageert er bloedserieus op: “Nou graag.”

Ze klimt naar het uiteinde van haar bed en zet haar telefoon tegen een fles parfum op haar kastje aan. Dan gaat ze op haar knieën voor haar telefoon zitten en knoopt één voor één haar knoopjes van haar pyjamajasje los. Als ook het onderste knoopje los is, duwt ze met haar wijsvingers haar jasje naar de zijkant van haar lichaam, zodat de naad van het jasje over haar stijve tepels schuurt en haar borsten ontbloot. Langzaam laat ze het van haar schouders glijden en legt het naast haar neer.

“Beter zo?” vraagt ze uitdagend.

“Ja, beter. Maar je hebt nog iets te veel kleren aan vind ik.” Daniel is er goed voor gaan liggen en met één hand zijn boxer in gegleden.

“O oké, ik zal kijken wat ik kan doen.” Ze draait zich om en haakt haar vingers in haar broek. Tergend langzaam duwt ze haar broek over haar billen, die ze expres flink naar achteren richting de camera duwt.

“Ow schatje.” Hoort ze op de achtergrond. “Verwen jezelf. Laat me zien hoe je jezelf verwent.”

Janneke draait zich weer om gaat uitdagend met haar benen wijd voor haar telefoon zitten en begint zichzelf te strelen. Terwijl ze op haar linkerhand achterover leunt zodat haar borsten naar voren prijken, glijdt haar rechterhand over haar nek en hals. Ze laat haar hand iets verder zakken waar ze cirkels over haar borsten draait en ze af en toe even stevig vastpakt of even aan haar stijve tepels trekt.

Dan zakt ze verder naar beneden, over haar buik tussen haar benen. Ze masseert haar vulvalippen voordat ze er met haar middelvinger tussen glijdt. Even naar binnen, om haar vinger goed nat te maken en daarna rechts en links om haar clit heen.

“Hmmm, heerlijk. Laat jezelf komen.” Zegt hij vanaf zijn hotelbed aan de andere kant van de wereld.

Dat hoeft hij haar geen twee keer te zeggen.

Janneke duikt naar haar nachtkastje en haalt daar haar nieuwe favoriete speeltje uit. Ze heeft de ENIGMA van LELO special gekocht toen ze hoorde dat Daniel minstens een maand weg zou zijn, zodat ze niks hoeft te missen. Ze grijpt de tube glijmiddel ook van haar nachtkastje en begint deze vanaf grote hoogte leeg te spuiten op de ENIGMA.

Dan brengt ze het speeltje in positie. Langzaam en voorzichtig glijdt ze met de ene kant een stukje naar binnen, terwijl ze de andere kant op haar clit zet. Ze drukt hem aan op de laagste stand en voelt haar lichaam gelijk op scherp staan.

“Hmmm…,” kreunt ze en ze kijkt hem strak aan door de camera terwijl ze geniet van het speeltje.

“Zo lekker schatje. Proef jezelf. Lik jezelf af.” Beveelt Daniel. Janneke laat de vibrator langzaam uit haar glijden en steekt uitdagend haar tong uit om hem af te likken. “O ja, zo fucking geil.” moedigt hij haar aan. Even laat Janneke de Enigma in en uit haar mond glijden. Dan brengt ze hem weer naar beneden tussen haar benen. Dit keer laat ze he langwerpige uiteinde tussen haar billen glijden. Haar vrije hand gebruikt ze om haar bil op zij te trekken, zodat Daniel goed zicht heeft. Ze hoort hem sneller ademen en ook zijzelf kan niet langer wachten. Ze laat het uiteinde weer in haar kut glijden terwijl het pulserende gedeelte nog altijd haar clit bevredigt. Ze drukt het plus knopje in en het duurt niet lang voordat ze een hoogtepunt voelt naderen.

“O, ja, ik ga komen, ik kom,” roept ze naar hem uit.

“Ja, kom voor me, laat me zien hoe je komt,” moedigt hij haar aan.

Alles spant zich samen tussen haar benen en hijgend en kreunend laat ze het orgasme dat van alle kanten lijkt te komen door haar lichaam razen. Secondenlang blijft het aanhouden, totdat ze niet meer kan. Ze zakt neer in het bed en laat het speeltje naast zich vallen.

Op de achtergrond hoort ze hem ook met luid gekreun een hoogtepunt bereiken, maar ze zit nog te erg in haar eigen roes om er aandacht aan te besteden.

Als ze hoort dat hij klaar is komt ze langzaam overeind: “Ik ga heerlijk slapen schatje, ik ben kapot. Welterusten, love you.”

Hij kan nog net “Love you too. Slaap lekker.” Antwoorden voordat ze hem wegdrukt en onder de dekens kruipt. Volledig ontspannen en tevreden valt ze in een diepe slaap.

Over ENIGMA

Na clitorisstimulator SILA, heeft sexual wellnessmerk LELO weer een nieuwe speeltje uitgebracht. De ENIGMA is een sonische vibrator met dubbele stimulatie. Zowel de hele clitoris (in- en uitwendig) en de G-spot wordt geprikkeld dankzij het unieke curved ontwerp van het speeltje.

De SenSonic-technologie voel je diep in je lichaam en stimuleert tegelijk je gehele clitoris. Zonder direct contact te maken, stimuleren de sonische waves van ENIGMA je clitoris voor sensueel genot. Dankzij het speciale ontwerp van de siliconen worden de sonische golven geabsorbeerd en teruggestuurd naar je clitoris voor een diepere, maar zachtere sensatie. Je begrijpt: dat wordt een orgasme dat out of this world is.

lelo enigma

Hebben, hebben, hebben

Even wat praktische info. ENIGMA is gemaakt van extra zacht siliconen, fluisterstil, volledige waterproof, USB-oplaadbaar en verkrijgbaar in Deep Rose en Black.

Je schrikt misschien van het prijskaartje van €189,-, maar geloof ons: LELO-toys zijn een slimme investering. Je wilt nooit meer anders en je hebt járen plezier van! LELO biedt 10 jaar garantie, dus het gaat nog langer mee dan je laptop.

lelo enigma

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy