Sexy verhaal: Door zijn ogen

door Yentl

Weer een dag voorbij, denk ik zuchtend terwijl ik de vaatwasser inruim. Jill is boven uitgebreid in bad. Ik ruim de tafel af, haal een doekje door de keuken en maak het gezellig. De gedachte dat zij met haar mooie naakte lichaam in bad ligt windt mij op. Ik vraag me af of ze met zichzelf aan het spelen is. Ik kijk om me heen en besluit dat het er opgeruimd genoeg uitziet.

Zachtjes sluip ik de trap op en kijk voorzichtig door de kier van de badkamerdeur. Er wordt helemaal niet gespeeld, ze ligt heerlijk met haar ogen dicht te genieten van een heerlijk ruikend warm bad. Eventjes staar ik nog naar haar. Ze is beeldschoon, haar donkerblonde haren gevangen in een slordige knot, de rust in haar gezicht, haar volle lippen. Stilletjes sluit ik de badkamerdeur. Dat zij niet met zichzelf speelt wil natuurlijk niet zeggen dat ik dat straks niet kan doen.

Ik loop zachtjes naar zolder, open de kast en bedenk wat ik met haar zou willen doen. Ik pak een buttplug, stuk touw, een blinddoek en een zweepje. Mijn vrouw heeft een uitgebreid assortiment aan sexy en geile lingerie maar ik weet precies wat ik hebben wil. Zodra ik gevonden heb waar ik naar opzoek ben leg ik de zwarte kanten string body met open kruis neer op bed. Als ik mijn ogen sluit zie ik haar al voor me. Ik ben zo’n bofkont! Ik hoor Jill al rommelen in de badkamer, snel gooi ik de speeltjes op bed en plof nonchalant neer. Mijn oog valt op een haak aan het plafond die ooit bedoeld was om de nieuwe lamp aan op te hangen. De lamp is nooit gekocht maar blijkbaar is de haak altijd gebleven.

In enkel een handdoekje komt ze de slaapkamer binnen, de ruimte wordt direct gevuld met de heerlijke geur van haar badschuim. Verbaasd kijkt ze me aan. Ik lach naar haar en zeg: “Ik wil graag met je spelen, trek je die body even aan?!”

Ondeugend kijkt ze me aan, ze laat haar handdoek zakken en direct voel ik de adrenaline door mijn lijf schieten. Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden terwijl ze langzaam de body aantrekt. Langs haar slanke benen kruipt hij omhoog. Ik kijk toe hoe ze het kruis rechttrekt en de touwtjes aan de achterkant op de juiste plaats brengt. Dan trekt ze de bandjes over haar schouders en bedekt haar borsten. De piercings van haar tepels schitteren door het kant. Plagend draait ze een rondje voor me terwijl ik mijn hartslag in me keel voel kloppen. Over het bed kruip ik naar haar toe en maak haar haar los. De geur van de lange lokken die langs haar schouders vallen wind me op. Dan begin ik te vlechten. Terwijl ik bovenop de eerste invlecht maak voel ik hoe een golf van dominantie door mij heen raast. Zij is van mij en zal volledig van mij zijn. Zodra de tweede vlecht af is vraag ik of ze op haar knieën in het midden van het bed wil gaan zitten en haar handen naar voren wil uitsteken. Rustig ga ik voor haar zitten en terwijl ik haar aankijk en vraag of ze zich oké voelt, bind ik haar polsen aan elkaar vast. Ineens besluipt me het idee dat ik nog beter met haar kan spelen wanneer ze op haar plek wordt gehouden. Ik ga staan, trek haar armen aan het touw boven haar hoofd en maak ze vast aan de plafondhaak, toch best handig zo’n ding!

Zodra ik zeker weet dat ze goed vastzit, ga ik voor haar zitten. Haar diepblauwe ogen kijken me verwilderd aan. Ik zie haar ademhaling sneller gaan. Ik krijg het er warm van en trek mijn zwarte T-shirt uit. Verwonderd kijk ik naar haar. Haar geile strakke lijf in het doorzichtige kant, haar harde tepels die tegen het kant prikken, haar glimmende poesje die zo uitnodigend tussen de body uitreikt. Jezus, wat is ze lekker en volledig in mijn macht.

Ik vul mijn handen met haar borsten. Ik schuif het kant opzij zodat ze boven de body uitkomen. Ze zijn zo prachtig, zo vol. Ik neem haar tepel in m’n mond en hoor hoe een opgewonden kreun haar ontglipt. Aan de manier waarop weet ik dat ze erg opgewonden is. Ik laat mijn vingers richting haar poesje afdwalen en verbaas me over het gemak waarmee ze naar binnen glijden. Jill is echt al helemaal klaar voor alles wat ik met haar van plan ben.

“Vind je het zo lekker, lieverd?” Vraag ik terwijl ik haar aankijk. Ze bijt op haar onderlip. Yes! Ze weet zich nu al amper raadt. Ik breng mijn mond naar haar oor en zeg: “Vanaf nu ben je van mij!”

Met mijn linkerhand pak ik haar beide vlechten en trek ze naar achter zodat haar nek vrijkomt. Met mijn rechterhand pak ik stevig haar borst vast om vervolgens af te de dwalen naar haar natte kutje. Ik trek nog wat verder aan haar vlechten en zoen haar nek, ze ruikt zo goed. Wanneer ik twee vingers naar binnen laat glijden hoor ik de woorden “ah fuck” uit haar mond rollen. Terwijl mijn vingers haar binnenste plekje hebben gevonden voel ik het kant van haar body tegen mijn bovenlijf schuren. Haar harde tepels drukken tegen mijn borst. Wat ik met haar ga doen is pure lust. Ik hoor haar ademhaling versnellen en merk dat haar binnenkant zich steeds beter aansluit aan mijn vingers. Haar benen beginnen te trillen, maar ze mag nog niet. Het is nog geen tijd om klaar te komen en ik laat haar los.

Ik ga liggen, dwing haar beneden verder uit elkaar en verdwijn onder haar lipjes. Stevig pak ik haar ronde billen en begin te likken… haar clitje onder mijn tong. Ik geniet er zo van om van haar te proeven. Ik voel hoe mijn stijve lul tegen me broek begint te prikken. Ik laat mijn warme tong in haar glijden en ik hoor hoe ze steeds heftiger begint te kreunen. Haar geluiden en het uitzicht van alles wat zij mij te bieden heeft zorgt ervoor dat mijn broek te klein wordt. Ik kan mij niet langer inhouden. Snel glijdt mijn tong naar haar achterste en zodra het nat genoeg is schuif ik onder haar vandaan en ga weer zitten. Het is nog steeds geen tijd om te komen.

Haar wilde ogen kijken me vol verlangen aan. “Vertrouw je mij?” Vraag ik haar terwijl ik de blinddoek uit mijn broekzak haal. Even is het stil en dan zegt ze: “Ja, ik vertrouw je.” Voorzichtig doe ik de blinddoek om. Ik pak de buttplug en maak hem vochtig met haar tong. Ik laat mijn handen tussen haar billen door glijden en dan druk ik ‘m langzaam naar binnen. Ik merk dat ze zich aanspant en sla op haar billen. Een luide kreun galmt door de slaapkamer.

Ik pak het zweepje en laat hem over haar rug glijden. Haar handen in de lucht, de spieren in haar rug, haar volle billen die naar achter rijken. Herhaaldelijk zwaai ik met de zweep op haar billen, bij iedere tik kreunt ze het uit van genot. Ik ben hard. Ik ben keihard. Ik ga voor haar zitten en laat de zweep over haar borsten gaan, speels tik ik zachtjes op haar tepels. Opgewonden giechelt ze en bijt op haar lip. Wanneer ik het zweepje langs haar poesje haal, zie ik hoe het glinstert van haar vocht. Ik heb mezelf niet meer in de hand. Ik trek mijn broek een stuk naar beneden. Ik ga haar neuken.

Terwijl ik op mijn knieën zit trek ik haar benen naar me toe en trek haar op mijn schoot. Ik voel hoe haar strakke poesje om mijn grote harde lul schuift. Met mijn hand druk ik de buttplug nog even goed op zijn plek. Soms vergeet ik hoe onwijs strak ze is, hoe het voelt als ik haar weer oprek, steeds een stukje verder. Ik pak haar benen stevig vast en stoot diep in haar. Iedere stoot brengt mij verder. Ik druk mijn vinger tegen haar klit en voel hoe alles samentrekt. Hoe alles nog strakker om me heen gaat zitten, haar binnenste zuigt me dieper naar binnen. Ze kreunt, ze kreunt mijn naam en komt schokkend klaar. Ik voel de buttplug bewegen op het samentrekken van haar spieren. Ik zie haar borsten dansen op hetzelfde ritme, het is zo’n geil gezicht.

Ik zet haar terug op haar knieën en ga achter haar zitten. Ik zie hoe haar spieren nog samentrekken en haar lichaam nog moet bijkomen. Voorzichtig laat ik mijn stijve naar binnen glijden en ze slaakt een zucht. Opnieuw voel ik haar oprekken, zo zacht en warm. Ik pak haar heupen vast om haar op haar plek te houden maar ik wil meer, ik wil dieper. Vluchtig trek ik het touw losser en duw haar bovenlijf diep het matras in, dan pak ik haar vlechten stevig vast en sla op haar kont. Dit uitzicht is fenomenaal. Haar ronde billen, de roze glinsterende steen er tussen die bijna in en uit schiet bij mijn iedere beweging. Haar billen die tegen me aan dreunen en mijn pik die volledig in haar verdwijnt. Ik kan dit niet lang meer volhouden. Ik voel de warmte al opkomen. Snel draai ik haar op haar rug en trek de blinddoek van haar gezicht. Terwijl ik terug naar binnen glijd, kijk ik haar strak aan. Haar ogen zijn wild. Stevig grijp ik naar haar keel terwijl mijn andere hand haar op haar plek houdt terwijl ik diep op haar in beuk. Ik zie hoe haar borsten dansen, ik hoor mezelf genieten terwijl ik haar strak blijf aankijken. Dan komt de hittegolf weer terug. Hij bouwt zich op diep in mij tot een punt waarop het niet meer te houden is. Ik schreeuw het uit en terwijl ik de buttplug aan de andere kant van haar huid heftig heen en weer voel gaan kom ik klaar. Ik spuit diep in haar terwijl ze me vol verlangen aankijkt, mijn hand nog op haar keel gedrukt.

Schokkend laat ik me op haar zakken en zeg: “Jezus, schat wat ben je toch lekker” langzaam haal ik de buttplug terug.

“Ik ben blij dat we nog geen mooie lamp hebben gekocht” en ik plof naast haar neer.


Yentl, een nieuwsgierige jonge dame die samen met haar vriend graag grenzen opzoekt. Dit uit zich in een passie voor het schrijven van de meest sexy verhalen die een heerlijke mix zijn van haar eigen avonturen en haar stoutste fantasieën.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy