Sexy verhaal: Wispelturig

door Myrthe

Hij is wispelturig. Ik kan nooit op voorhand inschatten wat hij van me zal willen – mijn gezelschap, mijn lichaam, mijn praatgrage mond of nog iets anders –, maar ik ben er ondertussen meester in geworden om me in een fractie van een seconde aan hem aan te passen, mijn eigen verlangens weg te cijferen in functie van de zijne.

Soms wil hij eten. En ondertussen wat praten over dingen die er weinig toe doen. Dan vraagt hij hoe het met de kinderen is en hoe de voorbije dagen op het werk zijn gelopen. En of ik gevreeën heb met mijn man… Ik maak eten voor hem klaar en praat.

Soms wil hij gewoon wat liggen in de stoel. Een half uurtje ogen dicht en rusten. Meestal wil hij dan dat ik bij hem kom liggen, slaat zijn armen om me heen en geeft me een kus op mijn haren. Ik duw mijn neus onder zijn oksel en adem zijn geur diep in, voordat ook ik mijn ogen sluit. Maar soms wil hij me tijdens zijn rustmoment niet in de buurt, heeft hij geen zin om aanhalig te zijn. Dan hou ik me verderop in stilte wat bezig.

Soms wil hij me kussen, zo onstuimig en gretig dat mijn lippen en de huid er omheen al na een paar seconden donkerrood kleuren door het gerasp van zijn stoppelbaard.

Heel vaak wil hij me neuken. Dan duwt hij me de trap op zodra hij bij me binnen komt, in de richting van de slaapkamer. Of hij duwt me op de bank. Of hij dwingt me op mijn buik op de tafel te liggen. Dan komt er geen gezoen aan te pas. Ik vind het allemaal goed.

Zoals gewoonlijk weet ik ook vandaag niet wat ik moet verwachten. Wanneer ik de deur voor hem open, loopt hij meteen naar het toilet. Ik loop verder naar de keuken en vraag hem roepend of hij wat te eten wil. Ja, dat wil hij.

Ik neem een plastic potje uit de koelkast en steek het in de magnetron. Wanneer hij terugkomt van het toilet is het restje spaghetti van gisteren al bijna opgewarmd.

Hij is een trage eter. Geniet van wat hij in zijn mond steekt en kauwt langzaam en bedachtzaam om alle smaken ten volle in zich op te nemen. Ik vul een diep bord voor hem en zet het voor zijn neus. Hij dwingt me om zelf ook wat te eten, maar ik heb geen honger. We praten wat over onbelangrijke dingen, zoals geld en zaken. Wanneer hij klaar is met eten, zet ik de vuile borden in de vaatwasmachine en veeg de tafel schoon.

Hij gaat op de bank liggen en sluit zijn ogen. “Kom bij me liggen”, vraagt hij en ik doe wat hij me opdraagt. Ik ga in zijn oksel liggen en zoek met mijn koude handen de warmte van zijn buik. Terwijl we nog een paar woorden wisselen over de dingen des levens spelen mijn vingers met zijn tepels. Onbewust laat ik mijn handen over zijn buik glijden. M’n vingers glippen onder de tailleband van zijn strakke jeans. Hij heeft zich een paar dagen geleden helemaal geschoren, maar ik voel hoe de haartjes alweer een paar millimeter lang zijn. Ze scheuren langs mijn vingers, maar ik vind het op die manier het leuks. Helemaal glad is me te kaal, lang schaamhaar verbergt te veel.

Het is niet mijn bedoeling om hem op te winden. Mijn gestreel is enkel bedoeld als liefkozing en om mezelf wat te doen te geven. Want ik heb me er al bij neergelegd dat ik vandaag niet méér moet verwachten dan dit.

Maar dan duwt hij me plots van zich af en staat recht. “Naar boven.” Mijn hart maakt een sprongetje en ik volg hem tot bovenaan de trap. Ik ga grijnzend voor hem staan en maak zijn riem los. Zijn ogen glinsteren als hij me opdraagt om vooral mijn eigen riem los te maken. Ik vertel hem trots dat ik dat al deed, op weg naar boven.

Hij duwt me met mijn buik tegen het muurtje van de overloop en trekt mijn Levi’s 711 over mijn billen naar beneden. Ik zet mijn benen wat uit elkaar. Hij maakt zijn vingers nat met speeksel en laat ze dan tussen mijn benen glijden. Ik kreun als hij mijn clitoris vindt, maar grom gefrustreerd als zijn vingers onmiddellijk weer verdwijnen. Met zijn handen stijf om mijn heupen geklemd, drijft hij zijn erectie bij me binnen en stoot heen en weer. Zijn vingers vinden opnieuw mijn clitoris en ik hap naar adem. Hij drijft het tempo op, maar ik wil niet sneller. Ik wil het dieper.

Ik beweeg mijn onderlichaam weg en weer op zoek naar de beste positie om dat voor elkaar te krijgen. Hij werkt gewillig mee, lijkt helemaal te begrijpen wat ik wil, wellicht omdat hij het zelf ook wil, en even later verdwijnt hij zo diep in me dat ik het twee uur later nog zal voelen. Hij slaat zijn armen om me heen en knijpt met de vingers van zijn ene hand mijn borst bijna plat, terwijl hij door stoot. Af en toe voel ik geen grond meer onder mijn voeten, maar ik vertrouw op hem om me in evenwicht te houden.

Na een laatste diepe stoot, trekt hij zich helemaal uit me terug. Ik draai me om en kijk hem aan. Zijn erectie lijkt groter dan ooit. Ik ga op mijn knieën zitten. Hij mag dan letterlijk op me neer kijken, ik zie de bewondering in zijn ogen als ik zijn penis in mijn mond steek en er gretig aan zuig.

Daarna laat ik mijn tong langs zijn stijve penis glijden, van aan de eikel tot helemaal tegen zijn buik. Een paar keer neem ik zijn erectie bijna helemaal in mijn mond. Hij neemt mijn hoofd met zijn twee handen vast en dwingt me om nog dieper te gaan. Ik voel zijn eikel drukken tegen het achterste van mijn keel. Hij kreunt als ik daarbij ook mijn hand om zijn penis sla. Ik vraag me net af hoe lang hij me nog zal laten doorgaan – dit duurt al langer dan verwacht – als hij mijn hoofd met zijn handen helemaal achteruit dwingt. Zijn penis ontsnapt uit mijn mond en hij duwt zijn erectie naar beneden. Dan trekken we allebei onze broek omhoog en haasten we ons naar beneden.

Onderweg vraag ik of er nog gezoend zal worden. “Vandaag niet.”

Ik haal mijn schouders op.

Maar als we bij de voordeur zijn aangekomen en ik aanstalten maak om die open te maken, duwt hij me plots hardhandig tegen de muur. Zijn hand grijpt mijn keel en hij duwt zijn mond ruw op de mijne. Hij gaat met zijn tong gretig op zoek naar die van mij. Zijn stoppelbaard schuurt langs mijn lippen. Zijn onstuimige en gretige gezoen overvalt me en ik heb een paar seconden nodig om tot mezelf te komen. Maar dan sla ik mijn armen om hem heen en duw met mijn hand tegen de achterkant van zijn hoofd in een poging om zijn mond nog dichter bij die van mij te brengen.

En van zodra ik dat doe, staakt hij zijn gekus en zet een stap achteruit.

Zei ik al dat hij wispelturig is?

1 reactie

Smile 26 augustus 2019 - 00:47

Heerlijk zo’n onvoorspelbare minnaar….

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy