De preutse bartender

door Esther

Esther is geboren en getogen in de Jordaan en nog steeds trotse bewoner van de mooiste stad van de wereld. Ze studeert om professioneel horeca-tijger te worden en is in haar vrije tijd fulltime kroegtijger. Feestjes, dates, cocktails en mooie mannen: Es deelt op een cynische en toch sexy manier wat zij in haar stad zowel meemaakt. 

Na een weekendje weg land ik zondagavond weer op Schiphol. Net als mijn mede-passagiers, zet ik gelijk de vliegtuigmodus van mijn mobieltje uit en check snel mijn berichtjes. Omdat we in een uithoek van Schiphol geland zijn en daarom een half uur taxiën heb ik alle tijd om Insta-stories te bekijken. Als ik zie dat mijn oud-collega’s een bedrijfsuitje hebben, krijg ik spontaan zin om ook weer eens ouderwets naar de klote te gaan. Ik app mijn favo party-vriendin of zij weet waar onze collegaatjes uithangen en binnen een kwartier zijn de plannen gemaakt.

Thuis neem ik snel een douche en hijs mezelf in mijn lievelingsjurkje. Terwijl ik mijn make-up doe, drink ik alvast een vodka-ginger ale om in de stemming te komen. Als mijn haar gesteild is en mijn gezicht volgepoederd, trek ik mijn jas aan. Ik giet snel een tweede drankje in een plastic beker dat ik op weg naar ‘Leidse’ vakkundig opdrink tijdens het fietsen.

Als ik ‘t Lammetje binnenkom word ik hartelijk ontvangen door mijn lieve ex-collega’s. Met een drankje achter de kiezen, houdt iedereen toch net iets meer van elkaar dus het is meteen een gezellige boel. We dansen en drinken volop, maar naarmate de avond vordert, haken er steeds meer mensen af. De één moet morgen om 7 uur beginnen, de ander moet de laatste trein halen en er wordt zelfs iemand opgehaald door haar bezorgde vriendje.

Uiteindelijk zijn we nog maar met z’n drieën over en besluiten dat we deze kroeg laten voor wat het is. We doen het standaard rondje Leidse en besluiten uiteindelijk dat het in de kleine het gezelligst is. Ik ren naar de bar voor nieuwe drankjes en ineens valt het me op dat er een jongen achterstaat die ik niet eerder gezien heb. Hij is lang en heeft een knap koppie. Ik lach even extra lief als ik hem bedank voor de drankjes en ga dan terug naar mijn party-team.

We vermaken ons heerlijk met z’n drietjes en doen ons uiterste best om elkaars ideale wing(wo)man te spelen. Als de nieuwe bartender op me afstapt, begrijpen mijn twee collega’s dan ook meteen dat ze mij met rust moeten laten. Ik babbel wat met hem over standaard dingen. Wat leuk dat je zo lang bent, wat gezellig dat je hier werkt, wat jammer dat we elkaar nooit eerder gezien hebben. Alle clichés komen aan bod, maar ik heb precies genoeg vodka op om hem toch nog interessant te vinden.

Hij haalt nog een nieuw rondje voor ons, waarvoor ik vanzelfsprekend niet hoef te betalen en gaat dan weer aan het werk. Van mijn vriendje en vriendinnetje krijg ik een dikke knipoog als ik de drankjes overhandig want eerlijk is eerlijk, die vodka sprite smaakt toch net wat lekkerder als je er geen tien euro voor neer hoeft te leggen. We dansen tot de lichten aangaan en begeven ons dan rustig richting de fietsen om de barre terugweg naar huis in te zetten.

Gezien hij ongemerkt een bierviltje met zijn nummer in mijn zak gestoken had, app ik om half zes ’s ochtends mijn adres naar de lange bartender van de Kleine. Wanneer hij binnenloopt leid ik hem direct mijn slaapkamer in. We kruipen naast elkaar in bed en hij begint me voorzichtig te zoenen. Ik glijd met mijn hand over zijn buik naar beneden en maak hem duidelijk dat ik geen geduld heb voor langzaam, rustig en romantisch. Ik wil hem nu en dus streel ik met mijn linkerhand over zijn boxer. Ik voel zijn lul opzwellen. Gezien hij zijn handen thuis houdt en ik ongeduldig ben, begin ik met mijn vrije hand mijn clit te stimuleren. Terwijl we steeds iets intenser zoenen, verwen ik mezelf met m’n rechterhand en hem met de ander tot hij plots verschrikt zijn mond van de mijne wegtrekt.

“Eh… sorry, hoor”, zegt hij geschrokken “Gebeurt dit nou echt?” Zijn ongemakkelijke toon doet me vermoeden dat hij het heeft over mijn vingers die nog steeds zachtjes rondjes maken rondom mijn clitoris.

“Wat bedoel je?” vraag ik zonder te stoppen.

“Nou eh”, stamelt hij verder.

“Ik zie je hand bewegen tussen je benen en je kreunt er zelfs een beetje bij.”

“Mag dat niet?” vraag ik terwijl ik hem ondeugend aankijk. Hij blijft stil en kijkt weg. “Je hebt me gewoon ontzettend geil gemaakt”, fluister ik en laat per ongeluk een zacht kreun geluidje ontsnappen. Gelukkig lijkt hij dat dan toch wel op te vatten als een compliment en draait zijn hoofd weer naar me toe.

“Ik heb dit gewoon nog nooit meegemaakt”, biecht hij op om me vervolgens weer voorzichtig een kus te geven.

“Geeft niet, babe”, zeg ik geruststellend en zoen hem op mijn beurt terug.

“Volgens mij heb ik een beter idee” zegt hij ineens een stuk minder verlegen. Hij duikt onder de dekens en kietelt met zijn tong mijn clit. Ik geniet en laat dat duidelijk merken in de hoop dat hij nog heel lang zo door blijft gaan. Helaas is niets minder waar en na een veel te korte befsessie komt hij weer omhoog. Terwijl ik op mijn rug blijf liggen steekt hij zijn half harde penis in mijn mond. Ik pijp hem gretig. Misschien wel iets te gretig, want binnen een minuut druipt zijn zaad al langs mijn kin. Hij klautert onhandig mijn bed uit en verdwijnt de badkamer in. Teleurgesteld maar daarmee niet minder geil blijf ik achter.

Terwijl ik hem de kraan aan hoor zetten, richt ik me weer even op mezelf. Omdat ik precies weet wat ik moet doen om klaar te komen, lig ik na een minuutje al te kronkelen. Ik kan me niet inhouden en kreun luid. Als ik lig bij te komen, hoop ik dat hij me niet gehoord heeft maar ben ook blij dat ik me niet ingehouden heb. De golf van ontspanning overvalt me waardoor ik meteen in diepe slaap val.

Als ik ‘s ochtends wakker schrik, kijk ik verward naast me. Meneer de preutse bartender is nergens meer te bekennen dus draai ik me opgelucht om en val weer vredig in slaap.

Meer van Esther:

De andere vrouw #1: Het begin

In bed met twee mannen

One of the guys


 Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy