Sexy verhaal: Gek van verlangen (+podcast)

door Saskia

Hij was jarig en als verrassing had ik een nachtje in een super de luxe hotel voor ons geboekt in het centrum van Maastricht. In alle hysterie van het dagelijkse leven waren we weinig aan elkaar toegekomen en ik dacht dat we wel een weekendje weg konden gebruiken. We waren heerlijk uit eten geweest en eenmaal terug in het hotel besloten we nog wat te drinken aan de bar. Er was een leuke band en er waren mensen aan het dansen, het was zowaar gezellig in de hotelbar.

Ik heb ook zin om te dansen. Ik hop mijn barkruk af en loop achterwaarts richting de dansvloer terwijl ik oogcontact met hem houd. Hij is geen danser, dat weet ik. Maar dat betekent niet dat ik niet voor hem kan dansen… Ik blijf hem aankijken terwijl ik begin te bewegen. Hij geniet van het uitzicht en gaat er goed voor zitten. Met zijn rug tegen de bar, zijn ellenbogen erop geleund en zijn glas whisky nonchalant in zijn hand. Ik laat me gaan, speel met mijn jurk en wieg mijn heupen steeds wilder heen en weer. Dan voel ik opeens iemand achter me tegen mij aan schuren. Even kijk ik verschrikt naar mijn vriend, maar als ik zie dat hij het wel leuk vindt, leun ik naar achter. Even later komt er iemand (ik denk een vriend van die gast achter me) voor me tegen mij aanschuren. Ik geniet van alle aandacht, maar zorg ervoor dat ik mijn vriend niet uit het oog verlies.

Wanneer het wel erg heet wordt op de dansvloer en ik de lippen van de jongen achter me in mijn nek voel, wenk ik mijn vriend. Hij gooit zijn drankje achterover en komt naar me toelopen. Ik maak me los van de jongens om me heen en kom hem tegemoet. Hij pakt me vol op mijn mond en we tongen alsof het de eerste keer is.

“Kom, we gaan naar boven,” fluistert hij in mijn oor. Ik knik en laat me door hem meetrekken. Nog even kijk ik achterom naar de jongens die ons vol verbazing nakijken. Ik kan het niet laten om nog even te zwaaien en kruip dan giechelend tegen mijn vriend aan.

Zoenend strompelen we de lift uit, zijn handen zijn overal. Ik pak het pasje uit zijn broekzak en maak de deur open terwijl hij me vanachter vasthoudt.

"Ik moet plassen", zeg ik. "Ik bedoel: ik moet even mijn neus poederen." Ik loop naar de badkamer, waar ik gelijk mijn jurk uittrek zodat ik in mijn leuke lingerie-setje naar buiten kan lopen. Hij zit al in zijn boxer op bed op me te wachten. Ik loop naar hem toe en als ik voor hem ga staan pakt hij mijn benen vast. Ik duw zijn kin een beetje omhoog zodat hij me aankijkt.

“Ik dacht…” begin ik. “Als je het leuk vindt…” ik laat mijn armen langs me lichaam hangen als teken van overgave. “Dan mag je vanavond alles met me doen wat je zou willen.” Ik word er helemaal verlegen van om te zeggen. Ik zie zijn ogen oplichten als hij beseft wat dit betekent. “Echt alles", zeg ik om mijn statement te versterken.

“Weet wat je zegt, hè?” antwoordt hij enigszins aarzelend.

Ik steek mijn handen in de lucht als gebaar van overgave. Hij twijfelt niet langer en gooit me op het bed. Hij loopt de badkamer in en ik hoor dat hij de kraan van het bad opendraait. Als hij terugkomt zie ik dat hij een van mijn sjaaltjes uit mijn tas heeft gepakt. Hij duwt mijn armen boven mijn hoofd en bindt ze samen. Dan gaat hij met zijn hand via mijn arm over mijn hals, mijn borsten, mijn middel, billen, bovenbenen. Hij glijdt tussen mijn benen over mijn broekje, dat inmiddels al drijfnat is. Hij trekt hem uit en duwt mijn benen uit elkaar. Plagerig kust en likt hij me tussen mijn benen, steeds verder naar boven. Met zijn handen voelt hij onder mijn rug naar de bh-sluiting die hij in een vlotte beweging losmaakt. Dan duwt hij met zijn handen mijn bh omhoog en pakt mijn borsten stevig vast. Hij knijpt en trekt aan mijn tepels en ik kreun van pijn en plezier. Dan draait hij me om en trekt mijn billen naar zich toe. Hij likt me helemaal van voor naar achter en maakt me gek van opwinding. Ik wil hem in me, hard en diep. Hij slaat op mijn bil en nog eens. Mijn clit tintelt van de zwelling. En alsof hij mijn gebeden verhoord, pakt hij me daarna vast bij mijn heupen en duwt hij zichzelf naar binnen. Hij houdt geen rekening met me als hij hard in me stoot. Even ben ik niet zijn vriendin, maar gewoon een geile chick met wie hij neukt. Nadat hij in me klaarkomt, gaat hij naast me liggen. Hij maakt mijn armen los en streelt mijn rug en billen. Dan springt hij opeens op en rent naar de badkamer, waar het bad inmiddels meer dan vol is. Hij is een tijdje aan het rommelen en komt me dan ophalen.

In zijn armen liggen we in bad. Met zijn hand glijdt hij van mijn borst via mijn buik naar beneden. Onder water glijdt hij over mijn clit, naar binnen en weer terug. Heen en weer tot ik kronkel en ik hem smeek me te laten komen. Dan opeens pakt hij me op en zet me op de brede rand van het bad. Hij duwt mijn benen uit elkaar en met zijn tong likt hij mijn clit eerst langzaam en lang en dan steeds sneller en korter. Hij kent me zo goed, hij weet precies wat hij moet doen. Ik kom zo hard dat ik het rekje met de shampoo omvergooi. We moeten lachen en blijven nog even in bad nagenieten voordat we heerlijk naakt tegen elkaar aan in bed kruipen. Dit was echt de perfecte avond.

Beeld: Pinterest

1 reactie

Frank 22 december 2019 - 10:26

Heerlijk, hoe opwindend, zo mooi afgestemd op elkaar…. en op mijn fantasie.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy