Sexy verhaal: Bij de champagne club

door Esther

Na de persco, zoals mijn vriendinnen het zo mooi noemen, zie ik het allemaal even niet meer zo positief in. Godzijdank ben ik de avond voordat alles dicht ging nog snel naar de kapper geweest, maar mijn acrylnagels beginnen al aardig uit te groeien, ik mis mijn booty classes in de gym en dan heb ik het nog niet eens gehad over de horeca. Ik ben al praktisch het hele jaar min of meer werkloos en begin nou echt lamlendig te worden van de verveling. Ik mis de gezelligheid, het team, de warmte, de lol, de inspiratie, de knappe mensen, de heerlijke cocktails, alles. Ik mis alles aan die, o zo mooie, Amsterdamse horeca. Ik mis onze stamkroegjes, de Michelin restaurants, de pizzeria om de hoek, de ordinaire clubs op Leidse, mijn werk en vooral iedereen die ik daar normaal gesproken zou tegenkomen.

Om mezelf een beetje op te vrolijken besluit ik dat het tijd is voor een treat yourself momentje. Normaal gesproken zou ik in zo’n situatie ergens heerlijk gaan eten, maar zoals we allemaal weten zit dat er voorlopig niet in. Een vriendinnetje vertelde me over Club Champagne. Een website waar ze allerlei soorten champie verkopen in verschillende formaten én, niet onbelangrijk, in verschillende prijsklassen. Tijdens de LotteLust-borrel sta ik erom bekend dat ik een beetje een wine snob ben, dus Club Champagne zou zomaar eens de perfecte site voor mij kunnen zijn. Daarbij word ik altijd een beetje geil en baldadig van champagne en dat lijkt me wel weer eens lekker in deze depri tijden.

Terwijl ik langs alle champagneflessen scrol, denk ik over oud en nieuw vorig jaar. Toen zat ik met een groep vrienden in een enorme villa in Colombia en werd ik om 12 uur door een knappe gespierde vent het zwembad ingegooid. Dit jaar zal oud en nieuw er helaas niet zo uitzien. Om de pijn te verzachten bestel ik voor mezelf een fles Krug en besluit een setje van drie Moët & Chandon piccolo’s te bestellen om bij vriendinnen langs te brengen.

Het pakket komt toevallig binnen op het moment dat mijn huisgenootje me vertelt dat zij die avond bij haar ouders gaat eten. Normaal vind ik het ongezellig om alleen thuis te zijn, maar vandaag komt het me wel goed uit. Ik leg mijn fles champagne koud en bedenk hoe ik optimaal kan genieten van mijn me-time momentje.

Zodra mijn huisgenootje de deur uit is, zet ik een lekkere R&B playlist op en dim de lichten. Ik zet de douche aan en kleed me langzaam uit. Terwijl ik onder het warme water sta, zie ik hoe de badkamer gevuld wordt met stoom en de spiegel langzaam beslaat. Ik smeer me in met een lekkere foam en scheer voorzichtig mijn benen. Als het ik het water langs mijn gladgeschoren benen voel glijden, voel ik me direct een stukje beter. Ik pak mijn douche-olie en giet een flinke hoeveelheid in mijn handpalm. Voorzichtig verdeel ik de olie over mijn lichaam. Ik masseer mijn nek en schouders voor zover dat lukt bij jezelf en laat mijn handen langzaam over mijn buik en borsten glijden. Ik voel dat ik al lekker ontspannen begin te raken van het warme water en de zwoele geur van de olie en draai de douche weer uit.

Ik pak mijn vers gewassen handdoek van de verwarming en droog mijn lichaam af. De zachte, warme stof voelt heerlijk aan op mijn huid. Als ik droog ben, pak ik nog een bodybutter om mijn benen in te smeren. Mijn handen glijden over mijn gladde benen. Ik masseer mijn kuiten tot de crème helemaal is ingetrokken en pak vervolgens mijn zijden kimono van het haakje. Ik trek mijn sexy badjasje aan en voel de gladde stof langs mijn huid glijden.

Van de badkamer loop ik terug de woonkamer in en steek de kaarsjes aan die op de vensterbank staan. Ik zet een schaaltje aardbeien voor mezelf neer en loop naar de ijskast om mijn Krug te pakken.. Met mijn fles champagne en een glas, installeer ik me op de grote stoel die voor het raam staat. Ik open de fles en krijg gelijk kriebels in mijn buik als ik de knal van de kurk hoor. Ik schenk mijn glas vol en neem snel de eerste slok.

Ik tuur een beetje voor me uit terwijl ik van mijn bubbels geniet. Met mijn glas in mijn ene hand, streel ik met mijn ander zachtjes mijn bovenbenen. Ik leun lekker achterover en zet mijn benen wat verder uit elkaar en neem nog een flinke slok champagne. Mijn hand vindt als vanzelf een weg naar mijn vulva. Heel zachtjes laat ik mijn vingers over mijn schaamlippen glijden. Ik voel een tinteling door mijn lichaam gaan, maar besluit eens een keer echt de tijd te nemen in plaats van direct op de clit af te gaan. Terwijl ik mezelf streel met mijn vingertoppen, kijk ik uit het raam. Het is rustig, maar ik zie aan de overkant van het water een stelletje hand in hand lopen. Ik neem nog een teug champagne en vraag me af of zij mij ook zouden kunnen zien.

Het idee dat ik misschien bekeken wordt, windt me op dus kan ik het niet laten om steeds iets dichter bij mijn clit te komen met mijn vingers. Heel even sta ik op het punt om een toy te pakken om zo lekker snel een orgasme te krijgen, maar ik dwing mezelf rustig door te gaan met mijn handen. Ik voel hoe ik steeds natter wordt en laat mijn vingers steeds sneller langs mijn clit gaan. Ik giet mijn laatste beetje champagne achterover en zet het glas dan naast me.

Heel rustig duw ik twee vingers mijn natte kutje in en breng mijn andere hand richting mijn clit. Mijn vingers zijn nog een beetje koud van het champagneglas. Door het plotselinge temperatuurverschil voel ik een rilling door mijn lijf gaan. Ik laat mijn hoofd achterover leunen en hoor mijn eigen ademhaling nog meer verzwaren. Met beleid laat ik mijn vingers, die langzaam beginnen op te warmen, over mijn clit glijden. Ik wil mijn hoogtepunt niet nog langer uitstellen dus versnel ik een beetje. Omdat ik al zo relaxt en opgewonden ben is er niet veel voor nodig om me over het randje te krijgen.

Het warme gevoel begint onderin mijn buik waarop ik mijn ogen dichtknijp en me volledig overgeef aan het orgasme. Ik voel mijn vagina samenknijpen om mijn vingers en mijn lichaam schokken. Net als ik denk dat het voorbij is, gaat er nog een golf door mijn lichaam. Ik laat het over me heen komen en zucht daarna diep. Voldaan doe ik mijn ogen weer open, pak de fles Krug en schenk mijn glas nog eens vol.

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy