Sexy verhaal: Fantaseren mag altijd (+podcast)

door Saskia


Ik wil hem niet appen. Niet bellen. Geen contact zoeken. Het is zaterdag en ik heb mezelf de hele avond obsessief met huisgenoten beziggehouden, om maar de verleiding te weerstaan naar mijn telefoon te grijpen. Om maar niet dat ene appje te sturen. Ik wil geen contact meer met hem, Ik ben er helemaal klaar mee. Maar waarom kost het me dan zo veel moeite. Ja hij is nog steeds lekker. Ja ik word al nat als ik aan hem denk. Maar hij wil me niet, in ieder geval niet graag genoeg. En ik ga niet achter mensen aanlopen, niet meer. Maar ik kan de gedachten aan hem niet meer wegduwen. Niet nu ik hier alleen in bed lig en niks anders te doen heb dan mijn fantasieën de vrije loop te laten.

Maar toen bedacht ik…aan hem dènken kan ik gewoon doen toch? Daar heb alleen ik wat aan, hij helemaal niks. Hell, hij heeft geen idee.

Dus in plaats van de gedachte aan hem uit alle macht te verdringen, denk ik terug aan de laatste keer dat ik zijn handen daadwerkelijk op mijn lichaam heb gevoeld. Zijn grote handen, zachtjes over mijn armen strelend.

Ik zak onderuit in mijn bed en doe mijn ogen dicht om het weer voor me te zien. Ik kan weer voelen hoe zijn hand via mijn nek door mijn haar glijd. Hoe ik omhoog kijk en zijn lippen tergend langzaam dichter bij die van mij komen. Hoe hij ze langs die van mijn laat glijden en vervolgens weer meer afstaand neemt, gewoon om me te pesten. Hoe hij wil horen dat ik hem wil. Hoe hij me wil horen smeken en ik dat maar al te graag doe. Hoe hij me dan vol overgave zoent.

Ik zoek zijn tong en vindt die zodra ik bij hem naar binnen glijd. Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd en trekt mijn bh onder mijn borsten, trekt even speels aan mijn tepels om ze nog harder te maken dan ze al zijn en tilt me dan met zijn gespierde armen op om me richting zijn bed te tillen.

Ik doe mijn ogen even open om in mijn nachtkastje naar mijn Carezza te graaien. Elk ander speeltje zou ik nu niet durven gebruiken met mijn huisgenootjes in de kamer hiernaast, maar deze vriendin maakt zo weinig geluid dat ik haar nog naast ze op de bank aan zou kunnen zetten. Ik zet hem aan, laat hem tussen mijn benen op mijn clit rusten en doe dan snel mijn ogen weer dicht om terug in mijn herinnering te kruipen.

Waar was ik…O ja…Hij gooit me op zijn bed, en klimt bovenop me. Hij laat zijn vingers zachtjes over mijn buik gaan en doet tergend langzaam de knoop van mijn broek los. Dan trekt hij wild aan de onderkant van de pijpen om hem uit te trekken. Ik moet me aan de spijlen van het bed vasthouden om niet mee getrokken te worden. Hij duwt mijn benen uit elkaar en kruipt ertussen. Ik voel zijn warme adem door mijn slipje heen en moedig hem aan door mijn handen over zijn gemillimeterde haar te laten gaan. Hij trekt mijn slipje over mijn billen naar beneden, ontdoet zich van de kleren die hij nog aanheeft en trekt me overeind en naar zich toe zodat ik op zijn benen zit. Hij heeft me stevig vast en laat me langzaam op zijn harde lul glijden. Ik laat mijn heupen zachtjes heen en weer gaan terwijl mijn handen zijn gespierde armen en borst strelen. Zijn gezicht begraaft zich in mijn nek en ik voel zijn lippen over mijn hele nek en hals.

Dan duwt hij me weer naar achter en duikt hij bovenop me. Ik trek mijn benen op als hij opnieuw in mij glijdt en hij trekt ze verder omhoog en legt ze op zijn brede schouders. Hij komt zo diep dat ik hem even beveel om te wachten. Als ik aan het gevoel gewend ben mag hij weer verder en beginnen zijn soepele heupen heen en weer te bewegen.

Ik wil komen en dus zet ik de Carezza een standje hoger, zodat deze nog intenser begint te vibreren. Ik houd het niet lang meer en terwijl ik mij vastklamp aan het bed doe ik datzelfde in mijn herinnering. Hij schuurt tegen mijn clit aan en ik weet niet meer op welk punt ik me nu moet concentreren, maar voordat ik daarover na kan denken voel ik het overal exploderen. Mijn orgasme raast door mijn lichaam en ik moet op mijn lip bijten om geen geluid te maken.

Als alles uitgeraasd is probeer ik mijn versnelde adem weer onder controle te krijgen. Ik voel de vibo nog in mijn hand trillen en druk hem snel uit. Dit was alles wat ik nodig had om rustig te kunnen slapen.

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Lora DiCarlo Pulserende Clitoris Vibrator- Carezza

Meer Lezen:

Sexy Verhaal: De magische fles (+podcast)

Sexy Verhaal: Een fesstje met vriendinnen (+podcast)

Sexy Verhaal: Next level sexting

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy