Sexy Verhaal: De Reünie – deel 2

door Lina

Lees eerst hier deel 1 van dit verhaal

Na de zeer geslaagde date op de schoolreünie, wist Wim het zeker: Maris en hij, dat klikte opnieuw helemaal. Die zoen op het schoolplein was zo lekker. Jammer dat ze naar binnen waren geroepen voor een of andere stomme speech van het oude schoolhoofd. Ze hadden nog wat gedanst en geflirt, maar daar was het bij gebleven gisterenavond. Hij wilde eigenlijk dat ze met hem naar huis zou gaan, maar besloot het niet te overhaasten nu ze elkaar eindelijk terug hadden gevonden. Hij had haar dus, als een echte gentleman, naar haar auto begeleid en na een nog zaligere kus afscheid genomen.

Nu, de ochtend erna, ligt hij in bed te bedenken of het te vroeg was om al een berichtje te sturen. Vrienden van hem zouden zeggen dat hij minstens een dag moest wachten. Maar daar heeft hij geen zin in. Zeker niet na die kus, die naar meer smaakte. Meer dan even terugdenken aan die kus is niet nodig om hem hard te maken, zo in de ochtend. Hij sluit zijn ogen en denkt terug aan haar borsten in dat rode jurkje. Snel gooit hij de dekens van zich af en loopt naar de badkamer. Onder de douche zeept hij zich in en trekt zichzelf af terwijl hij aan haar warme lijf tegen het zijne denkt. Aan dat hoekige meisje dat nu een vrouw is met alle juiste rondingen.
Nadat hij zich snel heeft afgedroogd en een handdoek rond zijn heupen heeft gewikkeld, grijpt hij zijn telefoon van het nachtkastje. Hij moet haar weer zien. Het is een warme zomerdag en hij weet precies hoe hij haar met een tweede date verder voor zich kan winnen.

***

In haar flatje ligt Maris na te genieten van de date met Wim. Ook al hadden ze elkaar al zolang niet meer gezien, er was geen sprake van ongemakkelijkheid op hun eerste date. En dan die kus! Over een match gesproken.
Haar dromerijen worden onderbroken door haar mobieltje. Een berichtje van Wim. Of ze vanavond al iets gepland heeft en of ze met hem wil gaan picknicken in het park waar ze vroeger na school afspraken.
Wanneer ze, veel te snel waarschijnlijk, een berichtje terugstuurt dat ze dat graag wil, antwoordt hij cryptisch: ‘Je vindt me op ‘ons’ bankje. Benieuwd of je nog weet waar dat is ;)’

Maris glimlacht. Tuurlijk weet ze nog op welk bankje in die afgelegen hoek van het park ze altijd afspraken. Zo’n dingen vergeet je toch niet.
Toch moet ze die avond goed zoeken om de juiste route naar ‘hun’ plekje te vinden. Het lijkt of dat stuk van het park niet echt meer gebruikt wordt en het is daar meer begroeid dan al die jaren geleden. Ze moet zelfs verschillende struiken opzij duwen om het pad vrij te maken.
Wanneer ze Wim ziet zitten, gaat haar hart sneller kloppen. Hij heeft een kleedje op de bank gelegd en giet voorzichtig champagne in twee glazen. Een takje kraakt onder haar voeten en Wim kijkt op. Een oogverblindende glimlach verschijnt op zijn gezicht waardoor de kriebels in haar buik heftig tekeer gaan.

“Hé, kom lekker bij me zitten.”
Wanneer ze gaat zitten, merkt Maris dat haar jurkje wel erg ver omhoog kruipt. Wim lijkt dat echter niet erg te vinden en zijn ogen blijven een tijdje op haar dijen rusten wanneer ze die netjes over elkaar slaat.
Hij reikt haar een glas aan. “Op ons, vroeger en nu”, zegt hij en klinkt met zijn glas tegen het hare.

Ze neemt een slokje en laat de bubbels even over haar tong rollen. Lekker.

Nonchalant draait Wim zich naar Maris toe en laat zijn vinger over de leuning van de bank glijden. “Wat die bank allemaal gezien heeft hè”, knipoogt hij. “Al die gestolen kwartiertjes na schooltijd.”

“Ja nou”, antwoord Maris, “dat valt nog allemaal best mee. Het was eigenlijk nog allemaal braaf en onschuldig toen.”

“Ja toen wel”, antwoordt hij. “Maar nu ben ik toch niet meer zo braaf hoor.” Zijn ogen boren zich in de hare. “En jij? Ben jij braaf of stout, Maris?”

Ze bijt even verlegen op haar onderlip, maar besluit er dan voor te gaan. Ze wil hem laten zien dat ze inderdaad niet meer het brave schoolmeisje van vroeger is.
Ze zet het glas achter zich op de bank en schuift wat dichter naar hem toe. “Nee, zeker niet meer zo braaf als vroeger.”
Maris haakt haar hand achter zijn nek en trekt zijn hoofd naar zich toe. Met het puntje van haar tong likt ze langs zijn lippen. Tergend langzaam, eerst zijn bovenlip en dan de onderste. Hij laat haar niet lang haar gang gaan. Hij zuigt haar tong in zijn mond en de diepe tongkus voelt ze tot in haar onderbuik. Haar handen grijpen in zijn haren. Het lijkt wel alsof er opgespaarde lust van de afgelopen vijftien jaren ineens tot uitbarsting komt.

Zijn handen grijpen haar heupen en tillen haar op zijn schoot. Hij trekt haar lange haren opzij, kust en likt haar nek. Maris gooit haar hoofd achterover om hem vrij spel te geven. Haar borsten steken naar voren als een onuitgesproken uitnodiging. Zijn vingers haken achter de bandjes van het dunne zomerjurkje en stroopt het af tot haar middel. Zijn tong laat een nat spoor van haar nek tot haar tepel. Die neemt hij in zijn mond en zuigt er hard aan, terwijl zijn hand haar andere borst masseert.
Met haar laatste restje realiteitszin opent Maris haar ogen. Het begint al te schemeren en het park is vast zo goed als leeg. Ze ziet dat ze hier echt wel helemaal beschut zitten.
Nu kan ze zich helemaal overgeven aan hem.

“Oh Wim, je maakt me gek!” kreunt ze.

“En jij mij dan”, zucht hij. Hij neemt haar hand en laat haar tussen zijn benen voelen wat ze met hem doet. Door zijn korte broek voelt ze hoe hard hij is. Ze laat haar hand tussen zijn broeksband en warme buik naar binnen glijden. Daar sluit haar palm zich rondom hem. Ze hoort even hoe hij met een scherpe teug lucht door zijn tanden naar binnen zuigt, maar dan drukt hij zijn lippen weer op haar tepel. Hij bijt er zachtjes in, wat haar helemaal gek maakt.

Zijn vinger schuift het al vochtige stof van haar slipje opzij en draait langzame cirkeltjes rond haar clit. Het heftige gevoel vlamt uit naar haar buik en dijen. Het overmeestert haar zo snel dat ze zich aan Wim vastklampt en haar gezicht in zijn nek begraaft.
“Maris, wat ben je lekker. Ik wil je helemaal”, gromt Wim in haar oor.
Ze richt zich op en kijkt hem aan. Ze ziet hoe zijn ogen donker zijn van lust. Deze man, die vroeger haar jongen was, is opnieuw de hare.

Terwijl ze hem blijft aankijken, ritst ze zijn broek open. Ze gaat even omhoog op haar knieën zitten, zodat hij zijn broek wat naar beneden kan schuiven. Ze hoort enkel nog hun hijgende ademhaling en ziet enkel nog zijn ogen. Hij leidt zichzelf bij haar naar binnen en wanneer ze zich terug naar beneden laat zakken, moet ze alle moeite van de wereld doen om oogcontact te houden en haar ogen niet te sluiten uit puur genot. Hij vult haar perfect.

Ze begint langzaam op en neer te bewegen, genietend van zijn lengte. Zijn vinger heeft haar clit opnieuw gevonden. Wanneer ze bijna klaarkomt, vergeet ze omlaag te gaan, maar hij neemt het stoten graag over. Ze drukt haar mond tegen zijn hals om het niet uit te schreeuwen wanneer al haar spieren zich opspannen in een heerlijke climax. Hij stoot stevig door waardoor het orgasme lijkt te blijven duren. Dan komt hij ook klaar en drukt hij haar hard tegen zijn borstkas.

Wanneer ze uitgehijgd zijn, grinnikt Wim in haar oor.
Maris maakt zich los uit zijn omhelzing en kijkt hem vragend aan.

“Nou”, glimlacht hij. “Mijn vijftienjarige zelf was al heel blij met wat gefrunnik boven je bloesje, hier op het bankje. Maar van dit had hij zelfs nooit durven dromen.”

Meer sexy verhalen

Sexy Verhaal: Nodig

Sexy Verhaal: De verlegen bezorger

Sexy Verhaal: In de auto (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy