Sexy verhaal: Airbnb host (+Podcast)

door Rouze

Smaakt dit naar meer? De rest van de serie lees of luister je via Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang).

Ik haal diep adem om de man voor me niet uit te foeteren. 

‘Dus, vertel. Je hebt een probleem,’ zegt Casper terwijl hij zijn appartement binnen loopt. Nou ja, mijn appartement voor deze week aangezien het een Airbnb is.

‘Heb ik al verteld via de app,’ reageer ik verbaasd en geïrriteerd tegelijk. Ik sluit de deur en ga met mijn armen over elkaar naast hem staan. 

‘Vind je dit normaal?’

We kijken allebei naar de grote plas water op de vloer. 

‘Tja, lullig, maar kan gebeuren, een lekkage. Enne…zo veel water is het nou ook weer niet. Je hoeft nog geen bootje op te blazen, toch?’ reageert Casper met een lichte twinkeling van vermaak in zijn ogen. Hij wrijft even met zijn hand langs zijn stoppelige kaak en kijkt naar het plafond.  

‘Ik dacht dat het mee zou vallen.’

‘Hè, Ik had je toch een foto gestuurd?’ roep ik net wat te hard.

‘Als je er nou gewoon een emmer onder zet voor nu, dan bel ik een loodgieter zodra je vertrokken bent,’ mompelt Casper.

Ik ontplof bijna. ‘Ja daag, je belt nu maar.’

Met een zucht haalt Casper zijn telefoon tevoorschijn.

‘Verwacht niet dat hij acuut tijd heeft,’ zegt Casper terwijl hij door zijn contacten scrolt.

Ik haal een schouder op en slik mijn boze woorden in. Terwijl hij belt met zijn vaste loodgieter, laat ik mijn blik over hem heen dwalen. Voorheen had ik hem alleen aan de telefoon gesproken. Zijn lage, zwoele stem was me niet ontgaan. Ik had het er warm van gekregen. Nu ik hem in het echt zie, past zijn stem helemaal bij hem. Zijn donkere haar past mooi bij zijn lichte ogen, hij heeft brede armen en schouders. Hoe zou zijn…Snel wend ik mijn blik af zodra Casper ophangt.

‘Hij heeft morgen wel tijd,’ laat hij me weten. 

Hij buigt iets naar me toe, kijkt me recht in mijn ogen. ‘Enne, vind jij dat normaal? Dat je me zo stond te bekijken?’ zegt hij opeens.

Een rilling glipt langs mijn rug door de intensiteit die hij uitstraalt. Zijn mooie lippen zijn niet ver van die van mij.

‘Ik zag het wel. Waar is nu je weerwoord, Dana?’ fluistert Casper. 

Mijn gedachten zijn lamgeslagen. Ik krijg geen woord meer over mijn lippen.  Zijn ogen gaan over mijn gezicht, blijven bij mijn mond hangen.

‘Sjezus. Wat wil ik jou graag zoenen,’ zegt hij na wat een eeuwigheid lijkt te duren.

‘Doe dan,’ hoor ik mezelf zeggen.

‘Weet wat je zegt,’ fluistert Casper schor terwijl hij zijn mond op de mijne drukt.

Hij trekt me dicht tegen zich aan en zijn handen glijden onder mijn rokje.

‘Fuck, ik wil je voelen, likken, neuken,’ hijgt Casper. 

Hij haakt zijn vingers achter de bandjes van mijn string en trekt de stof over mijn billen. 

‘Ik ga je neuken. Ok?’

‘Meer dan oké,’ hijg ik.

Al zoenend bereiken we de aangrenzende slaapkamer, waar Casper me met mijn rug op bed duwt. Ik spreid mijn benen heel ver uit elkaar, tot ik niet verder kan.

‘Fuck, Dana, wat ben je lekker.’

Hij gaat op zijn knieën aan de rand van het bed zitten en schuift mijn rokje verder omhoog. Mijn warme en natte kutje is helemaal tot zijn beschikking. Casper gaat met zijn handen langs mijn benen, over mijn venusheuvel. Zijn vingers strelen mijn gespreide schaamlippen. Zijn tong likt langs mijn clitoris. Ik grijp in het laken van het bed en kijk tussen mijn benen door. Caspers ogen ontmoeten de mijne.

‘Zo geil,’ hijgt Casper terwijl zijn ogen in de mijne zijn gehaakt.

Ik voel zijn vingers mijn vagina in glijden, zijn tong streelt mijn clitoris. Mijn benen schokken bij elke stoot en elke streling.

‘Fuck, ga door! Sneller!’ roep ik.

‘Mmmmm, wat ruik je godvergeten lekker. Oh fuck, jouw kutje…’.

Mijn orgasme bouwt zich in me op, maar voordat ik eraan kan toegeven, stopt Casper ineens.
Hij trekt zijn broek uit, zijn shirt, zijn boxer… Mijn ogen zijn gebrand op zijn mooie sterke lichaam, zijn soepele bewegingen en… zijn erectie. Fuck wat lekker.  Oww ik voel mijn kutje kloppen tussen mijn benen, smachtend op een vervolg. 

‘Kom eens hier,’ gebiedt Casper.

Ik kom overeind, precies op de hoogte van zijn pik. Fuck, wat is hij groot! Ik laat mijn hand over zijn gehele lengte gaan.

‘Pijp me.’

Ik neem zijn stijve in mijn mond en lik aan zijn eikel. Casper legt zijn hand tegen mijn achterhoofd. Hij zet druk, waardoor hij het ritme bepaalt. Ik lik aan zijn eikel, neem hem zo ver mogelijk in mijn keel en laat hem dan weer uit mijn mond glijden.

‘Zo lekker. Je bent zo lekker, Dana. Fuck, ik wil zo graag in je.’ Casper trekt in een handomdraai mijn rokje, hemdje en BH uit, zijn ogen donker van verlangen. ‘Jouw lichaam….gekmakend.’

Het feit dat Casper zo geil van me wordt maakt me nat. Ik wil hem. Nu. Ik kruip terug het bed op en spreid mijn benen weer. Casper kijkt verlekkerd, zijn pik hard. Ik hunker naar zijn aanraking, naar mijn ontlading.

Benieuwd hoe dit afloopt? Ga naar Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang.)

Gesponsord door Rouze

1 reactie

Daantje 28 november 2022 - 21:54

Wat een heerlijk verhaal

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy