Wraak op zijn ex

door Esther

Toen de horeca nog open was, wat inmiddels alweer een eeuwigheid geleden lijkt, trakteerde twee van mijn collega’s en ik onszelf op een veel te luxe zeven gangen-diner bij The White Room. Zeven gangen eten betekent natuurlijk ook dat er zeven glazen wijn gedronken worden dus als we het restaurant uit lopen ben ik al behoorlijk teut. Mijn ene collega zit zo vol dat ze het voor gezien houdt en vertrekt na het eten direct richting huis. Gelukkig is mijn andere collega nog wel te porren voor een drankje dus verhuizen we naar onze stamkroeg op de Dam.

Omringd door (oud) collega’s, vage kennissen en een enkele verdwaalde toerist bestel ik een gin tonic voor mezelf en een biertje voor mijn collega, Daniël. We proosten en kijken even rustig om ons heen om te zien wie er vandaag allemaal aanwezig zijn in ons vertrouwde cafeetje. In hun vaste hoekje spot ik Chef, met wie ik maanden geleden bijna betrapt werd wat jullie konden lezen in Pas Op Politie. Chef staat zoals altijd vrolijk biertjes weg te tikken met zijn keukenbrigade en begint meteen te blèren als hij me ziet. “Hey Essie, kom jij eens heel gauw hierheen.” Snel bestel ik een rondje jägerbombs voor de mannen en wurm me met een vol dienblad tussen de menigte door.

Chef begroet me zoals altijd net iets te hartelijk, maar houdt vervolgens wat meer afstand. Het lijkt wel of hij toch een beetje geschrokken is van wat er de vorige keer gebeurde. Zijn souschef lijkt vanavond echter ineens wel geïnteresseerd en komt naast me staan om een praatje te maken. David is een kale vent met lieve oogjes, enorm sterke armen en zijn hart op de tong. Een ras amsterdammer uit Noord die het zonde vindt dat je bij mij nauwelijks hoort dat ik in de Jordaan ben opgegroeid. We kletsen een beetje over restaurants waar we gewerkt hebben en dure tenten waar we ooit nog een keer willen eten. Terwijl hij tegen me staat te praten merk ik dat ik zo’n plat Amsterdams accent toch wel redelijk onweerstaanbaar vind. Maar herinner me ook dat David voor zover ik weet een vriendin heeft.

Als de lichten aangaan in onze stamkroeg, stelt David voor om verder te gaan bij een nachtcafe op de Zeedijk. Ik peil even bij mijn collega Daniël of hij ook nog zin heeft in een drankje en haak dan mijn arm in de zijne voor de wandeling over De Wallen. Gezien ik voor ons chique diner helemaal opgetut was, heb ik hakken aan wat op de Amsterdamse keien alles behalve handig is. Zo charmant mogelijk strompel ik, steunend op Daniël, achter David en de rest aan. Als we het beloofde land bereikt hebben, houdt Daaf de deur voor me open.

Met pijn aan m’n poten plof ik neer op een bankje aan de zijkant van de kroeg. Terwijl Daniël drank haalt, komt David naast me zitten en vraagt of ik het allemaal nog volhoud. “Nu ik zit, heb ik eigenlijk niks te klagen. Zeker als jij nog even naast me blijft zitten.” zeg ik met een ondeugende glimlach. Daniël komt aangelopen met onze vodka’s en blijft even bij ons hangen om te proosten tot zijn aandacht getrokken wordt door een meisje dat naar hem staat te glimlachen.

Daaf blijft bij me zitten en laat vallen dat het net uit is met zijn vriendin. “Oh jeetje, wat vervelend.” zeg ik terwijl ik stiekem zit te bedenken dat dat mij wel goed uitkomt. “Ach, zo gaan die dingen.” antwoordt hij. Ik geef hem een soort geruststellend klopje op zijn been en laat mijn hand daar dan zo nonchalant mogelijk liggen. We babbelen nog een beetje over Chef en wat andere gemeenschappelijke kennissen tot we verstoord worden door Jake. Jake is een flamboyante gayboy en werkt in de kroeg waar we net vandaan komen.

“Schatten,” zegt hij terwijl hij overdreven veel handgebaren maakt “Komen jullie zo mee naar mij. We hebben al zó lang niet meer geafterd.” Ik ken Jake nauwelijks en wil mezelf niet opdringen dus reageer ik vrij rustig. “Kom gewoon mee! Is toch leuk. De anderen komen ook. Geloof mij, het wordt gezellig.” gaat Jake verder. Ik twijfel nog even maar als we een kwartier later weer buiten op de Zeedijk staan omdat nu echt alle kroegen gesloten zijn, besluit ik dat het inderdaad wel een avond is die vraagt om een after. Ik bestel een Uber Van waar we met z’n allen inpassen zodat ik zeker weet dat ik geen stap meer hoef te zetten op die akelige hakken.

De taxi komt aan en iedereen stapt één voor één in. Als ik de auto in klauter zie ik dat de stoelen achterin naar elkaar toe kijken. “Es, ga jij hier voor me zitten anders past het niet met die lange benen.” zegt David. Ik doe wat hij voorstelt maar omdat mijn jurk zo strak is, zit ik ontiegelijk te kloten waardoor ik toch met mijn benen tegen de deur aan gepropt eindig. David ziet dat ik er oncomfortabel bij zit en tikt me zachtjes op mijn been. “Hier, als je dit been nou even over me heen tilt heb je wat meer ruimte.” “Ah joh, maak je niet druk” zeg ik. “Ja kom op schat, zo kan je toch niet zitten. Hup, even de benen wijd.” “Benen wijd?” Zeg ik vragend. “Nu loop je toch echt een beetje op de zaken vooruit.” Ik knipoog naar mijn nieuwe favoriete souschef terwijl hij even nadenkt over wat ik zojuist insinueerde.

Kort daarna stappen we ergens in de Jordaan uit. Jake blijkt met zijn chihuahua in een ruim appartement te wonen. In zijn woonkamer staat een asociaal grote hoekbank waar twee meiden, David en ik op gaan zitten. Jake voorziet iedereen van drankjes terwijl er gekletst wordt en we kroelen om en om met het kleine hondje. Zelfs grote, sterke, kale David laat zich inpalmen door de chihuahua waardoor ik hem alleen nog maar leuker vind. Stoere mannen met een klein hartje, ik weet niet waarom maar ik heb er een zwak voor.

Terwijl we nog zitten te babbelen, zie ik Jake ineens een kussen en een dekentje pakken. Hij gaat naast de twee meiden op de bank liggen alsof hij wil slapen. Ik voel me bezwaard dat wij hem in zijn eigen huis wakker houden en maak aanstalte om te gaan. “Nee schat, blijf” protesteert Jake gelijk. “Ik vind het juist gezellig om zo in slaap te vallen als jullie er zijn” legt hij uit. Het meisje dat naast me zit, verzekert me ervan dat hij dat wel vaker doet dus blijf ik toch nog even zitten om op z’n minst mijn vodka sprite rustig op te drinken.

Gezien het inmiddels al een uurtje of zes is, begin ik langzaamaan in te kakken. Ongemerkt ben ik zo onderuit gezakt dat ik half tegen David aanlig. Als ik voel hoe hij voorzichtig mijn arm begint te kriebelen, weet ik dat hij het niet erg vindt dat ik op zijn schouder leun en kruip nog wat dichter tegen hem aan. Ik lig zo chill dat ik echt mijn best moet doen niet ter plekke in slaap te vallen. Inmiddels zijn er al weer een paar feestgangers vertrokken en lijkt het erop dat de twee dames naast me van plan zijn om net als Jake lekker op de bank te slapen vannacht.

Als het gesprek stilvalt omdat iedereen moe is, fluistert David in mijn oor: “Kom schat, wij pakken de slaapkamer. Lange mensen verdienen het bed.” We staan zo stilletjes mogelijk op, en sluipen van de bank naar een slaapkamer waar het ijskoud is. Eventjes overweeg ik om in mijn jurk in bed te gaan liggen omdat ik bang ben dat ik bevries maar gok erop dat David me wel zal opwarmen. Vlug kleed ik me uit en kruip dan in bh en onderbroek onder de dekens. David komt naast me liggen en even weet ik niet wat ik moet doen. Het is natuurlijk pas een week uit met zijn ex dus misschien is hij er nog helemaal niet aan toe om seks te hebben met een ander… Gelukkig zorgt hij snel voor duidelijkheid; “Geef me eens een kus.” fluistert hij terwijl hij zijn gezicht naar het mijne draait.

De zoen neemt direct mijn twijfel weg en ik merk aan alles dat hij geil is. Mijn moeheid verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ik zijn tong van mijn mond langs mijn buik naar beneden voel gaan. Ik vraag me af waar ik het in hemelsnaam aan verdiend heb om zo onverwachts, zo heerlijk gelikt te worden maar besluit het maar gewoon voor lief te nemen en volop te genieten. Om de schone slaapsters op de bank niet wakker te krijsen als ik mijn hoogtepunt bereik bijt ik hard in mijn eigen hand. “Wat heb jij een lekkere kut…” zegt David zuchtend als hij weer naar boven komt om me een kus te geven.

Nadat hij zich zo uitgesloofd heeft, kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik stort me vol overgave op zijn lul en voel hoe hij al snel keihard wordt in mijn mond. Voor ik het weet komt David ineens omhoog en draait me behendig op mijn rug. “Kom jij maar even hier,” zegt hij terwijl hij me aan mijn benen naar zich toetrekt. “Wil je nog lekker geneukt worden?” Ik knik vastberaden waarop hij direct in me stoot. Ik grijp het laken vast bij het voelen van zijn harde lul in me. Hij neukt me vrij snel maar omdat ik hartstikke nat ben voelt het meer dan goed.

Ook hij moet zijn best doen niet te hard te kreunen als hij klaarkomt en ploft daarna voldaan naast me neer. Terwijl mijn hartslag weer wat rustiger wordt liggen we naast elkaar naar het plafond te staren. Heel even schiet het door mijn hoofd om nu nog een uber naar huis te nemen maar als David me met zijn sterke arm naar hem toe trekt, liggen we zo knus dat ik besluit om gewoon lekker te blijven liggen.

Als ik ‘s ochtends in zijn armen wakker word, hoor ik dat er ook al anderen in huis wakker zijn. Voor ik er erg in heb, begint David alweer aan me te friemelen. Zijn vingers raken net mijn clit, als de deur van de slaapkamer plotseling opengaat. Jake kijkt ons aan en verontschuldigd zich geschrokken. “Goeiemorgen!” zeg ik vrolijk “Kom je erbij liggen?” “Nee, nee maar blijven jullie maar liggen hoor. Geen haast,” roept hij terwijl hij snel de deur weer dicht trekt.

Een tikkeltje verward kijk ik naar Daaf. “Ik denk dat ik zo hele boze telefoontjes ga krijgen,” zegt hij ineens met een grijns op zijn ondeugende koppie. “Hoe bedoel je?” vraag ik. “Jake is de BFF van mijn ex,” antwoordt hij. “Oh…” zeg ik beduusd. Ik vraag me af waarom je in het huis van een vriend van je ex een ander wijf zou neuken maar bedenk me dan dat hij het waarschijnlijk puur en alleen gedaan heeft om haar jaloers te maken. Ik ben simpelweg gebruikt als wraak op zijn ex…

Volg Esther ook via haar instagram!

Meer blogs van Esther

Samen spelen, samen delen

Consensual non-consent

Gestoord door de puppy

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy