Consensual non-consent

door Esther

Het is zaterdagmiddag en ik zit thuis op de bank naar mijn telefoon te staren. Mijn date van gister had me gevraagd om vanavond vrij te houden zodat we elkaar weer konden zien. Twee dagen achter elkaar leek me wel een tikkeltje heftig maar goed, we hadden het leuk dus why not? Het enige probleem is dat hij al de hele dag niks van zich heeft laten horen. Ik twijfel of ik hem nóg een berichtje zal sturen maar besluit de eer aan mezelf te houden en het te laten voor wat het is. Helaas pindakaas, het moest en zou een keer gebeuren; Es de Prinses is officieel geghost.

Gelukkig heb ik een handje vol geweldige vriendinnen dus zaterdagavond alleen op de bank zitten sippen met een bak ijs zit er voor mij niet in. Sanne en Lisa gaan vanavond Wie is de Mol kijken bij een vriend van hen en verzekeren me ervan dat ik kan aansluiten. Milan, de vriend die het WIDM-avondje host, heb ik wel eens eerder ontmoet. Ik herinner me dat ik hem wel een interessant typetje vond dus heb goede hoop dat het een gezellige avond zal worden.

Voordat we richting Milan gaan, besluiten Sanne en ik even te gaan eten. We spreken af bij Hotel Americain omdat we daar allebei nog niet geweest zijn sinds de verbouwing. Sanne zit al aan een tafeltje bij het raam als ik binnen loop. We kletsen rustig bij, drinken wijn, eten wat lekkers en nemen een Italian Coffee als dessert. Na het eten lopen we nog even langs de Appie om wat drankjes te halen, zodat we niet met lege handen op de stoep staan.

Als we richting Milan fietsen, merk ik dat de Italian Coffee z’n werk begint te doen. Italian Coffee is eigenlijk gewoon de beschaafde versie van een Vodka-Red Bull. Als ik je een gouden tip mag geven tegen de zo gevreesde after dinner dip is het; koffie met likeur. De cafeïne in de koffie pept je lekker op, de likeur geeft je een kleine sugarrush en zorgt ervoor dat je je eerste shotje van de avond al binnen hebt. Daarbij ligt het niet zo zwaar op de maag als de tiramisu of creme brulee die ik anders besteld zou hebben dus ik kan niet anders zeggen dat dat het simpelweg het perfecte dessert is voor avonden waarop je na het eten nog grootse plannen hebt.

We bellen aan bij een huis in de buurt van het Surinameplein. Milan doet open en begroet ons vrolijk; “Meisjes, wat leuk dat jullie er zijn. Jullie zijn de eersten.” Eenmaal binnen vraagt Sanne of we onze schoenen uit moeten doen. “Ja graag,” antwoordt Milan. Ik maak aanstalte om mijn hoge laarzen open te ritsen maar plotseling houdt Milan me tegen. “Houd jij ze maar aan.” zegt hij terwijl hij zijn ogen over mijn benen laat glijden. Ik zie aan zijn blik dat hij zijn fantasie de vrije loop laat dus laat ik hem nog even rustig kijken voor we met z’n drietjes naar boven lopen.

Sanne en ik nippen rustig van ons wijntje terwijl Milan op en neer rent om de deur open te doen en iedereen die binnen druppelt te voorzien van een drankje. Als we compleet zijn is het tijd om de aflevering van Wie Is De Mol aan te zetten. Gezien ik vijf weken op vakantie was, heb ik dit seizoen helemaal niet gevolgd dus het enige waar ik op let is of ik de deelnemers knap vind. Sanne is het met me eens dat Rob Dekay een leukerdje is maar ook Milan en ik blijken dezelfde smaak te hebben. Hij houdt maar niet op over Miljuschka en is blij dat er eindelijk iemand meekijkt die hem gelijk geeft. “Zij is nou echt een vrouw met sexappeal.” zeg ik als Miljuschka in beeld komt terwijl ze zwoel met een waaier wappert.

Als de aflevering is afgelopen, sta ik op om even naar het toilet te gaan. Net op het moment dat ik me afvraag of Milan nog steeds zo onder de indruk zou zijn van mijn laarzen, wendt hij zich tot de andere jongens. “Was het jullie al opgevallen dat ik alleen Esther gevraagd heb om haar schoenen aan te houden?” Er wordt wat terug gemompeld bij wijze van antwoord waarop Milan verder gaat; “Zulke laarzen zijn gewoon te geil om in de hal te laten staan.” Ik vervolg ongestoord mijn weg naar het toilet maar kan het niet laten om stiekem een beetje te grijnzen. Het blijft lekker om te horen dat iemand je wel ziet zitten.

De spelletjes worden uit de kast gehaald en ondanks dat ik geen liefhebber ben van potjes kaarten en eindeloos durende bordspellen moet ik er toch aan geloven. Grappig genoeg blijkt ook Milan een ware spelletjes hater, maar ook hij doet een rondje mee om de anderen te vermaken. We spelen één of ander spel waar ik nog nooit van gehoord heb en waar ik geen drol van snap. Na de eerste ronde haken er al twee mannen af die nog doorgaan naar een huisfeestje. Bij de derde ronde begin ik het spel eindelijk een beetje door te krijgen, maar ik zie aan Lisa dat ze volledig ingekakt is en naar huis wil. Mijn vermoeden blijkt waar want Lisa kondigt aan dat ze er vandoor gaat.

Ik geef haar een knuffel, schenk mijn wijn bij en plof weer neer op de bank. Ineens hoor ik niet alleen Lisa maar ook Sanne buiten. Ik ren de trap af en roep vanuit de deuropening naar mijn vriendinnen wat ze van plan zijn. “San, ik dacht dat je alleen Lies even uitliet! Ga je er ook al vandoor?” “Ja, ik fiets met die gozer mee richting Noord.” Even twijfel ik of ik ook snel m’n spullen zal pakken, maar besluit dan toch nog even te blijven en in ieder geval mijn wijntje op te drinken.

Een paar minuten later zitten Milan en ik samen op de bank. “Waarom kwam je nou ineens mee vanavond?” vraagt hij. Ik vertel over mijn date van gisteravond en het gefaalde plan om elkaar vanavond weer te zien. “Dus je bent op zoek naar een rebound?” vraagt hij terwijl hij me aankijkt met zijn mysterieuze donkere ogen. “Wellicht.” antwoord ik koeltjes en ik neem nog een grote slok wijn.

We kletsen een beetje over Sanne en Lisa, de blog en zijn ex. Hij vertelt heel openlijk over de wilde seks die hij met haar had en de kinky dingen die ze allemaal uitgeprobeerd hebben. “Met haar heb ik voor het eerst CNC geprobeerd.” zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. “Consensual non-consent.” legt hij uit. “Dat wil zeggen dat zij vooraf aangaf dat ik alles met haar mocht doen. Het is dan aan mij hoe en wanneer ik haar neem. Rapeplay is daar bijvoorbeeld ook onderdeel van.” Ik luister aandachtig naar wat Milan me allemaal vertelt. Ik wil niet zeggen dat ik een saai seksleven heb maar veel BDSM dingen zijn nog heel nieuw voor me. Gezweept worden of een bal in mijn bek spreekt mij persoonlijk ook niet zo aan, maar een beetje spelen met macht of een dominante vent vind ik op z’n tijd wel geil.

Nu het gesprek deze kant op is gegaan merk ik pas echt dat er seks in de lucht hangt. Terwijl we verder babbelen, leg ik mijn hand op zijn been en begin hem voorzichtig een beetje te kriebelen. Het lijkt erop dat mijn aanraking wat bij hem losmaakt want ineens stopt hij met praten en kijkt me indringend aan. Als ik een klein beetje zijn kant op leun, pakt hij mijn gezicht vast en plant hij zijn lippen op de mijne. Ik merk direct dat hij een dominante kant heeft en hij lijkt meteen door te hebben dat ik al vrij geil ben.

“Kom mee.” zegt hij en pakt mijn hand. Ik sta op en volg hem gehoorzaam naar de slaapkamer. “Kleed je uit.” zegt hij terwijl hij me strak aankijkt en de knoopjes van zijn overhemd één voor één openmaakt. Ik doe wat hij vraagt en kleed me langzaam uit terwijl hij naar me blijft kijken. Als ik naakt ben, heeft hij alleen zijn boxer nog aan. Hij duwt me zachtjes op het bed en buigt over me heen. We zoenen en ik voel een kleine rilling door mijn lijf gaan. Met beleid laat hij zijn tong van mijn nek, over mijn buik naar beneden glijden.

Ik voel zijn tong langs mijn dijen gaan en moet mezelf inhouden hem niet te smeken om mijn clit te likken. Hij teast me tot ik met mijn ogen lig te rollen van geilheid en laat dan pas heel zachtjes het puntje van zijn tong over mijn clit heen gaan. Voor ik er erg in heb, hoor ik mezelf al kreunen. Hij geniet van mijn reactie en blijft in het juiste tempo door likken tot ik onbedwingbaar lig te kronkelen. Als ik mijn hoogtepunt bereikt heb, kijkt hij me weer aan met een beestachtige blik in zijn donkerbruine ogen en zegt: “Je krijgt één minuut om bij te komen.”

Terwijl ik op adem kom, trekt hij vlug zijn boxer uit en kruipt bovenop me. Ik voel hoe hij bij me naar binnenkomt en heel even stokt mijn adem. Hij stoot rustig en niet al te diep alsof hij me even tijd geeft om te wennen maar al snel willen we beiden meer. Hij stopt even zodat we kunnen wisselen van positie en zodra ik op handen en knieen voor hem zit, duwt hij zijn stijve pik weer bij me naar binnen. Ik kreun van genot als hij dieper begint te stoten. Hij grijpt me vast bij mijn haar en neukt me steeds harder. Ik grijp de lakens vast voor wat extra houvast en bijt in een kussen om mijn eigen gekreun niet te hoeven horen.

Als hij klaar is gekomen ploft hij naast me neer op bed. “Gaat het?” vraagt hij. Ik knik en sta op om te plassen. Als ik terugkom, vraagt hij of ik wil blijven slapen. Gezien het al bijna vier uur ‘s nachts is, laat ik weten dat ik dat wel wil en kruip naast hem onder de dekens. “Hey Es,” zegt hij terwijl hij een arm om me heen probeert te slaan. “We hadden het toch net over CNC. Zou je het wat vinden om zoiets uit te proberen?” “Wat heb je precies in gedachten?” vraag ik. “Mag ik je vannacht wakker neuken?” “Eh, ja dat vind ik eigenlijk alleen maar geil.” antwoord ik. “Okay top,” zegt hij met een grijns op zijn gezicht. “Dan merk je het vannacht wel. Of we nog een keer seks hebben is dan nu helemaal aan mij. Jij hebt al toegezegd. Dus als ik het wil neem ik je vannacht nog een keer, zo niet dan niet.”

Hij draait zich om en sluit zijn ogen. Ik merk dat ik, ondanks dat ik doodmoe ben, moeite heb om in slaap te vallen. Een tikkeltje gespannen lig ik naast Milan te piekeren over de afspraak die we zojuist hebben gemaakt. Zou ik er van schrikken als hij me wakker neukt? Ga ik me afgewezen voelen als we ‘s ochtends wakker worden en blijkt dat hij geen actie ondernomen heeft? Er gaat van alles door mijn hoofd maar uiteindelijk beland ik toch in een lichte slaap. Voor mijn gevoel word ik elke keer dat hij zich omdraait wakker. Zodra ik hem voel bewegen, hoop ik dat hij zich aan me vergrijpt maar steeds opnieuw gebeurt er niks.

Tot ik ineens wakker schrik van een hand op mijn mond. Als ik in Milans ogen kijk weet ik dat dit het moment is. Met één hand trekt hij mijn string naar beneden terwijl hij zijn andere hand op mijn mond houdt zodat ik geen geluid kan maken. “Ja meisje,” hoor ik hem zeggen. “Ik neem jouw poesje wanneer ik wil.” Mijn hart racet en het lijkt wel of mijn hele lichaam begint te tintelen van een heerlijke combinatie van spanning en geilheid. Hij duwt zijn harde lul bij me naar binnen maar begint dit keer niet langzaam. Hij stoot direct hard en snel. Zijn hand zit nog altijd strak op mijn mond waardoor ik stil blijf maar aan mijn lichaam is duidelijk te merken dat ik ervan geniet om op zo’n manier begeert te worden. “Ja dit vind je wel geil he,” hijgt Milan in mijn oor. “Weet je wat jij bent, je bent gewoon een sletje en vanavond ben je mijn sletje.” Zijn woorden maken me zo mogelijk nog geiler en ik krom mijn rug van genot. “Ik wil dat je me aankijkt als ik klaarkom.” zegt hij. Doordat hij zijn hand al die tijd stevig op mijn mond geduwd houdt kan ik geen ja zeggen en zelfs niet knikken. Ik doe wat hij vraagt en kijk hem aan terwijl hij zichzelf naar een hoogtepunt werkt.

Als hij voor de tweede keer die avond klaargekomen is, gaat hij naast me op zijn rug liggen. Ik hoor hoe zijn adem langzaamaan weer rustig wordt terwijl ik probeer te beseffen wat er zojuist is gebeurd. Hij pakt mijn hand en draait zich weer naar me toe. “Gaat het meisje?” zegt hij zachtjes. Ik glimlach en knik tevreden. Moe en voldaan val ik kort daarna met zijn hand in de mijne in slaap. Als ik ‘s ochtends wakker word, heb ik heel even het idee dat het allemaal een stoute droom was, maar ik realiseer me snel dat het allemaal toch echt is gebeurd.

Meer lezen over de avonturen van Esther?

Gestoord door de puppy

Eind goed, al goed

Lady Viagra

1 reactie

Jennifer 3 mei 2020 - 11:12

My kind of sex..mmmmmm

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy