Sexy stewardess spelen

door Esther

Via Tinder had ik Gijs opgeduikeld. Een man van in de veertig, twee kinderen bij zijn ex en duidelijk in een midlife crisis. Zijn kids wonen bij hun moeder in een mooi groot huis in het Gooi en zelf heeft hij een net iets te hippe loft in de pijp weten te bemachtigen. Gijs heeft zijn eigen bedrijf met een vestiging in Amsterdam en eentje op, jawel lieve mensen, Texel. Zijn eigen bedrijf loopt meer dan goed, dus Gijs zit er niet krapjes bij. Sterker nog we kunnen zelfs stellen dat Gijs gewoon een rijke stinkerd is. Hij geeft zijn geld uit aan mooie reisjes, goede wijn en hij heeft sinds kort een vliegtuig.

“Die heb je gewoon gekocht om tof te doen, ouwe patser die je bent.” zeg ik lachend als Gijs voor het eerst over zijn vliegtuigje begint. “Nee schat,” verklaart hij, “het is gewoon praktisch. Als ik op en neer naar Texel ga is het simpelweg het snelst om vanaf Lelystad te vliegen. Daarbij is het een super vrij gevoel om zo boven het land te zweven.” Ondanks dat ik hem nog steeds een opschepper vind, ben ik stiekem wel onder de indruk van Gijs. Terwijl de meeste mensen die gewoon de fiets pakken naar werk, stapt Gijs op maandag en woensdag in zijn vliegtuigje om even naar zijn vestiging op Texel te vliegen.

Terwijl we in een trendy wijnbar in De Pijp zitten, kletsen we nog wat over zijn kinderen en wat we nou eigenlijk zoeken op Tinder. Ondertussen worden we zonder dat we wat besteld hebben voorzien van vier glazen wijn per persoon en allerlei heerlijke hapjes. De tafel staat volgebouwd met verse burrata, octopus, oesters, bruschetta en een enorme charcuterie plank. Verbaasd kijk ik naar Gijs. “Wanneer heb je dit allemaal besteld?” vraag ik. “Oh ik kom hier wel vaker.” zegt hij nonchalant. “Ze weten wat ik lekker vind.” Vervolgens noemt hij één van de obers bij naam en vraagt of hij ons wat meer kan vertellen over de wijnen die voor onze neus staan. De attente ober legt uit dat we een mini tasting van Spaanse en Italiaanse rode wijnen voorgeschoteld hebben gekregen. Als ware wijnsnob, ben ik direct helemaal in mijn element en bedenk me dat ik wel kan wennen aan zo’n luxe leventje.

Tijdens het proeven van de wijntjes, vraagt Gijs me wat ik na mijn studie van plan ben te gaan doen. “Ik wil uiteindelijk de hotellerie in.” antwoord ik vastberaden. “Manager van een vijf sterren hotel met zowel een fantastische cocktailbar als een Michelin restaurant is mijn ultieme doel.” Zeg ik. “Wat ambitieus van je.” Zegt Gijs. “Maar dat is wel iets dat nog ver in de toekomst ligt, lijkt me. Waar denk je dat je over een jaar of twee mee bezig bent?” “Oh daar heb ik ook wel een idee voor,” antwoord ik enthousiast. “Ik wil zodra ik mijn diploma heb een jaar vliegen. Lekker als stewardess de wereld ontdekken. Lijkt me heerlijk.” “Is dat zo? Ik ken wel iemand bij Transavia die je zo kan aannemen. Maar dan wil ik wel even zien hoe je het zou doen als stewardess.” Een tikkeltje verward maar ook heel nieuwsgierig kijk ik hem aan. “Wat heb je in gedachten?” Vraag ik uiteindelijk. “Vlieg volgende week met me mee naar Texel. Zal ik eens kijken of je een goede privé stewardess bent.”

Natuurlijk heb ik er even over getwijfeld of dit wel zo’n verstandig idee was maar als ik na het weekend een pakje geleverd krijg, weet Gijs me toch te overtuigen. Hoe hij eraan gekomen is; geen idee maar in het pakketje vind ik een stewardessen uniform dat me perfect past. Ik heb het idee dat het rokje wat korter is dan gebruikelijk maar het is geen overdreven sexy outfit.

De woensdag erop sta ik in mijn blauwe uniform te wachten tot Gijs me op komt halen. Als hij me ziet complimenteert hij me vanuit het raampje van zijn auto op de outfit. “Kijk aan, hij zit als gegoten!” roept hij enthousiast. “Hier kan ik wel aan wennen hoor, Es de stewardess.” Zegt hij terwijl hij zijn ogen over mijn benen laat glijden. Ik stap in en we rijden richting Lelystad Airport. Onderweg merk ik dat ik een tikkeltje gespannen ben maar op een goede manier. Ik voel de adrenaline door mijn lijf racen en kan niet wachten om het vliegtuig te zien. Gijs heeft me al gewaarschuwd dat het geen enorme privéjet is maar het idee van een klein propeller vliegtuigje vind ik eigenlijk alleen maar leuker.

Op het vliegveld stelt Gijs me voor aan Mark. “Es meet Mark, hij is vandaag onze co-piloot zodat ik ook af en toe mijn handen van het stuur kan halen.” zegt hij terwijl hij me een dikke, vette knipoog geeft. Ik schud Mark de hand en vraag hem of ik hem kan vertrouwen. “Maak je geen zorgen, mijn telefoon staat uit en ik houd mijn ogen strak op het bedieningspaneel gericht.” stelt Mark me gerust. Als iedereen veilig op zijn plekje zit, is het tijd om op te stijgen. “Het is ongeveer drie kwartier vliegen, maar we doen wel een extra rondje zodat je goed van het uitzicht kan genieten.” Informeert Gijs me.

Het opstijgen is even spannend en hobbelig maar als we eenmaal in de lucht zijn, ben ik verbaasd dat het kleine vliegtuigje zo stabiel is. Ik kijk mijn ogen uit en zit heerlijk te genieten van het uitzicht als ik me bedenk dat ik zogenaamd nog stewardessje moet gaan lopen spelen. “Heren, zal ik jullie nog even aanwijzen waar de nooduitgangen zijn?” Vraag ik met een gespeeld stemmetje. “Maak jij je maar geen zorgen schatje,” Zegt Gijs. “Ik kom zo even achterin zitten voor wat persoonlijke aandacht van mijn favoriete stewardess.”

Mark neemt het stuur over zodat Gijs naast me kan komen zitten. Hij is niet verlegen en legt direct zijn hand op mijn been. “Vind je het wat?” vraagt hij terwijl ik zijn hand onder mijn rokje voel glippen. “Dit is echt één van de tofste dingen die ik ooit gedaan heb!” Antwoord ik dol enthousiast. “Wat nou als we er ook één van de geilste dingen die je ooit gedaan hebt van kunnen maken?” Vraagt Mark op een ondeugend toontje. Ik begin te blozen als ik voel hoe hij met zijn vingers onder mijn rokje mijn string opzij schuift. “Oh meisje toch, je bent al hartstikke nat. Mag ik dat als een “ja” beschouwen?” vraagt hij met hese stem. Ik knik en trek mijn rokje nog wat meer omhoog.

Ik kreun als hij me vingert en bedenk me dan ineens dat we helemaal niet alleen zijn. Gelukkig houdt onze co-piloot zich aan zijn belofte en lijkt hij inderdaad volledig gefocust op het vliegen. Als ik naar buiten kijk zie ik dat we hoog boven de weilanden zweven. Op de een of andere manier maakt dat me ineens nog geiler en lukt het me om me lekker te laten gaan. Gijs laat zich gelukkig niet afleiden en bespeelt me met zijn vingers tot ik op grote hoogte mijn hoogtepunt bereik.

Blijkbaar is Gijs een tikkeltje ongeduldig want als ik naast me kijk, zie ik dat hij zijn stijve lul al tevoorschijn heeft gehaald. “Kom op me zitten schatje.” zegt hij terwijl hij zijn broek nog ietsje naar beneden schuift. Ik doe wat hij vraagt en klauter bovenop hem. Het is een beetje geklungel zo in dat kleine vliegtuigje maar het lukt net om op zijn pik op en neer te bewegen zonder mijn hoofd te stoten. Het geschud van het vliegtuig geeft de seks een soort extra dimensie en zowel hij als ik kunnen ons niet inhouden.

Hoe het Mark gelukt is om met al dat gekreun achter zich, ons veilig van Lelystad naar Texel te vliegen is me nog altijd een raadsel maar vlak nadat ik Gijs in me voel klaarkomen roep Mark dat we er bijna zijn. “Als jullie er klaar voor zijn, ga ik zo landen.” zegt hij alsof er niks gebeurt is. Hij vraagt Gijs om weer naast hem te komen zitten zodat hij even mee kan kijken tijdens de landing en voor ik het weet staat het vliegtuigje op de grond.

Als we uitgestapt zijn kijkt Gijs me aan met een big smile op zijn gezicht. “Wat mij betreft heb je de test feilloos doorstaan. Ik zal je zeker aanraden bij mijn vriendje van Transavia. Beste stewardess die ik ooit gehad heb.”

Volg Esther ook via haar instagram!

Meer blogs van Esther:

Het vijfje van Leidse

Wraak op zijn ex

Gestoord door de puppy

Beeld:

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy