Sexy verhaal: Verslaafd aan jouw hypnose

door Kim

Het is de verleiding van jouw lichaamstaal die mijn hart in beslag neemt. De vertraagde zucht die tussen mijn lippen door galmt, klinkt luidruchtig in mijn oren. Mijn zintuigen staan op scherp als ik naar je kijk met intens verlangen.

Ik hunker naar jouw vingertoppen op mijn blote huid. Het is het meest betoverende gevoel wat ik kan wensen. Jij bent de baas. Ik geef mezelf weg. Volledige overgave sust mijn seksuele perversiteit.

Het robuuste hout van de tafel waar we aan zitten scheidt ons met een meter. De afstand is ondraaglijk. Ik zie wat ik wil… wat ik wil dat ben jij. Maar jij bewaart streng en statig de ruimte tussen ons.

Rillingen schieten over mijn rug heen.

Je bijt op je lip. Ik volg de beweging van je tanden die glijden over die rooskleurige dikke lippen. Rillingen schieten over mijn rug heen. Ik wil je zoenen. Ik wil je natte tong om mijn tong heen voelen draaien. Ik wil het speeksel over mijn kin voelen druipen.

“Ogen omhoog.”, rolt op strikte wijze uit jouw mond. Ik kijk je aan. Ogen als zonnestralen maken contact met de mijne. Die hazelnoot kleurige kijkers rukken mijn ziel met vluchtige snelheid uit mijn lijf. Ik laat het met een gelukzalig gemak toe. Ik geef mezelf aan je weg. Jij bent de baas.

Je staat op en loopt om de tafel heen. Ik zit rechtop in mijn stoel. Je gaat achter me staan, je laat je handen over mijn schouders glijden. De ontmoeting van jouw handen op mijn gloeiende huid is een welkom geschenk. Ik voel het nat worden tussen mijn benen. Dan duw je mijn kin omhoog en wikkel je stevig een hand om mijn nek. Gebogen leun je over me heen. Jouw lippen dichtbij de mijne, maar nog net niet op elkaar. De verleiding van jouw lichaamstaal is als een marteling die ik elke dag wil ondergaan. Ik voel de lucht om ons heen en tussen ons in prikkelen. Statische energie vult de ruimte. We zijn een storm van bliksem en donder

“Ga staan”, beveel je ongeduldig. Nog gevangen in de grip van jouw grote handen ga ik naast mijn stoel staan. Je trekt mijn lichaam omhoog totdat ik op de puntjes van mijn tenen sta. Je bent groot en breed en ik… fragiel in jouw omhelzing. Mijn geest, mijn ziel, mijn hart, alles schreeuwt jouw naam. Alles schreeuwt oncontroleerbaar, zonder limiet, zonder grenzen. Ik wil gebruikt worden. Ik wil mezelf jouw eigendom maken.

Mijn wens, mijn verlangen, plots realiteit…

Met brute kracht trek je me volledig tegen je aan. Je slaat je armen om me heen en kijkt diep in mijn ogen. Ik voel jouw warme adem mijn gezicht strelen. Mijn benen begeven het volledig, maar ik hang veilig in jouw omhelzing. Het puntje van je tong likt voorzichtig mijn onderlip. Ik adem diep… ik voel de spanning, ik voel alles. Je drukt jouw lippen gepassioneerd op de mijne. Een warme waas vult mijn hoofd. Ik ben compleet ondergedompeld in de sensatie van jouw hartstocht. Het slaat in als een donderslag.

Je scheurt elk lapje stof gepaard met een diepe grom kapot.

Als een echte heer bespeel je mijn lichaam met immense waardering. “Plaats je handen op de tafel en buig voorover.” Ik gehoorzaam gretig. Je laat je handen mijn rondingen verkennen. Stuk voor stuk verwoest je de kleding die mijn naaktheid verdoezeld. Je scheurt elk lapje stof gepaard met een diepe grom kapot. Ik sta puur en ontbloot over de tafel heen gebogen. Jij gaat op je knieën. Je handen strelen zachtjes mijn enkels. Je lippen kussen op natte wijze mijn bovenbenen. Elke centimeter krijgt aandacht. Elk plekje, elk knopje, wordt geprikkeld en gewaardeerd. Je kust mijn billen. Je streelt mijn buik. Je likt de lijnen van mijn aangespannen spieren van mijn rug. Je pakt mijn armen stevig beet.

Ik kan je niet zien, maar ik voel je overal. Op me, in me, om me heen. Je bent de lucht die ik adem. Je bent de meester die aan mijn touwtjes trekt.

Ik zie jouw trui op de grond vallen. Ik hoor de rits van jouw jeans kraken. Je schopt je schoenen aan de kant. En dan ruik ik de opwindende geur van jouw blote huid. Alles in mijn lijf schreeuwt jouw smaak te willen proeven. Maar ik blijf braaf staan.

De harde spieren in jouw atletische bovenbenen maken contact met mijn ronde billen. Ik snak naar adem. “O… ja…”, fluister ik. Je duwt jezelf naar binnen. Je grijpt mijn haar beet en trekt mijn hoofd naar achter. Je leunt over me heen en plaatst je lippen naast mijn oor. Zwoel spreek je de woorden waardoor ik mezelf in jou verlies. “Het is de verleiding van jouw lichaamstaal die mijn hart in beslag neemt.”

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy