Sexy verhaal: Het fotohokje

door Yentl

“Ja! Leuk!” Roep ik veel te opgewonden uit wanneer ik achter in de kroeg een fotohokje zie staan.

Wat verward en licht geïrriteerd kijkt hij me aan. Nog voordat hij iets kan zeggen heb ik hem al aan zijn hand meegesleurd en duw hem speels het hokje binnen.

“Dit is toch enig?!” Zeg ik terwijl hij plaats neemt op het bankje.

“Jij bent enig,” antwoordt hij in een poging om het wat gezelliger te maken en hij laat zijn hand over mijn ontblote bovenbeen strelen.

“Kap even,” reageer ik en ik sla zijn hand speels van mijn lijf, “heb jij toevallig kleingeld?”

Met mijn liefste gezicht kijk ik hem aan. Het werkt. Hij speurt zijn broekzakken af naar muntgeld en ik bestudeer hem hoopvol. Dan houdt hij een muntstuk omhoog.

“Maar,” begint hij lachend, “dan moet je ‘m wel eerst zien te pakken.”

Nog voor ik besef wat hij bedoelt heeft hij het muntstuk in zijn boxershort laten vallen en kijkt me ondeugend aan.

“Pfff,” zucht ik, “jij denkt ook aan één ding, hé?”

Ik doe alsof ik het vervelend vind, maar het tegendeel is waar. Het is zijn speelse en jongensachtige kant die ik juist zo opwindend vind. Nonchalant positioneer ik mezelf tussen zijn benen.

Met zijn diepbruine ogen strak op me gericht voel ik hoe zijn hand via de achterkant van mijn rokje omhoog streelt. Binnen no time hebben zijn vingers het kant van mijn string te pakken en beginnen er plagend aan te trekken.

“Ga je de munt nog zoeken?” Vraagt hij wat aan de strenge kant.

Even aarzel ik en beweeg dan mijn hand richting de knoop van zijn jeans.

“Dit kan echt niet,” protesteer ik, “doe niet zo flauw.”

“Niemand zal het gordijn opentrekken, hoor. Je wilde toch graag foto’s maken?”

Ondertussen veegt hij een piek haar uit mijn gezicht.

“Ik voel heus wel dat je nat wordt,” gaat hij verder, doelend op zijn vingers die bijna door mijn string heen prikken.

Kort kijk ik hem aan en druk dan mijn lippen op zijn mond. Onze tongen vinden elkaar en onder mijn rokje duwen zijn vingers mijn string aan de kant om af te dwalen vanaf mijn achterste verder naar voren. Zonder enige moeite glibberen ze naar binnen en hij begint me te vingeren.

Met mijn hand wrijf ik over zijn jeans waardoor hij zacht begint te kreunen. Om ons heen klinkt muziek en geroezemoes van mensen die dansen en in hevige gesprekken verwikkeld zijn.

Hij heeft gelijk, er is niemand die ons opmerkt en niemand die zomaar het gordijn zal opentrekken. De spanning die het met zich meebrengt gaat al snel over in complete onhoudbare opwinding en ik begin zijn knopen los te maken.

“Kom even op mijn pik zitten,” hijgt hij zodra hij zich losrukt van onze opgewonden zoen.

De zenuwen schieten door mijn lijf. Vliegensvlug maak ik zijn broek los en gebaar dat hij zijn kont wat omhoog moet tillen zodat ik zijn broek naar beneden kan doen.

“Niet tot op m’n enkels,” lacht hij en hij pakt paniekerig de rand van zijn broek vast, “dan ziet iedereen onder het gordijn door dat ik in mijn blote kont zit!”

Lachend laat ik zijn broek net boven zijn knieën rusten.

“Fuck, wat een koude bank!” Roept hij geschrokken uit.

“Ssst!” Lach ik en ik pak zijn stijve gewillig vast.

Net wanneer ik mezelf erboven laat hangen zegt hij dat ik nog even moet wachten. Wat gespannen kijk ik hem aan en zie dan hoe hij het muntstuk omhoog houdt.

“Hier wil ik zeker wel foto’s van,” lacht hij en hij leunt voorover om het muntstuk in de machine te doen.

Ik plaats mijn benen op de bank en ga dan opnieuw boven hem hangen. Hij houdt mijn rokje wat omhoog en trekt mijn string aan de kant. Dan kijken we elkaar vol verlangen aan en laat ik mijn vochtige kut over hem heen zakken.

Zodra hij me volledig heeft opgevuld laat hij mijn rok en mijn string los en slaat zijn arm om mijn middel. Heftig gaan we verder met zoenen. Ik sla mijn armen om zijn nek en begin dan voorzichtig op en neer te bewegen.

“Jezus schat, wat doe je dit lekker,” hijgt hij tegen mijn lippen.

Zijn aanmoedigingen werken en ik voer het tempo een tikkie op. Rauw voel ik hoe hij iedere keer weer opnieuw door mij heen schuift. Ik kan mezelf niet meer bedwingen. Tussen ons in laat ik mijn hand onder mijn rokje afdwalen en begin stevige rondes te draaien rond mijn clit.

Terwijl de camera een paar keer flitst en we ongecontroleerd kreunen voel ik mijn orgasme al aankomen. Mijn benen beginnen te tintelen en er komt een vloedgolf van hitte over me heen. Ik druk mijn arm nog strakker om zijn nek, leg mijn kin op zijn schouder en hijg dan in zijn oor dat ik ga komen.

“Kom maar.”

Nog voor zijn twee simpele woorden zijn uitgesproken voel ik hoe mijn kut om hem heen pulseert. Ik ben amper in staat om ook nog maar een beweging te maken.

Zodra mijn lichaam de meeste naschokken heeft verwerkt pakt hij me stevig vast en begint wild te stoten. Op mijn beurt doe ik mijn best om hem aan te moedigen, volledig buiten adem.

“Ja. O. Ja!” Kreunt hij luid.

Terwijl hij me bijna fijn knijpt van puur genot voel ik hoe hij klaarkomt. Opnieuw flitst de camera.

Lachend rusten onze voorhoofden tegen elkaar en hijgen we na. Dan geeft hij een zachte ‘ga van me af tik’ op mijn bovenbeen, zo’n subtiele tik die aangeeft dat het tijd is om op te hoepelen. Langzaam ga ik staan en laat zijn, inmiddels niet meer zo stijve, piemel uit me zakken. Vluchtig trek ik mijn string op de juiste plek in de hoop dat ik de meeste druppels sperma opvang.

“Zo,” zucht hij wanneer zijn broek weer op de juiste plek zit, “ik ben benieuwd naar de foto’s!”

Lachend en met licht blozende gezichten stappen we het fotohokje uit. Wanneer we onze foto’s willen pakken zien we dat het bakje leeg is.

“Heh?” Breng ik verbaasd uit, “iemand is er met onze foto’s vandoor!”

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy