Sarah (49): “Ze kwam binnen toen hij tussen mijn benen lag”

door Rosanne

Iedereen maakt z’n eigen spannende, gekke, leuke of grappige dingen mee. Seks verloopt namelijk niet altijd even soepel. In onze nieuwe serie Loslippig lees je iedere week seksverhalen. Zo zie je dat seks soms ook awkward of grappig is en kun je leren van anderen, maar soms ook even lachen. Iedere vrijdag verschijnt daarom een nieuw ‘Loslippig’ verhaal. Vandaag het verhaal van Sarah, een 49-jarige decorateur bloemist.

Trigger warning: in dit verhaal wordt seksueel misbruik genoemd.

Weddenschap

“We gaan een heleboel jaren terug in de tijd, naar de tijd dat ik 16 jaar was en een avondje op stap ging. Ik was samen met een vriendin en we hadden een weddenschap bedacht. Degene die het eerste naar buiten zou gaan met een jongen, kreeg een drankje naar keuze. Ik wilde die weddenschap wel winnen, dus toen ik Nick tegenkwam ben ik met hem naar buiten gegaan. Ik riep tegen die vriendin: ‘Hé ik ben naar buiten’ en ik had gewonnen. We klikten supergoed en hebben uiteindelijk de hele avond buiten staan kletsen. Achteraf gezien bleek hij bij ons op school te zitten, maar ik had hem daar nog nooit gezien. Misschien omdat hij een jaar ouder was en dus in een klas hoger zat. Na die avond zijn we eigenlijk niet gestopt met praten en hadden we verkering. Omdat ik Nick had leren kennen door een weddenschap had ik niet verwacht dat het iets zou worden, maar uiteindelijk zijn we tweeënhalf jaar samen geweest.

Positief

We waren al redelijk snel actief met seks en vanaf moment één al dingen aan het uitproberen. Ik heb toen ik 13 jaar was wat heftigs meegemaakt op seksueel gebied. Ik ben namelijk verkracht. Toen ik met Nick kreeg was ik al heel snel nieuwsgierig naar hoe het zou zijn met iemand die je wel leuk vindt. Ik vond hem superleuk en hij mij en daarom wilde ik weten hoe seks dan was. Na twee weken heb ik dat aan hem verteld en uitgelegd wat de situatie was. Ik wilde heel graag met hem naar bed en van een negatieve ervaring iets positiefs maken. Dat is daarna ook wel mijn levensmotto geworden: het kan altijd beter worden. Nick schrok natuurlijk en wilde zeker weten dat ik het ook echt wilde. De eerste keer was toen natuurlijk wel spannend, maar gaandeweg ging het steeds beter en makkelijker.

Condooms

We waren dus al snel actief, maar dat mochten mijn ouders natuurlijk niet weten. Achteraf gezien hadden ze het denk ik helemaal niet erg gevonden, want ik heb super chille ouders. Maar ik vond het zelf wel een dingetje. In het begin hebben we lekker lopen klooien met condooms. Dat ging meestal goed, totdat het condoom een keer klapte. Uitgerekend voor dat weekend had mijn moeder nog gezegd dat ik het moest aangeven als ik aan de pil wilde. Maar ik hield toen nog heel hard vol dat dat niet nodig was. “Nee joh mam, zo ver zijn we echt nog niet”. Nou ja wel dus en het weekend erna klapte het condoom… Ik ben naar de huisarts gegaan voor een morning-afterpil. Hij vroeg doodleuk of ik het aan mijn ouders ging vertellen, wat ik eigenlijk helemaal niet van plan was. Maar uiteindelijk hebben we het toch opgebiecht thuis.

Morning-afterpil

We vertelden dat we seks hadden gehad en dat het condoom was geklapt. Het werd eerst heel erg stil dus ik riep nog dat ik wel de morning-after had gehaald. Mijn moeder begon heel hard te lachen: ‘en jullie waren er nog niet aan toe, ik wist het wel!’. Het viel achteraf allemaal heel erg mee. Zoals ik al zei zijn mijn ouders erg open, dus er was echt niets aan de hand.

Betrapt

Het was ‘s middags na school, een paar weken later en wij lagen in bed. We waren al even bezig toen mijn moeder goed bedoeld met thee en koekjes mijn kamer binnenliep. Nick lag tussen mijn benen en was mij aan het beffen. We lagen echt vol in het zicht. Mijn moeder schrok, riep een aantal keer sorry en weg was ze. De thee en de koekjes hebben wij niet meer gezien haha. Wij schrokken natuurlijk ook, maar daarna moesten we er met z’n tweeën heel erg om lachen. Op een gegeven moment waren we toch weer aan het knuffelen en hebben we het verder afgemaakt.

Gênant

Toen kwam het moment dat we naar beneden moesten. Dat was wel even gênant. We liepen de trap af en mijn moeder stond in de keuken. Nick voelde zich een beetje ongemakkelijk dus die riep heel hard: ‘doei, ik ben weg’ en was ervandoor. Dus daar stond ik dan. Gelukkig zijn mijn ouders erg makkelijk dus mijn moeder zei: ‘Ja, voortaan zal ik maar kloppen denk ik, hè’. Daar stemde ik mee in en verder is er geen woord aan vuil gemaakt. Zij wist eigenlijk ook wel dat we al seks hadden dus de kans dat ze een keer op ons in liep, was erg groot. Vooral als je jong bent, ben je net een konijn en dan heb je het liefst tien keer op een dag seks. Het is daarna helemaal geen ding geweest en we hebben het ook lachend aan de keukentafel bij Nick vertelt. Hij was enig kind en zijn moeder was al helemaal een hippie dus zij kon er ook om lachen.

Uiteindelijk ben ik dus tweeënhalf jaar samen geweest met Nick en we hebben nu soms nog steeds contact. Hij was mijn eerste vriendje dus dat blijft toch speciaal. Nu achteraf kan ik er alleen maar om lachen. Het was op dat moment zelf even ongemakkelijk, maar omdat mijn ouders er zo goed mee om gingen is het helemaal geen ding geworden.”

Heb jij nou ook een grappig, awkward, leuk of gênant seksverhaal? Mail ons dan op redactie@lottelust.nl!

Vrijdag 19 november volgt een nieuw verhaal.

Meer over betrapt worden:

Sex op het werk zonder betrapt te worden

Buitenseks? Dit is waar je rekening mee moet houden

Sexy verhaal: Betrapt

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy