Sex op het werk zonder betrapt te worden

door Lotte

Aan het daten of scharrelen met een leuke collega? Ertegen aan gaan op het kantoor hoort daar natuurlijk bij! Megaspannend en opwindend of course, maar je moet wel op een aantal dingetjes letten. Het laatste wat je wil is gepakt worden… door een ándere collega.

Een sexbuddy op het werk is spannend en de kans dat je betrapt kan worden, maakt het nog veel spannender. Ben je van plan van bil te gaan op het kopieerapparaat met een collega? Lees eerst deze tips!

 

Sex op het werk tips!

Geheim

Houd je avonturen liever geheim. Vooral als het alleen om de sex op het werk gaat. Als het moet, vertel het alleen één collega die jij volledig vertrouwd. Dat kan nog van pas komen. Zij of hij kan roddels in de gaten houden en kan alarm slaan als iemand op het punt staat jullie te betrappen.

Vermijd ook sexting via je zakelijke e-mail en telefoon. Dat gaat gewoon een keer mis.

Locatie

Locatie is alles. Jammer genoeg is de meest hete sexplek (het bureau van je baas!) niet de meest verstandige. Een lege bezemkast is een klassieker. Een leegstaande kantoorruimte, invalidentoilet en bezemkast zijn ook goede sexplekken op het werk. Maar de trappenhal is vaak de per-fec-te plek. Er is genoeg ruimte en nog belangrijk: in grote kantoorgebouwen is er geen hond te bekennen.

Check op onze VIVA-blog meer tips voor goede sexplekken op kantoor

Check de camera’s

Locatie bepaald? Je trekt het liefst elkaar gelijk de kleren van het lijf, maar eerst volgt een grondige zoektocht naar camera’s. Onbewust een sexvideo maken is natuurlijk niet de bedoeling. In een invalidentoilet zijn er sowieso nooit camera’s en die kun je op slot doen. Als je een 5 à 10 minuten na elkaar binnenloopt, zal het waarschijnlijk niet opvallen.

Vluggertje

Een hete sexsessie van een uur is geen optie op het werk. Hoe langer je sext, hoe groter de kans toeneemt dat je betrapt wordt. Ook beginnen je collega’s zich af te vragen waar jullie blijven. Houd het onder een kwartiertje en dan zit je goed!

Posities

Missionaris in de toilet of op een trap? Vergeet het maar! Doggie style of staand sex is een perfect standje voor een quicky op het werk.

De nasleep

Hijgend en voldaan stappen jullie weer uit de bezemkast, lege kantoorruimte, trappenhal of invalidetoilet et cetera. Zorg dat er geen sporen (!) van wat dan ook te vinden zijn en dat je kleding en haar weer recht zit.

sex op het werk tips sexplekken kantoor

 

Meer over spannende sex:

– Sex met je ex: de do’s en don’ts

– ‘1 op de 10 vrouwen solosext meer dan 1 keer per dag’

– Wat mannen willen dat jij over sex weet

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy