5 redenen waarom ochtendseks een goed idee is

door Phlox

De een vindt ochtendseks geweldig, de ander moet er weer niets van hebben. De meningen zijn erover verdeeld, terwijl een vrijpartij in de ochtend op papier juist een briljant idee is. Bij LotteLust zijn een groot voorstander van ochtendseks. Dit is waarom!

Hogere testosteronlevels

Datet je met een man, dan profiteer je in de ochtend van het feit dat de testosteronlevels dan het hoogst. Dit werkt libido verhogend en de kans is groot dat hij he-le-maal klaar is voor seks. Bovendien wordt-ie meestal wakker met een ODOL. De ochtend is dus een prima moment om daar gebruik van te maken!

Goed begin van de dag

Wist jij al dat seks in de ochtend supergoed is voor je gezondheid? ‘Cause it is. Ochtendseks verlaagt de bloeddruk en vermindert de kans op een hartaanval. Ook is het een natuurlijke manier om stressgevoelens tegen te gaan. Als je de ochtend begint met een uurtje langer onder de lakens kan dat dus positieve gevolgen hebben voor de rest van de dag!

ochtendseks

Lekker (en) makkelijk

Wat is er nou relaxter dan het beginnen van een seks sessie als jullie sowieso al in bed liggen? Niks plannen coördineren of een leuke outfit uitkiezen. Je bent net wakker, je energielevels zijn weer als nieuw en door seks komt er een flinke lading van de gelukshormonen dopamine en serotonine vrij. Dé cure voor een ochtendhumeur dus!

Work-out

Geen zin of budget om naar de sportschool te gaan? Verplaats de work-out naar je slaapkamer! Met seks verbrand je minstens zo veel calorieën als de gemiddelde work-out. Benieuwd naar hoe je het meest uit je ketspartij kan halen? Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën.

Productiviteit

Uit een enquête van Mattress Advisor blijkt dat mensen een stuk productiever zijn na het hebben van sexytime in de ochtend. Van de 1000 ondervraagde mensen gaf 53,1% van de mannen en 45,2% van de vrouwen aan dat ze zich gemotiveerder voelen na vroege seks. Het was daarna makkelijker om de dag door te komen en ze hadden meer zin om dingen te ondernemen. Dus als je opziet tegen je drukke agenda van morgen… stay in bed!


Waar sta jij als het gaat om ochtendseks? Yay or nay? Laat het weten in de comments!

Meer over:

Hebben we meer seks door corona?

Feromonen: hoe werkt seksuele aantrekkingskracht?

De heetste onderdanige standjes

Beeld: Pexels & Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy