Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën

door Chiara

Echt geen zin om uit je bed te komen en je rot te zweten in de sportschool? No problem, want met een flinke slaapkamerwork-out maak je een goede start! Wij presenteren 4 fijne standjes waar je ook nog ’s veel calorieën mee verbrandt. Work it girl! 

Cowgirl

Hem berijden als een echte cowgirl staat gelijk aan een halfuurtje hardlopen. Dus heb jij geen zin om vanavond op de loopband te staan of rond te rennen in het park… Dan weet je wat je te doen staat! Klim op je lover en ride it. Je verbrandt niet alleen heel veel calorieën (daaag, vetjes!), maar de kans is ook groot dat je meerdere malen klaarkomt. Hoe?! Jij bepaalt het ritme en de exacte positie. Leun een beetje voorover (of juist achterover), beweeg je achterwerk een beetje heen en weer, kantel je bekken en… Tja, je merkt vanzelf als jouw intieme plekje geraakt wordt. Yi-ha! 

sexstandjes calorieën verbranden

Standing ovation

Staan is sowieso gezonder dan zitten of liggen. Niet alleen is staande sex een leuke afwisseling, ook verbrand je gigaveel calorieën mee. Zo’n 250 per half uur om precies te zijn. Meewegen op het ritme is natuurlijk een pré. Een ander voordeel van dit standje is dat je er oneindig mee kunt variëren. Leun met je handen tegen de muur, buk voorover of laat je lover je optillen voor extra sensatie.

sexstandjes calorieën verbranden

 

Doggystyle

Voor veel mannen is dit een absolute favoriet. Niet heel gek, met het uitzicht wat zij hierbij verkrijgen. Onder vrouwen is dit standje trouwens ook erg populair! En dat is maar goed ook… Want hij staat in de top 5 standjes waarmee je de meeste calorieën verbrandt. Lees hier meer leuke feitjes over de geliefde doggystyle.

sexstandjes calorieën verbranden

Missionaris

Huh? Hoe dan… Je ligt toch lekker achterover?! Niets is minder waar. Vooral wanneer je je benen om zijn middel drapeert verbrand je veel calorieën tijdens het uitvoeren van dit standje. Focus je de volgende keer als je onder hem ligt maar eens goed op hoe erg jij je benen, billen en buik aanspant. Dat BBB-uurtje in de sportschool is zo overbodig!

sexstandjes calorieën verbranden

Meer inspiratie voor fijne standjes:

Dit zijn de populairste sexstandjes per land

De 5 beste sex standjes voor wilde sex

Deze yoga posities zijn óók sex standjes

Beeld: Giphy/Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy